Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Mi-au disparut amigdalitele ?

Exista vreun plan de terorizare p...

Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone
 Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric

CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...
 Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...

Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...
 Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...

Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11
 

Mic comert cu produse aduse din Ucraina si Republica Moldova

- - - - -
  • Please log in to reply
217 replies to this topic

#73
sorinucu

sorinucu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 15.06.2009
As dori sa stiu cum sunt preturile la produsele electronice si electrocasnice in Ucraina, daca poate sa ne spuna cineva....Multumesc!

Edited by sorinucu, 20 February 2010 - 14:37.


#74
momona

momona

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 26.09.2009
Sambata 20.02 pretul la motorina la lukoil cernauti era 6.95 grivne , aproximativ 2.64 lei .Electronicele sunt  cu maxim 5% mai ieftine ca la noi.

#75
gedeon105

gedeon105

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 14.01.2010

 momona, on 21st February 2010, 17:20, said:

Sambata 20.02 pretul la motorina la lukoil cernauti era 6.95 grivne , aproximativ 2.64 lei .Electronicele sunt  cu maxim 5% mai ieftine ca la noi.


cit este pretul la benzina acum. Ultima data era 7. 45 uah pt  benzina  de 95. si 8 uah pt 98. asta prin Januarie.

stie cineva acum cit este, nu am mai fost de mult..

#76
momona

momona

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 26.09.2009
tot pe 20 motorina era 6.95 iar benzina de 98 era 7.90. maine mai merg si va tin la curent cu preturile .

#77
ducipalu

ducipalu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 556
  • Înscris: 05.12.2007

 sorinucu, on 20th February 2010, 15:36, said:

As dori sa stiu cum sunt preturile la produsele electronice si electrocasnice in Ucraina, daca poate sa ne spuna cineva....Multumesc!

destul de scumpe.
in metro tv-rile si laptopurile sunt mai scumpe ca la noi
ma tenta un cd auto cu mp3. jvc. mi-am notat si cand am ajuns acasa am vazut ca era aproape ca la noi la pret.

vreau sa merg duminica in bazar sa iau carut pt copii, patutz, saltea etc. tot tacamul pt.un nou nascut. la vizitele anterioare nu m-a interesat sa vad care sunt preturile. a luat cineva dintre voi asa ceva? stiti ceva preturi?

#78
mafiotu_vale2000

mafiotu_vale2000

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 02.03.2010
buna ziua. Numele meu este vali si vreau sa merg in Ucraina pentru prima data. Vreau sa stiu cam cum sta treaba in vama, atat la romani cat si la ucainieni.  Mai concret, ce trebe sa stiu cand merg prima data? se vorbeste romaneste? la cine dau traditia?? cat ii traditia? accepta si lei??
Ma intereseaza in mod special combustibilul, de la ce statii imi recomandati sa cumpar??
Locuiesc in satu mare si vreau sa trec pe la vama Halmeu.
(daca doreste cineva sa ma ajute pentru prima data , contracost normal , va rog sa lasati un nr de contact )
Multumesc si astept sfaturile voastre.

#79
ducipalu

ducipalu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 556
  • Înscris: 05.12.2007
duminica, 7 martie, luckoil cernauti - euro diesel era 6,95 uah
s-a intarit hrivna. 100 euro = 1077 uah - pret la exchange din bazar
in bazar 66 uah cartusul de chesterfield
in shop 8,5 euro un litru de finlandia
in bazar carucior copil Pierre Cardin, 2 in 1, 185 usd. poloneze cam 1200-1600 uah.
pat lemn pt. copil - 1250 uah, cu tot cu saltea, lenjerie, aparatori, perdele etc - fabricatie autohtona
set 50 de brichete clasice, fara protectii si leduri-24 uah.
ariel automat color, 9 kg - 160 uah
in vama destul de pustiu. s-au cam plictisit romanii sa tot salte vecinii preturile.

#80
helen75

helen75

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 05.08.2009
Buna,
Nu s-au plictisit deloc romanii de cumparaturi la Cernauti.
Am fost sambata ,13.03 si in bazar nu erau chiar f.multa lume.
1 Euro= 10.90 grivne la casa de schimb; motorina 6.95 g/l .
Dar la intoarcere, jale.... :angry: . Va spun ca dupa experienta de sambata , ma lipsesc de untul si cascavalul de la ei.

Deci, am ajuns in granita ( ma rog aproape de granita) , la ultimul magazin mic cu parcare de unde pornea randul. Deci era un singur rnad si oamenii civilati stateau la rand. dar au inceput sa soseasca pustani cu masini de Bt si Iasi si au luat-o cu tupeu pe langa in rand in fata (pe dreapta sau pe stanga) . Si uite asa, s-au format trei randuri de asteptae, si se misca masina cu 5 m la 20 min. Au blocat si banda pt, tiruri si era jale. Am stat ca sa intram la vama la rsi de la 15.45 la 22,45. Nu mi s-a parut control mai strasnic ca de obicei, dar mi sa- parut mare, mare, nesimtire. Caci , daca erau 3 randuri, cand ajungeai la poarta la soldat, se intra doar pe unul, deci va dati seama de ce a durat atat.
Si, am mai facut 2 ore ca sa trecem si sa ajungem in vama la noi. Control- ca de obicei. De data asta, nici nu aveam mare lucru : dero-nu, zahar -nu( chestii mai voluminoase ), aveam doua haine pt.mine si fetita, in rest ceva suc, unt, alimente.

Am facut o calatorie de 20 de ore Gura Humorului-Cernauti si retur.
Am ajuns acasa cu nervii in pioneze.

Si ca sa fie tacamul complet, am fost opriti si de un echipaj de politie in Radauti. Oprit e putin spus: a intrat pe contrasens in fata masinii noastre, cu girofarul aprins, nu mergeam regulamentar, nu am facut nimic: deci, nu baston, nu  oprire regulamentara, ci asa, ca pe ultimii hoti . Si nenea politistul, in timp ce verifica actele, au vazut ceva miscare de masini in capatul strazii si nenea politistul ne-a luat actele cu el si din mers a zis "asteapta-ma ca vin inapoi".

Acum, va intreb : este legal ? adica, am stat 20 min 2 persoane si o masina, la miezul noptii, "consemnati ( arestati) "pe o strada din Radauti , pt.ca d-lui politist i se paruse ca vede ceva faruri .
Cand a venit, i-a luat 15 min sa scrie un proces verbal ; erau 3 insi, in masina si sincer, nu stiu ce faceau, dar in acele momente au trecut pe langa noi 2 bus-ui cu nr. de Ucraina in mare viteze si ei, nu i-au oprit. Deci, daca era filtru pt. marfa de contrabanda, nu se opreste ficarea masina ?!
S-au farurile ce la fazuse era semnalul pt. baietii cu bus-ul?

Mi-e  greata de coruptia din tara asta !!!

DA, ne-a oprit un politist in Cernauti,cand mergeam spre bazar,  exact dupa ce faci la dreapta la primul semafor. Cu bastonul, ne-a semnalizat, am scos actele si cei 10 grivni in pasaport. Mi-a dat intai banii inapoi, a verificat actele , asigurarea si ne-a urat : Drum bun !  Si, mai spunem ca ucrainienii sunt inapoiati?


Concluziile  si comentariile le astept tot aici.


Edit : Mergeam regulamentar, pe banda noastyra, cu luminile Ok, cu centura .

( Nu stiu cum sa modific in mesajul initial ).

#81
gedeon105

gedeon105

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 14.01.2010
Buna, eu nu am mai fost in Ucraina, ca este enervant. Unchiu meu merge mai des sta linga siret e aproape si merge doar dupa  motorina , si atit. am fost odata cu el pina in Cernauti si la cit era de rau drumul iarna am zis, nu mai merg deloc, toate preturile is cam la fel, nu cred ca se merita pt nus ce 10 20 de lei sa mbati asa drum si sa mai si dai de politisti aia enervanti.

