![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Tema succesiune ->
Last Updated: Feb 21 2008 16:29, Started by
freewoman
, Feb 21 2008 14:30
·
0

Posted 21 February 2008 - 14:30

Salut!
![]() Intrebarea mea cum se poate afla ce propietati avea defunctul si cine poate avea acces la aceste informatii. Va multumesc anticipat! ![]() |
Posted 21 February 2008 - 15:10

O alta problema. Iubitul verisoarei mele(difunctul, cu care are un copil pe numele lui, despre el se vorbeste), din cate stim , avea un bar impreuna cu un prieten, cumparat de la un alt prieten. Dupa cativa ani, au fost dati in judecata(iubitul verisoarei, asociatul si prietenul de la care au cumparat barul) cu motivul ca a fost vandut nu stiu cum, litigios, nu avea dreptul la nu stiu ce (
![]() Daca se pierde procesul, prietenul de la care s-a cumparat barul va trebui sa plateasca o mare amenda, iar asociatul pierde jumatatea lui., deci are cine sa lupte pentru proces ![]() Intrebarea mea este cum pot sa aflu in ce stadiu se afla procesul?? Si daca se poate, fara ca asociatul si celalalt prieten sa afle ca ne interesam de bar. Aceste informatii sunt foarte importante pentru noi asa ca v-as multumi orice colaborare! Salutari! |
Posted 21 February 2008 - 15:17

Pentru problema nr #2 trebuie sa stiti macar numarul de dosar. Se poate verifica pe internet.
|
Posted 21 February 2008 - 16:25

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users