Restituire bunuri
Last Updated: Feb 15 2008 02:13, Started by
juGGaKNot
, Feb 12 2008 12:19
·
0

Posted 12 February 2008 - 12:19

Buna ziua.
Recent am primit prin posta o foaie cu acel text ( din poza ). Intrebare : de ce acte am nevoie ? bunurile care au facut obiectul dosarului cum aflu care sunt ? ordonanta emisa de parchet ma intereseaza in mod special. In cererea pentru restituirea bunurilor ce trebuie sa scriu ? "subsemnatul cer restituirea bunurilor" ? Daca ma poate ajuta cineva ii multumesc respectivului. Numai bine. Attached FilesEdited by juGGaKNot, 12 February 2008 - 12:30. |
Posted 14 February 2008 - 20:44

Buna ziua. Recent am primit prin posta o foaie cu acel text ( din poza ). Intrebare : de ce acte am nevoie ? bunurile care au facut obiectul dosarului cum aflu care sunt ? ordonanta emisa de parchet ma intereseaza in mod special. In cererea pentru restituirea bunurilor ce trebuie sa scriu ? "subsemnatul cer restituirea bunurilor" ? Daca ma poate ajuta cineva ii multumesc respectivului. Numai bine. Daca cunoasteti acest numar de dosar, va prezentati la judecatoria Buftea, in a carei arhiva trebuie sa se afle dosarul respectiv. Daca ati fost parte ina cel dosar, pe baza actului de identitate, ar trebui sa va poata fi pus la dispozitie pentru studiu si astfel puteti verifica despre ce bunuri este vorba. De asemenea, ordonanta parchetului TREBUIE SA SE AFLE LA DOSAR (in mod normal, ar fi trebuit sa fie comunicata si partii implicate). Din cele prezentate, bauiesc ca este vorba de niste bunuri retinute de autoritati pe parcursul cercetarii penale pentru o anumita fapta si care, actualmente, se afla in custodia unitatii militare care v-a trimis adresa. Cererea de restituire poate suna cam asa: "Domnule comandant, Subsemnatul X, domiciliat in Y, posesor act identitate seriaX nr.Y, avand in vedere adresa emisa de unitatea dvs. cu nr.___din data de______, Solicit restituirea bunurilor care au facut obiectul dosarului penal nr. ___/________. Atasez la prezenta: - ordonanta parchetului de pe langa judecatoria Buftea - copie act identitate. Data Semnatura Si cam asta ar fi. Bafta |
Posted 15 February 2008 - 02:13

multumes, da dosarul se specifica, l-am cenzurat la sugestia cuiva.
se poate inchide, ramane sa merg la judecatoria buftea. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users