daca stiti chioscul ala al Romanilor, sau ce o fi, scrie supermarket....  dupa ce treci de acel chiosc mai mergi un pic ind te intorci spre Romania, este Rdarul, noi am mers cu viteza legala , ne-a oprit, dar nu pt vieza ci pt control, sa vada ce avem, evident nu aveam nimic valoare si doar o canistra cu motorina si s-a luat de noi ac explodeaz ca nus ce, hai mai sa o lase balta cum explodeza motorina din senin in canistra.. hahah

acum 3 zile o fost unchiu mi iara sa ia motorina, a luat, cu 7. 20 uah, euro e mic , vine undeva la 2.8 lei litru, el a luat 90 in rezervos ca e passat  plus canista de 33 litri, undeva la 124 litri o intrat de tot, am calculat si o iesit un profit fata de Romania de 170 lei, el zice ca se merita si pune benzona de la WOG, staia aia verde la 3 km de vama.
la intoarcere l-a oprit politia, control evident. ia dat 10 hrivene, si uite asa, nu l-a  mai tinut de vorba, si i-a dat drumul (porci ucrainieni) d enu ii dadea 10 hrivene il mai tine vreo 30 min si il batea la cap pina ii dadea drumul. Odat un politist ia zis , sa ii duca nus ce din ro, ca de nu data viitorare , aiaia. vrea ceva de baut politistul, is mirlani, nu ii suport pe ukrainieni, au o cultura bolsevica, suckssssss....
in rest nu va bateti drumul si pierdeti vremea pt a merge in Cernauti la cumparaturi nu se merita punct... plus ca ai nervi in vama, te freaca aia cu traditia,
niste rusi afursiti. nu respecta dreptul de transport international.

recent . aprilie 1, Motorina 7.20 uah WOG
                         Benzina 8.20 uah,  de 95 tot la WOG
                         Benzina de 100 e cam 10 uah, deci nu se merita , eu pt 100 de roni la 100 litri benzina profit nu cre dca bat drumul si s amai si sau la rind si s ama mai si enerveze la vama, ( deci 100 roni, din care sa zicem asa, 10 roni spaga. 30 roni combustibil drum. mai timpu pierdut inca 30 roni, deci profit cam zero, fix pix, si  sa fiu sincer , d ela benzina lor de norme euro 4, mi s-a aprins check engine, la motor si conuma mult mai mult, nu cred ca este chiar asa de buna si de ok pt motoarele astea mai noi....
de ai ceva diesel euro 3, motor simplu fara sonda , e ok de nu for get it....


Drum bun si cit despre Politia din Radauti, de nu l-ai legitimat pe politist si sa ii faci si tu o reclamatie , cum el ti-a facut proces verbal, aveai martori in masina,, ii cereai legitimatia de politist ii luai nr de  leg, si faceai anunt la ziar , voreai la adevarul de sera si il rezolvai pe baiat, aiaia,


aveti grija la Politoe,

#82
bun_om

bun_om

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 09.10.2008
Este rentabil sa te duci sa-ti cumperi unele lucruri sau chiar sa aduci sa vinzi aici cum fac eu ... luna martie am 3 drumuri de Cernauti ....
Daca stii ce sa cumperi in special produsele de curatat orice este foarte rentabil .

Va dau cateva exemple

Calgon 2 ron cutia

Ariel alpha expert ( este arielul simplu fara lenor si miros ) 76 ron 15 kg --- 195 grivne

sapun 5 sapunuri fax - 3 ron  --- 7 grivne daca cauti mai atent gasesti si la 6 grivne

Votka 1l - 16 ron

Winston - 2.5 ron  6.4 grivne ( pachetul)
Malboro - 3.1 ron

Gillet fusion 4 lame - 30 ron ( aproximativ)

si multe altele .... majoritatea sunt mai ieftine ca la noi cu 30 - 40 % ... pasta de dinti Colgate ce-a mare e 6 ron sampon panten de ala cu auriu 6 ron oja 3 ron sticluta si sute de alte produse

Sunt din Iasi .... am ceva de mers pana la Cernauti ( 300 km dus ) si tot imi convine sa ma duc pana acolo sa aduc diferite produse pt. mine sau pt. vanzare.

Cine vrea mai multe detalii despre orice (ex: cum se ajunge si care e drumul mai scurt pana la bazar, cata spaga se da in vama ukraineana sau in ce-a romana, cum poti "pacali" politistii ukrainieni de pe strada care te opresc aiurea ) sa scrie in continuare

Edited by bun_om, 04 April 2010 - 20:44.


