Probleme Sony DSC - W80
Last Updated: Feb 17 2011 12:06, Started by
vlad_vasluianu
, Feb 25 2008 00:59
·
0

Posted 25 February 2008 - 00:59

Am un Sony DSC W80 cumparat din state vara trecuta. La ce il folosesc eu, sunt super multumit de el.
Problema e ca weekendul asta am fost in Poiana si am avut camera in buzunar in timp ce ma dadeam cu placa. Sambata m-am dat toata ziua, am facut poze si pe partie si seara in camera, a fost ok. Duminica dimineata, dupa prima tura, cand am deschis aparatul displayul era negru. Negru ca si cum ar fi intuneric. Iconitele apareau, meniul, butoanele, mergeau toate.. Faceam poza si cand o vizualizam era tot neagra. Celelalte poze din urma le puteam vizualiza normal. Stie cineva ceva despre problema asta? Sau are careva vreo parere? Multumesc. |
Posted 25 February 2008 - 19:17

Dupa cum descri se pare a fi problema cu senzorul ccd . La peste 1000 m altitudine si pe litoral este necesar sa folosesti un filtru de protectie UV .
|
Posted 03 March 2008 - 21:10

Ai incercat sa faci poza la bec ? Poza este neagra complet ? Ai descarcat-o pe PC ?
|
Posted 06 March 2008 - 20:16

Am un Sony DSC W80 cumparat din state vara trecuta. La ce il folosesc eu, sunt super multumit de el. Problema e ca weekendul asta am fost in Poiana si am avut camera in buzunar in timp ce ma dadeam cu placa. Sambata m-am dat toata ziua, am facut poze si pe partie si seara in camera, a fost ok. Duminica dimineata, dupa prima tura, cand am deschis aparatul displayul era negru. Negru ca si cum ar fi intuneric. Iconitele apareau, meniul, butoanele, mergeau toate.. Faceam poza si cand o vizualizam era tot neagra. Celelalte poze din urma le puteam vizualiza normal. Stie cineva ceva despre problema asta? Sau are careva vreo parere? Multumesc. Salutare. Imi pare rau pentru problema ta, dar daca nu poti sa o repari si vrei sa o vinzi ma intereseaza pe mine. Eu am un DSC T20 si am display_ul spart si nu am baterie si incarcatorul de baterie. Am citit ca s-ar potrivi de la tine (sper ca si display_ul). Deci daca e ceva ma gasesti pe mess: ceRBer_ad2005 0721466658 BAFTA |
Posted 08 March 2008 - 12:13

poti sa faci poza si la soare ca nu crapa ccd-ul asa de repede. Am avut modelul-frate w70. Cazut, lovit - cu ob deschis, obiectiv blocat, deblocat cu patentul, desfacut carcasa, curatat nisip de la mare, facut 17000 poze.....super aparat. presupun ca problema ta e de alta natura.
|
Posted 09 March 2008 - 15:46

Ai incercat sa faci poza la bec ? Poza este neagra complet ? Ai descarcat-o pe PC ? Nu am bec in apropiere. Am facut poza la neon, stiu ca nu e acelasi lucru ![]() Dar mai mult ca sigur, poza ar iesi tot neagra. Toate ies negre :| Si pe PC toate sunt negre complet.. ![]() Un service specializat stie cineva? Daca e luata din state, in caz ca mai gasesc certificatul de garantie, e valabil si aici? |
Posted 09 March 2008 - 22:10

Sunt mai multe service-uri in Bucuresti ...
Cu garantia, stiam ca nu se poate folosi in Romania. Cat despre defect - trebuie vazut in interior, apropo - camera are urme de lovituri pe exterior ? |
Posted 03 April 2008 - 19:58

Am o camera video SONY DSC HC24 si mi-am spart LCDu...ma poate ajuta cineva?
|
Posted 04 April 2008 - 21:53

Incearca la reprezentanta http://www.sony.ro/v...;site=odw_ro_RO
|
Posted 16 February 2011 - 01:47

poate m-am trezit cam tarziu,dar am si eu o problema cu modelul asta dsc-w80 ( defapt e asa decand l-am cumparat)...sunt relativ multumit de e ca aparat..i-as da un 7,5 acum pe timpurile astea..ce ma enerveaza la culmea e ca..dupa ce filmez...ori ca ii dau copy sau cut la fisierul video din aparat sta ( de ex la o filmare de un minut) cam vreo 24..de minute ( defapt nu sta)..iar la poze...ce sa zic..2..3 minute la vrep 70 de poze..cardul de memorie e un scandisc de 2 giga...banuiesc ca asa e cablul de dat..caci e cam ciudata mufa aia..lesinata zic eu..astept un raspuns...multam fain
|
|
Posted 17 February 2011 - 12:06

poate m-am trezit cam tarziu,dar am si eu o problema cu modelul asta dsc-w80 ( defapt e asa decand l-am cumparat)...sunt relativ multumit de e ca aparat..i-as da un 7,5 acum pe timpurile astea..ce ma enerveaza la culmea e ca..dupa ce filmez...ori ca ii dau copy sau cut la fisierul video din aparat sta ( de ex la o filmare de un minut) cam vreo 24..de minute ( defapt nu sta)..iar la poze...ce sa zic..2..3 minute la vrep 70 de poze..cardul de memorie e un scandisc de 2 giga...banuiesc ca asa e cablul de dat..caci e cam ciudata mufa aia..lesinata zic eu..astept un raspuns...multam fain deasemenea, incearca sa pui transferul pozelor pe modul usb stick si nu usb camera. pentru asta cauta prin manual sau prin meniu. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users