![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Partaj
Last Updated: Feb 18 2008 09:13, Started by
Bebeluhu
, Feb 16 2008 14:14
·
0

Posted 16 February 2008 - 14:14

Sotia mea intentioneaza sa divorteze. Vreau sa stiu daca apartamentul cumparat de noi dupa casatorie prin credit se imparte jumate-jumate. E vrea sansa sa nu primesc nimic avand in vedere ca ea e hotarata sa ramana in el? Poate sa aduca ceva in instanta care sa-i faca sa nu-mi dea nimic din apartament? Mentionez ca nu am adus deloc prejudicii apartamentului, dimpotriva l-am renovat cu banii mei din salariu. Multumesc.
|
Posted 18 February 2008 - 09:13

Sotia mea intentioneaza sa divorteze. Vreau sa stiu daca apartamentul cumparat de noi dupa casatorie prin credit se imparte jumate-jumate. E vrea sansa sa nu primesc nimic avand in vedere ca ea e hotarata sa ramana in el? Poate sa aduca ceva in instanta care sa-i faca sa nu-mi dea nimic din apartament? Mentionez ca nu am adus deloc prejudicii apartamentului, dimpotriva l-am renovat cu banii mei din salariu. Multumesc. ( aceeasi problema , doar ca intreaba o sotie ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users