Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Magazine macbook pro

Fața nevazuta a vestului civ...

The Sandman (2022- )
 Curatare jante aluminiu bicicleta

Plafoniera led cu backlight

Am pierdut contractul de munca, a...

Certificat TVA pentru Auto SH de ...
 Sectorul 4 ridica masini abuziv?

N-are vlaga in a 5 a

Motorul se supraincalzeste?

Monitor max 24 inci , programare...
 avarie usoara

KIA XCEED PE 1.5 T-GDi Hybrid Ele...

Rotoare, statoare și alte ge...

Achizitie logan nou (ce cutie, ce...
 

Cum sa editezi highlight la butoanele de DVD cu programe free

- - - - -
  • Please log in to reply
47 replies to this topic

#37
tzony1

tzony1

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 17.02.2008
Am facut un update la mesajul anterior de aici: message #12.

Aici am reinaoit arhivele, sunt mai mari si contin mai multe softuri, veriusni mai noi inclusiv pe cele vechi:

Part 1: http://rapidshare.co...o_DVD.part1.rar  170MB
Part2: http://rapidshare.co...o_DVD.part2.rar  140MB.

#38
Camerunezu

Camerunezu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 04.02.2008

View Postcorleone85, on Feb 10 2009, 13:52, said:

Ia PGCEdit si sterge celulele care n-au nicio legatura cu filmul. Din cauza lor ai acel delay.
poti sa-mi spui mai detaliat ce trebuie facut te rog?
e cam .. amplu programul :D

#39
potosr

potosr

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 176
  • Înscris: 27.03.2004
Abia acum am dat peste ghidul asta, nu m-am mai ocupat de multa vreme de problema asta, si deoarece ma intereseaza foarte tare, poate cineva sa ma ajute cu faptul ca nu pot sa disting nimic in gif-urile a, b, c, si d de la primul post? Eventual poate aveti alte imagini in care sa pot distinge ce este, sau poate ma sfatuiti cum sa le deschid pentru a-mi fi de folos.
Multumesc

#40
x3mytiz

x3mytiz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,137
  • Înscris: 29.11.2003
Da click stanga pe ele.

#41
potosr

potosr

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 176
  • Înscris: 27.03.2004
Nu m-am exprimat eu bine. Bineinteles ca le-am deschis cu click stanga, dar, atunci cand am citit prima oara ghidul, imaginile apareau foarte mici si nu puteam distinge ce era in ele. Apoi, ca si acum de fapt, problema e rezolvata, se vad ok. Mersi oricum.

#42
potosr

potosr

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 176
  • Înscris: 27.03.2004
Desi am vazut ca ultimul post anaintea celui al meu dateaza de acum vreo 2 ani, imi incerc totusi norocul. As vrea tare mult sa invat cum se face modificarea meniului cu butoane highlighted si m-am bucurat tare mult cand am dat peste acest ghid. Din pacate, recunosc cinstit ca nu ma descurc, desi nu sunt chiar novice in modificarea unui meniu, am folosit cu succes ghidurile lui Mtz pentru inlocuirea unui text de exemplu al unui buton la care selectia se face printr-un cerc, o linie etc. alaturate textului respectiv. Aici insa m-am impotmolit, din pacate chiar de la inceput. Adica, am reusit sa salvez bmp-ul care ma intereseaza, dar mai departe efectiv nu inteleg ce trebuie sa fac. Am inteles ca trebuie editat, dar ce anume din el? Mi-ar fi de folos daca ar pune cineva cele doua imagini, bmp-ul original si cel modificat poate asa voi intelege. Atasez si o imagine cu bmp-ul meu original, in care de ex. vreau sa modific "Swedish" cu "Romanian".
Poate ca multora dintre cei care contribuie la calitatea intr-adevar de clasa a acestui forum li se pare o chestiune banala, am postat pentru ca imi doresc foarte mult sa ma inscriu in randul celor care au rezolvat problema acestui thread.
Multumesc.

Attached Files



#43
corleone85

corleone85

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 21.12.2006
Cea mai simpla solutie e sa tragi o linie rosie sub fiecare buton, iar apoi sa stergi cuvintele, lasand ca highlight doar acele linii. Este cea mai rapida metoda. Ca sa faci un nou cuvant la fel e mai greu, deoarece nu ai acel font si nici litere din care sa compui o alta limba.

#44
potosr

potosr

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 176
  • Înscris: 27.03.2004
Multumesc, corleone85. Am inteles. Acum mai vreau sa intreb ceva: la inceputul ghidului scrie ca acest ghid vine in completarea celui cu adaugare de subtitrare si modificare meniu, inainte de ISO. Acolo am invatat cum sa modific background-ul meniului. Pot sa folosesc ghidul tau independent de cel al lui Mtz, adica pot sa modific doar butoanele highlight fara a schimba BG si a adauga subtitrare?

#45
s_v_dragos

s_v_dragos

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 07.04.2009

View Posttzony1, on 19th January 2009, 06:00, said:

@corleone85

Se poate adauga cu DVDRemake un buton nou pt subtitarea noua, asta daca se doreste ca meniul orginal sa fie intact (inclusiv buton off subtitle sau alt buton pt sub in alta limba).
Cum anume? Sunt zile bune de cand incerc sa gasesc ceva pe tema asta si n-am ajuns la nici un rezultat. Am reusit sa adaug subtitrarea in romana pe DVD (am verificat-o si functioneaza perfect), am reusit sa creez butonul (de subtitrare in romana in meniul de subtitrari) cu DVDReMake Pro, dar cum anume i se aloca acestui buton comanda dorita???
Multumesc anticipat lui Tzony sau oricui ar putea sa imi raspunda!

#46
tzony1

tzony1

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 17.02.2008

View Posts_v_dragos, on 23rd February 2011, 04:03, said:

Cum anume? Sunt zile bune de cand incerc sa gasesc ceva pe tema asta si n-am ajuns la nici un rezultat. Am reusit sa adaug subtitrarea in romana pe DVD (am verificat-o si functioneaza perfect), am reusit sa creez butonul (de subtitrare in romana in meniul de subtitrari) cu DVDReMake Pro, dar cum anume i se aloca acestui buton comanda dorita???
Multumesc anticipat lui Tzony sau oricui ar putea sa imi raspunda!

Pozitia butonului o setezi de la:
1. Ai 3 moduri 'modul Wide', 'modul Pan/Scan' si ('All modes', care inseamna ambele moduri (Wide si Pan/Scan) simultan)
2. dai dublu click pe buton si la Wide, Pan/Scan, All modes, in primele 4 casute din dreapta setezi pozitia lui in meniu
- casuta de sus contine pozitia pe Y
- casuta de jos contine tot pozitia pe Y (scazand valoarea din casuta de jos cu valoarea din casuta de sus va rezulta inaltimea butonului)
- casuta din stanga contine pozitia pe X a butonului
- casuta din stanga contine tot pozitia pe X a butonului (scazand valoarea din casuta din dreapta cu valoarea din casuta din stanga va rezulta latimea butonului)

3. Mai ai 5 casute in partea dreapta, ele reprezinta:
- casuta din mijloc contine numarul butonului pe care te afli
- casuta din partea de sus contine numarul butonului care va fi selectat atunci cand apesi pe telecomanda 'sageata sus' (telecomanda de la dvd-player, sau 'sageata sus' de pe tastatura atunci cand rulezi filmul intro aplicatie specifica)
- casuta din partea de jos contine numarul butonului care va fi selectat atunci cand apesi pe telecomanda 'sageata jos'
- casuta din partea stanga contine numarul butonului care va fi selectat atunci cand apesi pe telecomanda 'sageata stanga'
- casuta din partea dreapta contine numarul butonului care va fi selectat atunci cand apesi pe telecomanda 'sageata dreapta'

Sa modifici comanda care o va efectua butonul faci astfel:
ATENTIE:
cand modifici o comanda ai grija sa fi in modul 'All modes' nu in 'Wide sau Pan/Scan' deoarece atunci se va modifica comanda doar pentru modul 'Wide' sau 'Pan/Scan'


- (click dreapta pe buton > edit button command) sau (dublu click pe buton si click pe butonul '...' din sectiunea 'Command' care se afla in josul ferestrei)

Cel mai simplu mod adaugare subtitrare:
Acum, dupa ce ti-ai creat butonul si i-ai setat pozitia pe ecran, te duci la un alt buton din meniu care duce catre o subtitrare, selectezi butonul, apesi 'Ctrl+C' dupa te duci si selectezi butonul creat de tine si apesi 'Ctrl+V'.
Mai sus copiezi comanda butonului original in butonul tau, acum trebuie sa editezi comanda ca sa duca catre subtitrarea ta.

1. Dupa ce ai copiat comanda dintr-un buton original in butonul tau, te duci in modul 'Editare comanda buton' asa cum ti-am explicat mai sus
2. Aici iti explic pe scurt niste chestii:
2.1 In zona 'System Set' ai in partea stanga optiunile 'audio track #', 'sub-picture track #', 'angle #', in mijloc ai optiunile 'indirect', 'direct', iar in partea dreapta ai 3 optiuni sub forma de lista; daca te uiti atent fiecare optiune sub forma de lista se afla in dreptul la una dintre optiunile ''audio track #', 'sub-picture track #', 'angle #'' din partea stanga, si fiecare optiune din partea dreapta apartine de optiunea din partea stanga in dreptul caruia se afla
2.2 Acum (pentru subtitrare), tu bifezi optiunea 'sub-picture track #' (daca ai copiat comanda de la un buton existent, optiunea este deja bifata)
2.3 Optiunile din mijloc nu te atingi de ele, cum le-ai copiat asa le lasi
2.4 Acum in partea dreapta selectezi lista din dreptul optiunii 'sub-picture track #'
    - in lista asta vei vedea ceva de genul '0:ON' sau '0:OFF' sau 'R[0]'
    - daca vezi ceva de genul 'R[x]' unde x este o cifra, NU MODIFICA OPTIUNEA, las-o asa 'R[x]' cum este
    - acum mai jos eu iti voi explica doar cand vei vedea o cifra urmata de ON sau OFF ('0:ON' sau '0:OFF')
    - ON inseamna ca subtitrarea cu numarul 'x' adica '0' din exemplul '0:ON' este/va fi pornita la apasarea butonului
    - OFF inseamna ca subtitrarea cu numarul 'x' adica '0' din exemplul '0:OFF' este/va fi oprita la apasarea butonului
3 Daca tu ai adaugat o subtitrare noua pe dvd, si subtitrarea noua este ultima, atunci valoarea din lista va fi (totalul de subtitrari-1)
   - Exemplu: pe dvd ai 3 subtitrari, subtitrarea ta este cea cu nr 3, dar in lista daca te uiti, valorile incep de la 0 nu de la 1, si atunci subtitrarea ta va fi 2:ON (0, 1, 2 sunt cele 3 subtitrari de pe dvd)

RESTUL LE AFLII DOAR DACA TE JOCI PRIN 'DVDRemake' pentru ca sunt cam complexe de explicat si nici eu nu le stiu inca pe toate optiunile sau ce fac ele

#47
sauron435

sauron435

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 28.02.2012
NU-MI IESE
SUBPIC SALVAT IN BMP TREBUIE EDITAT IN PAINT??????EU VREAU SA INTRODUC ROMANA

#48
zaKOne

zaKOne

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 02.04.2007

View Posttzony1, on 16 februarie 2009 - 21:45, said:

Am facut un update la mesajul anterior de aici: message #12.

Aici am reinaoit arhivele, sunt mai mari si contin mai multe softuri, veriusni mai noi inclusiv pe cele vechi:

Part 1: http://rapidshare.co...o_DVD.part1.rar  170MB
Part2: http://rapidshare.co...o_DVD.part2.rar  140MB.

reUP

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate