Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Mancare gatita de unde comandati?

Huawei a lansat prima sa masina e...

Patriotismul

Cum dezactivez drag Winamp from a...
 Producatorii de baterii sunt acuz...

Recomandare tastatura

procesor sta la frecventa mica

SteamLink Lag
 Furiosa: A Mad Max Saga (2024)

Montare pat si tip somiera

Doua comenzi - același produ...

Sfatul FMI pentru Romania: Taxa&#...
 Asigurare RCA in functie de cati ...

Suma mare cash, calatorie cu avio...

Sevraj benzodiazepine

Calitate procesuala

Tema succesiune ->

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

freewoman

freewoman

New Member

• Grup: Members
Salut! :rolleyes:

Intrebarea mea cum se poate afla ce propietati avea defunctul si cine poate avea acces la aceste informatii.

Va multumesc anticipat!

;)

freewoman

freewoman

New Member

O alta problema. Iubitul verisoarei mele(difunctul, cu care are un copil pe numele lui, despre el se vorbeste), din cate stim , avea un bar impreuna cu un prieten, cumparat de la un alt prieten. Dupa cativa ani, au fost dati in judecata(iubitul verisoarei, asociatul si prietenul de la care au cumparat barul) cu motivul ca a fost vandut nu stiu cum, litigios, nu avea dreptul la nu stiu ce (:( nu prea ma pricep la drept).

Daca se pierde procesul, prietenul de la care s-a cumparat barul va trebui sa plateasca o mare amenda, iar asociatul pierde jumatatea lui., deci are cine sa lupte pentru proces ;)

Intrebarea mea este cum pot sa aflu in ce stadiu se afla procesul?? Si daca se poate, fara ca asociatul si celalalt prieten sa afle ca ne interesam de bar.

Aceste informatii sunt foarte importante pentru noi asa ca v-as multumi orice colaborare!

Salutari!

Bebeluska

Bebeluska

Bebeluºka Reloaded

• Grup: Senior Members
Pentru problema nr #2 trebuie sa stiti macar numarul de dosar. Se poate verifica pe internet.

freewoman

freewoman

New Member

Nu stim numarul dosarului. Stim doar numele fostului local, si strada :(

View PostBebeluska, on Feb 21 2008, 14:17, said:

Pentru problema nr #2 trebuie sa stiti macar numarul de dosar. Se poate verifica pe internet.
Multumesc pentru raspuns, care este pagina, poate reusesc cu alte date?  <_<

Bebeluska

Bebeluska

Bebeluºka Reloaded

• Grup: Senior Members
Acesta este.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate