Constructie (proprietate) pe un teren proprietatea altcuiva
Last Updated: Feb 29 2008 18:21, Started by
AnDrEy3008
, Feb 23 2008 20:31
·
0

Posted 23 February 2008 - 20:31

Am cumparat un grajdi de animale (bovine) in 2000 de la o asociatie agricola , mai putin terenul de sub grajdi . Puteti sa imi spuneti cum pot sa obtin terenul ? Exista vreo lege in aces sens ? Nu pot sa functionez cu el pentru ca nu posed si terenul . Sunt persoana fizica.
|
Posted 26 February 2008 - 18:51

Trebuie sa te interesezi exact cine este proprietarul terenului si sa inchei la notariat un act de vanzare-cumparare.
Ai vazut titlul de proprietate? Terenul de sub constructie este bunul principal, grajdul fiind un bun accesoriu. Succes! |
Posted 26 February 2008 - 20:30

terenul este al primariei si primarul ma duce cu vorba ca imi vinde terenul in sensul asta as vrea sa stiu daca exista vreo lege care sa il oblige sa imi dea terenul
|
Posted 28 February 2008 - 17:48

Problema este daca grajdul a fost construit legal pe terenul primariei. In baza carui contract asociatia agricola a efectuat constructia? Exista un contract cu primaria si o autorizatie de constructie eliberata de catre primarie?
|
Posted 29 February 2008 - 18:21

banuiesc ca a fost construit legal deoarece a fost construit in 1963 care a apartinui C.A.P. si a intrat in proprietatea societati agricole de la care am cumparat eu la licitatie prin protocol de la fosta comisie de lichidare a fostului C.A.P.
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users