![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
declaratia pentru venitul global
Last Updated: Feb 19 2008 23:49, Started by
miki3
, Feb 19 2008 23:49
·
0

Posted 19 February 2008 - 23:49

Vreau sa stiu in ce conditii se depune declaratia pentru venitul global? Am inteles ca nu ar fi obligatorie decat de la un anumit plafon in sus, asa este?
Precizez ca eu acum am venit numai din inchiriere(nu sunt salariat si nu am alte conventii). Si daca se mai deduce acea suma de 200 de euro(la impozit) daca ai asigurata locuinta, asigurare privata de pensie. Vreau sa stiu daca mai este de actualitate si acum. Venitul global l Deduceri la impozit În 2005, persoanele care doresc sa beneficieze de deducerea din impozitul pe venitul global a sumelor platite pentru asigurarea locuintelor, asigurari private de sanatate si fonduri private de pensii trebuie sa depuna, împreuna cu declaratia de venit, o serie de documente justificative. Actele necesare nu sunt altceva decât copiile documentelor care atesta plata pentru asigurarea locuintelor, a contributiei la schemele facultative de pensii ocupationale si prima de asigurare pentru asigurarile private de sanatate. Deducerile sunt acordate în limita sumei de 200 de euro pe an pentru fiecare din contributiile mentionate. Deducerea este limitata la 200 de euro. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users