#83
mafiotu_vale2000

mafiotu_vale2000

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 02.03.2010

 bun_om, on 4th April 2010, 20:39, said:

Este rentabil sa te duci sa-ti cumperi unele lucruri sau chiar sa aduci sa vinzi aici cum fac eu ... luna martie am 3 drumuri de Cernauti ....
Daca stii ce sa cumperi in special produsele de curatat orice este foarte rentabil .

Va dau cateva exemple

Calgon 2 ron cutia

Ariel alpha expert ( este arielul simplu fara lenor si miros ) 76 ron 15 kg --- 195 grivne

sapun 5 sapunuri fax - 3 ron  --- 7 grivne daca cauti mai atent gasesti si la 6 grivne

Votka 1l - 16 ron

Winston - 2.5 ron  6.4 grivne ( pachetul)
Malboro - 3.1 ron

Gillet fusion 4 lame - 30 ron ( aproximativ)

si multe altele .... majoritatea sunt mai ieftine ca la noi cu 30 - 40 % ... pasta de dinti Colgate ce-a mare e 6 ron sampon panten de ala cu auriu 6 ron oja 3 ron sticluta si sute de alte produse

Sunt din Iasi .... am ceva de mers pana la Cernauti ( 300 km dus ) si tot imi convine sa ma duc pana acolo sa aduc diferite produse pt. mine sau pt. vanzare.

Cine vrea mai multe detalii despre orice (ex: cum se ajunge si care e drumul mai scurt pana la bazar, cata spaga se da in vama ukraineana sau in ce-a romana, cum poti "pacali" politistii ukrainieni de pe strada care te opresc aiurea ) sa scrie in continuare
Buna. Doresc sa merg pentru prima data in Ucraina, si as dori niste detalii dc se poate despre trecerea vamei (cata spaga se da ?, accepta si ron? in ambela vami se da sppaga???)
Ms si bafta in continuare.

#84
ionut_rogojan2

ionut_rogojan2

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 08.12.2009

 bun_om, on 4th April 2010, 21:39, said:

Este rentabil sa te duci sa-ti cumperi unele lucruri sau chiar sa aduci sa vinzi aici cum fac eu ... luna martie am 3 drumuri de Cernauti ....
Daca stii ce sa cumperi in special produsele de curatat orice este foarte rentabil .

Va dau cateva exemple

Calgon 2 ron cutia

Ariel alpha expert ( este arielul simplu fara lenor si miros ) 76 ron 15 kg --- 195 grivne

sapun 5 sapunuri fax - 3 ron  --- 7 grivne daca cauti mai atent gasesti si la 6 grivne

Votka 1l - 16 ron

Winston - 2.5 ron  6.4 grivne ( pachetul)
Malboro - 3.1 ron

Gillet fusion 4 lame - 30 ron ( aproximativ)

si multe altele .... majoritatea sunt mai ieftine ca la noi cu 30 - 40 % ... pasta de dinti Colgate ce-a mare e 6 ron sampon panten de ala cu auriu 6 ron oja 3 ron sticluta si sute de alte produse

Sunt din Iasi .... am ceva de mers pana la Cernauti ( 300 km dus ) si tot imi convine sa ma duc pana acolo sa aduc diferite produse pt. mine sau pt. vanzare.

Cine vrea mai multe detalii despre orice (ex: cum se ajunge si care e drumul mai scurt pana la bazar, cata spaga se da in vama ukraineana sau in ce-a romana, cum poti "pacali" politistii ukrainieni de pe strada care te opresc aiurea ) sa scrie in continuare

Salut, is din Maramures, si as dori sa merg si eu pana in ukraina, (ptr prima data), in special as vrea sa aduc motorina de acolo, ce parere ai despre combustibilul de la ei? Daca dau de ceva bazar de pe acolo as aduce mai multe. Stima!!

#85
ionut_rogojan2

ionut_rogojan2

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 08.12.2009
PS: De la ce benzinarie sa alimentez...merci

#86
FritzZ90

FritzZ90

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 13.04.2010
Salut! As dori sa merg si eu in Ucraina pentru prima data cu mama mea care a mai fost prin 92'...ea stie si limba. Ce vreau eu sa va intreb: masina trebuie trecuta in pasaport? cum se face? daca eu sunt utilizator trecut in certificat, pot trece granita cu ea, sau trebuie neaparat proprietarul? Comenteaza cineva daca am ceva mai multe haine, alimente?...Multumesc pentru eventualele raspunsuri! :peacefingers:

#87
logigan_sergiu

logigan_sergiu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 20.01.2007

 mafiotu_vale2000, on 5th April 2010, 15:43, said:

Buna. Doresc sa merg pentru prima data in Ucraina, si as dori niste detalii dc se poate despre trecerea vamei (cata spaga se da ?, accepta si ron? in ambela vami se da sppaga???)
Ms si bafta in continuare.

Tot din Maramures sunt si eu.

doar la Ukraineni se da spaga.
un leu la intrare, un leu la iesire, in Pasaport bagati. stai linistit... ei iau orice, bani sa fie.
si eu vreau sa merg sambata pana acolo, sa alimentez.
poti aduce 2 pachete de tigari de persoana, o sticla de alcool, si restu ce iti mai trebuie. nu te intinde totusi la cumparaturi, ca risti sa te intoarca inapoi. Duminica am fost si eu prima data, si in fata mea era o masina cu portbagajul ticsit de scutece si apa minerala. l-a intors inapoi de la vama romaneasca, sa intre inapoi in Ukraina, sa se mai "usureze".

Benzina ai voie, pe langa plin, 20-25 de litri, in canistra.

Edited by logigan_sergiu, 14 April 2010 - 09:59.


#88
FritzZ90

FritzZ90

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 13.04.2010
1 leu? :roflmao: mi se pare bataie de joc:)). Si cum, doar 2 pachete de tigari de persoana? Nici macar 1 cartus?:(

#89
mafiotu_vale2000

mafiotu_vale2000

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 02.03.2010

 logigan_sergiu, on 14th April 2010, 09:58, said:

Tot din Maramures sunt si eu.

doar la Ukraineni se da spaga.
un leu la intrare, un leu la iesire, in Pasaport bagati. stai linistit... ei iau orice, bani sa fie.
si eu vreau sa merg sambata pana acolo, sa alimentez.
poti aduce 2 pachete de tigari de persoana, o sticla de alcool, si restu ce iti mai trebuie. nu te intinde totusi la cumparaturi, ca risti sa te intoarca inapoi. Duminica am fost si eu prima data, si in fata mea era o masina cu portbagajul ticsit de scutece si apa minerala. l-a intors inapoi de la vama romaneasca, sa intre inapoi in Ukraina, sa se mai "usureze".

Benzina ai voie, pe langa plin, 20-25 de litri, in canistra.
Cand mergi ptr prima data trebuie sa iti faca cv foaie care se pune in pasaport?? romanii fac foaia respectiva??
Am inteles ca se uita si la seriile masinii ,ii adevarat?
Ai probleme daca de exemplu nu se vede seria de motor? (si in cartea de identitate a masini scrie FARA SERIE MOTOR)
Ms de raspuns

#90
logigan_sergiu

logigan_sergiu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 20.01.2007

 FritzZ90, on 14th April 2010, 14:38, said:

1 leu? :roflmao: mi se pare bataie de joc:)). Si cum, doar 2 pachete de tigari de persoana? Nici macar 1 cartus?:(

Leu cu leu se face avere... stai tu linistit...
si... nici macar un cartus. 2 pachete de persoana, si gata. daca sunteti 5 in masina, 10 pachete. nu te gandi ca le ascunzi. se uita sub banchetele masinii, si in portbagaj (chiar si la roata de rezerva).

 mafiotu_vale2000, on 14th April 2010, 15:31, said:

Cand mergi ptr prima data trebuie sa iti faca cv foaie care se pune in pasaport?? romanii fac foaia respectiva??
Am inteles ca se uita si la seriile masinii ,ii adevarat?
Ai probleme daca de exemplu nu se vede seria de motor? (si in cartea de identitate a masini scrie FARA SERIE MOTOR)
Ms de raspuns

trebuie sa iti faci foaia respectiva de fiecare data cand treci, si da, iti verifica seria de la masina. acuma nu stiu daca verifica de fiecare data, sau doar prima data.

probabil ca te lasa, daca scrie ca e fara serie de motor... dar sigur o sa stai mai mult in vama... :))

Edited by logigan_sergiu, 14 April 2010 - 14:59.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate