![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Install slack 1cd
Last Updated: Feb 23 2008 21:34, Started by
ViRaveNuS
, Feb 23 2008 21:17
·
0

Posted 23 February 2008 - 21:17

Am o oarecare curiozitate fata de linux si am folosit multumitor pana acum pclinuxos si Debian (pt ce faceam eu la pc era perfect ) si prin multe clikuri pe goglet am dat peste un forum care ridica in slavi Slackware si am zis sa il incerc ca nu am ce pierde nimic ! Problema la mine e ca nu am un dvd-rw ci numai un cd-rw si am zis ca nu e o problema ! In fine am copiat de pe distrowatch.com numai primul cd si m-am uitat la cateva filmulete legate de instalare pe youtube si m-am bagat pe instalat slack! Totul frumos si bine pana cand sa instaleze sistemul , am facut toti pasi de dinainte ( cfdisk,addswap etc...) , dar cand sa ruleze instalarea se blocheaza pe la jumate sa fie problema ca e doar 1-ul cd si nu am restul?
|
Posted 23 February 2008 - 21:34

Normal.
Slackware are 3 cd-uri sau 1 DVD. O alta problema ar fi imaginea eronata. Sa verifici imaginea folosesti md5sum. Daca vrei sa incerci Slackware mai bine ai folosi zenwalk, o replica buna dupa slackware care foloseste XFce si are pachete la zi. www.zenwalk.org Edited by Fratello_2007, 23 February 2008 - 21:36. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users