Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Samsung A33 5G sau Motorola G42 4G

Christine McVie nu mai este... vie

Cocaine Bear (2023)
 Test presiune cu apa traseu condu...

Cum schimb anvelopele - prima data

Problema cu CPU cores.

ITP in alta tara
 BMW AFR

Iesire cu familia pe 2 decembrie....

Defecțiune servodirectie ATV

Marcaje sau pancarda?
 Recuperare numar telefon de pe sm...

Ce veti gati de sarbatori?

”The Girl from Oslo” ...

Probleme multiple sau problema un...
 

Condensatori Pt. Placi De Baza

- - - - -
  • Please log in to reply
24 replies to this topic

#1
DeeJay

DeeJay

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,070
  • Înscris: 07.05.2004
Fratilor, unde pot sa gasesc cond. electrolitici pt. placi de baza ???? am nevoie de 1.000 buc 3300uF/6.3V, n-am gasit armatura de asa ceva in Romania, in disperare de cauza folosesc 3300/10V, dar nici de astia nu mai sunt...... dc. stiti/cunoasteti/lucratzi la o firma care vinde asa ceva, va rog un reply mic.....

#2
add

add

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,074
  • Înscris: 09.09.2003
1.000? wtf ar u doing?

#3
pannther

pannther

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 137
  • Înscris: 25.08.2004
face afaceri

#4
aeon

aeon

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,441
  • Înscris: 05.08.2002
si ce au cei de 10v ..sau de 16v ..sau de 25v ?...poate doar marimea, sa nu incapa in locasul acela, caci tensiunea, cu cat e mai mare cu atat mai bine.....

#5
nelu F

nelu F

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 236
  • Înscris: 16.12.2003
Condensatorii respectivi trebuie sa aiba si rezistenta serie echivalenta mica (low ESR).

#6
DeeJay

DeeJay

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,070
  • Înscris: 07.05.2004
m-as multumi si cu non-low ESR, la 10V, dar dar nu gasesc....

PS nu fac afaceri, sefu' face, eu doar le repar ......

#7
oki_doki

oki_doki

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 881
  • Înscris: 28.11.2001
@deejay2k1: adica sa imi tin cele 2 placi de baza care subit nu mai pornesc ca e posibil sa mearga dupa ce imi inlocuiesc condensatorii care par cam bombati ?

#8
mister_rf

mister_rf

    freelancer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,889
  • Înscris: 22.10.2002
Probabil ca da.  :)

#9
vata_pa_batz

vata_pa_batz

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 25,602
  • Înscris: 28.07.2004
si inca o intrebare: de ce s-au umflat condensatorii?

#10
pannther

pannther

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 137
  • Înscris: 25.08.2004
din cauza caldurii!!
uzura psihica!!!!

#11
DeeJay

DeeJay

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,070
  • Înscris: 07.05.2004
s-au umflat din cauza chinezilor care au furat o formula de elctrolit incompleta de la concurenta. problema asta e de 1-2 ani pe piatza.....

#12
vata_pa_batz

vata_pa_batz

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 25,602
  • Înscris: 28.07.2004
...sau uzura fizica de exemplu frecare ha ha!

din cauza caldurii pierd din capacitate si produc Ripple. Daca se umfla atunci ai undeva supratensiune

#13
PsichoDaddy

PsichoDaddy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 534
  • Înscris: 15.07.2004
am pus intr-o placa de baza condensatori romanesti de aia facuti la baneasa..a naibii ca mai si merge, numa ca dimensiunile sunt cam mari, i-am pus culcati, ca in picioare erau aproape cat coolerul de la procesor de inalti :)

#14
oki_doki

oki_doki

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 881
  • Înscris: 28.11.2001
si lipiturile cu ce "scula" s-au facut? ca mi-am analizat si eu cele 2 placi cu condensatorii umflati si pare a fi o lipitura pe o parte de cablaj si cealalta pe partea cealalta ...
@deejay2k1: un pm cu pretul la care mi-ai putea repara si mie placile?

#15
magister

magister

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 721
  • Înscris: 25.12.2003
@deejay2k1: ca fapt divers: nici Conrad sau Reichelt nu au condensatori cu valorile tale. daca stii vreun distribuitor in Germania care are condensatori cu valorile respective da-mi un PM, sau reply pe forum.

later edit: daca nu gasesti la Conrad sau Reichelt...e putin probabil sa gasesti in alta parte

Edited by magister, 18 September 2004 - 21:41.


#16
PsichoDaddy

PsichoDaddy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 534
  • Înscris: 15.07.2004
lipiturile le-am facut cu statia de lipit..si e de ajuns sa lipesti pe o parte pt ca,...contactul electric e continuu fata/verso

#17
GIGI

GIGI

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 80
  • Înscris: 17.01.2003
Si eu am o placa de baza care a avut aceiasi problema.
Am schimbat pe ea 22 cond. de 1200MF/6.3v adica asa trebuiau ca am pus la 16v.
Am fost la Vitacom si mi-au adus aia pe comanda.
Lipiturile le-am facut cu pistolul de lipit si culmea cond. aveau picioarele ceva mai groase si nu incapeau si am largit gaurile cu un ac.
Culmea inca mai merge placa si destul de bine numai ca trebuie pormit computerul de doua ori ca nu pornesc HDD-urile.

#18
cielo

cielo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,523
  • Înscris: 09.02.2004
1200 de micro farazi poate, in nici un caz 1200 mega farazi. Pentru micro se foloseste simbolul "miu" sau "u" in cel mai rau caz  ;)

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate