![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Background in div-ul child
Last Updated: Feb 12 2008 14:15, Started by
neobluenet
, Feb 12 2008 12:29
·
0

Posted 12 February 2008 - 12:29

Am un div (content) care are un background care se repeta pe y. In acest div mai am 3 div-uri (menu, main, links) pozitionate cu float. Fiecare din aceste div-uri are cate un background care nu se repeta (e doar in partea de sus). Dupa ce se termina background-ul din cele 3 div-uri ar trebui sa imi apara background-ul din content (in IE mi-l arata), insa in Opera si Mozilla nu vrea nici cum. Din cate am observat inaltimea de la content nu se autoajusteaza in concordata cu div-urile float. Stie cineva ce e de facut?
|
Posted 12 February 2008 - 13:51

conform specificatiei CSS 2.1, un float nu extinde parintele niciodata decat daca se da un clear in directia dorita dupa float. Uite un link care te va ajuta: http://www.positioni...syclearing.html . Este explicata acolo si metoda cu clear:both. Recomandarea e sa folosesti clasa pe care ti-o construiesc acolo cei de la positioniseverything. Clasa se aplica pe un container ce tine floaturile.
|
Posted 12 February 2008 - 14:15

xnoise, on Feb 12 2008, 13:51, said: conform specificatiei CSS 2.1, un float nu extinde parintele niciodata decat daca se da un clear in directia dorita dupa float. Uite un link care te va ajuta: http://www.positioni...syclearing.html . Este explicata acolo si metoda cu clear:both. Recomandarea e sa folosesti clasa pe care ti-o construiesc acolo cei de la positioniseverything. Clasa se aplica pe un container ce tine floaturile. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users