![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
ateneul roma foto comerciala
Last Updated: Feb 18 2008 19:21, Started by
ciumexan
, Feb 18 2008 15:03
·
0

Posted 18 February 2008 - 15:03

Daca realizez o fotografie cu Ateneul Roman si una cu Casa Armatei pentru un client si acesta cere (in contract) sa fiu raspunzator in ceea ce priveste drepturi de autor etc. si el sa o foloseasca in scopuri comerciale trebuie sa platesc ceva? Este posibil? Am intrebat la ORDA de acst lucru si nu mi-au raspuns concludent, cica sa citesc legea... :|
Ar fi ok sa platesc dar nu stiu unde sa ma adresez pentru fotografierea acestora. Va rog frumos am nevoie sa stiu acest lucu cat mai repede Multumesc anticipat. |
Posted 18 February 2008 - 15:05

Daca realizez o fotografie cu Ateneul Roman si una cu Casa Armatei pentru un client si acesta cere (in contract) sa fiu raspunzator in ceea ce priveste drepturi de autor etc. si el sa o foloseasca in scopuri comerciale trebuie sa platesc ceva? Este posibil? Am intrebat la ORDA de acst lucru si nu mi-au raspuns concludent, cica sa citesc legea... :| Ar fi ok sa platesc dar nu stiu unde sa ma adresez pentru fotografierea acestora. Va rog frumos am nevoie sa stiu acest lucu cat mai repede Multumesc anticipat. daca poza e facuta de tine , tu ai drepturi de autor . Nu iti cere nimeni drepturi de autor daca fotografiezi aceste imobile. Asa ca fa tu pozele cu mana ta si ai scapat de belea. Edited by solitudes, 18 February 2008 - 15:06. |
Posted 18 February 2008 - 19:21

ar fi fenomenal se plateasca drepturi de autor toti care pozeaza turnul effel, nu crezi? sau daca pozezi un cartier de case din elicopter sa trimiti la fiecare usa cite un cec
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users