Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

lichid racire Tico Daewoo

Laptop Asus nou cu ssd 980gb scri...

Multimedia, Office - AV1, x265 De...
 Platformele online schimba ordine...

Impas succesiune

Share imagini iPhone HEIC?

xiaomi se blocheaza
 Carbonaut, not great, not terribl...

Amplificare semnal GSM

Oneplus 10T

Va doriți revenirea tramvaielor p...
 Ce inseamna "modificare publi...

Alegere laptop dintre variantele ...

Constructie bicicleta electrica

Exponometru extern si obiectiv de...
 

Cum sa editezi highlight la butoanele de DVD cu programe free

- - - - -
  • Please log in to reply
47 replies to this topic

#19
Joe_black

Joe_black

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 24.04.2007
O mica problema... deci cum pot inlocui in dvdsubedit imaginea principala? daca creez un nou vob cu imaginea de meniu dorita dupa aia nu pot sa mai bag si subpicture in meniu deoarece nu mai exista stream-ul pentru asa ceva, sau cum pot edita respectivul vob in asa fel incat sa imi apara stream pentru subpicture...

#20
Joe_black

Joe_black

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 24.04.2007
am rezolvat-o cu problema de mai devreme dar a aprut alta :D. am modificat meniu de limba cu highlight si tot ce trebuie, dar in momentul in care intru in meniul respectiv imi mai apare pentru cateva secunde vechiul meniu... problema cred ca tine de vreo setare din vobblanker... are cineva vrreo idee cum pot sa remediez problema? deja am umplut un hdd de 150Gb cu incercari... :D

#21
psih0psih0

psih0psih0

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 26.06.2008
Multam mult corleone.. foarte simplu si foarte eficient :)
Acum si problema mea:
Toate bune si frumoase, dar highlight rezultat are o culoare mult mai stearsa difera putin de restul highlight-urilor din restul meniurilor.
E normal gresesc eu undeva ("nota" chiar daca nu modific nimic in meniul respectiv daca doar salvez BMP-ul si il pun la loc uite ce se intampla)
Am delimitat cu galben pt a se vedea mai bine ce incerc sa spun.

1) BMP salvat fara modificari. Asa apare dupa ce il repun in meniu.
[ http://i35.tinypic.com/4v1fk1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
2) Asa arata in meniul original.
[ http://i38.tinypic.com/28isqdk.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#22
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Nu stiu de ce vrei neaparat highlight exact cu acele litere care formeaza un cuvant.
Editeaza in DVDSubEdit Bmp-urile care contin butoanele si fa in loc de acele cuvinte o linie dedesubt, un cerc, triunghi sau ce vrei tu care sa le pui in partea stanga.
Referitor la meniul tau: un meniu perfect ar fi daca ai sterge de tot Spanish pentru ca eu nu cred ca mai ai audio in spaniola. Sau si mai bine de atat, sters tot ceea ce tine de Audio, inclusiv engleza daca nu mai ai spaniola pentru ca selectarea Englezei este inutila, deoarece ai de selectat unica optiune posibila si chiar daca nu ai selecta-o, tot engleza s-ar auzi. La faza cu subtitrarile puteai sa lasi si Spaniola si puneai in loc de "subtitles off" > "romana". Mai mult de atat, daca DVD-ul e pentru uz in romania, puneai subtitrarea in romana prima, spaniola a doua si engleza a treia. Si in vob si in meniu. Dar chestiile astea necesita si niste PGCEdit.
Totul depinde de cat de perfectionist este fiecare.

enjoy,
Mtz

Edited by Mtz, 28 September 2008 - 04:41.


#23
psih0psih0

psih0psih0

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 26.06.2008
Pff... DVD este 99% in formula originala tot ce am facut a fost sa inlocuiesc sub in spaniola care nu isi avea rostul din moment ce are coloana sonora si nu erea de genul celei in eng pt cei cu probleme auditive cu sub Ro.
Are foarte multe sa zicem "pagini" in care highlight e in acelasi mod, si daca tot ma obosesc in atatea mux demux incercam sa il fac si HL sa arate la fel in toate paginile Meniului .. Acum mi-ai inteles problema! Mas complica mult mai mult sa le modific pe toate cum ai specificat tu nu crezi !?
Sa modific 20 de pagin in loc de 1 singura eu asa cred!
Si tot nu am inteles de ce se modifica culoarea!

#24
cr1st1an

cr1st1an

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 732
  • Înscris: 06.04.2006
Cum sterg un buton de pe un meniu de DVD?

#25
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Cu PGGEdit. Dupa ce deschizi DVD, in stanga vei vedea niste denumiri ce contin (xb). Acelea sunt meniuri, unde x reprezinta numarul de butoane. Cu click dreapta vei rezolva ceea ce vrei. Nu te grabi si... gandeste.

enjoy,
Mtz

#26
Camerunezu

Camerunezu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 04.02.2008
am si eu o intrebare sau o problema.. destul de seaca. am facut toti pasii, dar nu pot sa salvez.
http://www.imagebam....e/2fa8922677804
nu merge sa dau save all modifications. dupa cum vedeti apare sters, ca atunci cand nu poti da click si nu pot :D.

#27
corleone85

corleone85

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 21.12.2006
Inseamna ca ai facut ceva care a anulat modificarile. Poate ai apasat Undo, ceva. Sau poate nu ai introdus bmp-ul modificat. E o eroare ce tine de tine.

#28
Camerunezu

Camerunezu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 04.02.2008

View Postcorleone85, on Jan 14 2009, 19:21, said:

Inseamna ca ai facut ceva care a anulat modificarile. Poate ai apasat Undo, ceva. Sau poate nu ai introdus bmp-ul modificat. E o eroare ce tine de tine.
nu cred ca am facut vreo greseala .. am urmat pasii simpli din tutorial
am incarcat vts'ul, am gasit respectivele poze care trebuiau modificate, le-am modificat in paint, am dat replace, si nu merge sa salvez.
ma enerveaza ca m-am poticnit la sfarsit si nu pot sa modific dvd'ul..

#29
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Ai copiat DVD-ul pe hard?
Am facut update la primul post. Pentru acest ghid se foloseste numai versiunea 1.39 care este si atasata.

enjoy,
Mtz

#30
Camerunezu

Camerunezu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 04.02.2008
am incercat si cu 1.39 si la fel .. poate cineva care a reusit sa intre cu team viewer'ul la mine sa vada ..?

#31
corleone85

corleone85

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 21.12.2006
[ http://i42.tinypic.com/2629qio.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Mai mult ca sigur nu ai dvd-ul pe hard-disk.

#32
tzony1

tzony1

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 17.02.2008
@corleone85

Se poate adauga cu DVDRemake un buton nou pt subtitarea noua, asta daca se doreste ca meniul orginal sa fie intact (inclusiv buton off subtitle sau alt buton pt sub in alta limba).

#33
Camerunezu

Camerunezu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 04.02.2008
corleone, am dvd'ul pe hard, te asigur. dvd'ul e luat de pe extern, am imaginea dezarhivata. l-am luat sa-l fac dvd-ro. nu e primul dvd cu care incerc si nu merge sa modific highlight'ul, din cauza aceleasi probleme .. serios daca stiu ce sa fac

#34
corleone85

corleone85

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 21.12.2006
Pai nu imaginea trebuie s-o ai pe hard, ci folderele ce le contine. Adica AUDIO_TS si VIDEO_TS. Iei dvddecrypter, dvdshrink sau dvdfab hd decrypter si copiezi continutul dvd-ului pe hard.

Uite asa il copiezi: http://forum.softped...a...t&id=102071

#35
Camerunezu

Camerunezu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 04.02.2008
a, ok, nu stiam. merci
o sa fac asa cand o sa am problema cu highlight'urile :D

aveti idee cum scot un audio delay?
nu e prima oara cand am problema asta, dar e prima oara cand vreau sa o solutionez.
downlaodez dvd-r'ul, n-are niciun delay, este perfect, dar dupa ce il fac dvd-ro, are un delay la audio ce difera de la film la film .. la unele filme delay'ul este f mic, la altele este mai mult decat sesizabil.
sa zic ca problema asta o intampin la .. 2 din 8 dvd-uri.

#36
corleone85

corleone85

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 21.12.2006
Ia PGCEdit si sterge celulele care n-au nicio legatura cu filmul. Din cauza lor ai acel delay.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate