![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Cum sa editezi highlight la butoanele de DVD cu programe free
Last Updated: Aug 01 2013 16:09, Started by
corleone85
, Feb 09 2008 12:08
·
0

Posted 20 August 2008 - 17:58

O mica problema... deci cum pot inlocui in dvdsubedit imaginea principala? daca creez un nou vob cu imaginea de meniu dorita dupa aia nu pot sa mai bag si subpicture in meniu deoarece nu mai exista stream-ul pentru asa ceva, sau cum pot edita respectivul vob in asa fel incat sa imi apara stream pentru subpicture...
|
Posted 21 August 2008 - 12:12

am rezolvat-o cu problema de mai devreme dar a aprut alta
![]() ![]() |
Posted 27 September 2008 - 20:50

Multam mult corleone.. foarte simplu si foarte eficient
![]() Acum si problema mea: Toate bune si frumoase, dar highlight rezultat are o culoare mult mai stearsa difera putin de restul highlight-urilor din restul meniurilor. E normal gresesc eu undeva ("nota" chiar daca nu modific nimic in meniul respectiv daca doar salvez BMP-ul si il pun la loc uite ce se intampla) Am delimitat cu galben pt a se vedea mai bine ce incerc sa spun. 1) BMP salvat fara modificari. Asa apare dupa ce il repun in meniu. [ http://i35.tinypic.com/4v1fk1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] 2) Asa arata in meniul original. [ http://i38.tinypic.com/28isqdk.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 28 September 2008 - 04:40

Nu stiu de ce vrei neaparat highlight exact cu acele litere care formeaza un cuvant.
Editeaza in DVDSubEdit Bmp-urile care contin butoanele si fa in loc de acele cuvinte o linie dedesubt, un cerc, triunghi sau ce vrei tu care sa le pui in partea stanga. Referitor la meniul tau: un meniu perfect ar fi daca ai sterge de tot Spanish pentru ca eu nu cred ca mai ai audio in spaniola. Sau si mai bine de atat, sters tot ceea ce tine de Audio, inclusiv engleza daca nu mai ai spaniola pentru ca selectarea Englezei este inutila, deoarece ai de selectat unica optiune posibila si chiar daca nu ai selecta-o, tot engleza s-ar auzi. La faza cu subtitrarile puteai sa lasi si Spaniola si puneai in loc de "subtitles off" > "romana". Mai mult de atat, daca DVD-ul e pentru uz in romania, puneai subtitrarea in romana prima, spaniola a doua si engleza a treia. Si in vob si in meniu. Dar chestiile astea necesita si niste PGCEdit. Totul depinde de cat de perfectionist este fiecare. enjoy, Mtz Edited by Mtz, 28 September 2008 - 04:41. |
Posted 12 October 2008 - 19:23

Pff... DVD este 99% in formula originala tot ce am facut a fost sa inlocuiesc sub in spaniola care nu isi avea rostul din moment ce are coloana sonora si nu erea de genul celei in eng pt cei cu probleme auditive cu sub Ro.
Are foarte multe sa zicem "pagini" in care highlight e in acelasi mod, si daca tot ma obosesc in atatea mux demux incercam sa il fac si HL sa arate la fel in toate paginile Meniului .. Acum mi-ai inteles problema! Mas complica mult mai mult sa le modific pe toate cum ai specificat tu nu crezi !? Sa modific 20 de pagin in loc de 1 singura eu asa cred! Si tot nu am inteles de ce se modifica culoarea! |
Posted 19 November 2008 - 01:29

Cu PGGEdit. Dupa ce deschizi DVD, in stanga vei vedea niste denumiri ce contin (xb). Acelea sunt meniuri, unde x reprezinta numarul de butoane. Cu click dreapta vei rezolva ceea ce vrei. Nu te grabi si... gandeste.
enjoy, Mtz |
Posted 14 January 2009 - 19:12

am si eu o intrebare sau o problema.. destul de seaca. am facut toti pasii, dar nu pot sa salvez.
http://www.imagebam....e/2fa8922677804 nu merge sa dau save all modifications. dupa cum vedeti apare sters, ca atunci cand nu poti da click si nu pot ![]() |
Posted 14 January 2009 - 19:21

Inseamna ca ai facut ceva care a anulat modificarile. Poate ai apasat Undo, ceva. Sau poate nu ai introdus bmp-ul modificat. E o eroare ce tine de tine.
|
Posted 15 January 2009 - 21:06

Inseamna ca ai facut ceva care a anulat modificarile. Poate ai apasat Undo, ceva. Sau poate nu ai introdus bmp-ul modificat. E o eroare ce tine de tine. am incarcat vts'ul, am gasit respectivele poze care trebuiau modificate, le-am modificat in paint, am dat replace, si nu merge sa salvez. ma enerveaza ca m-am poticnit la sfarsit si nu pot sa modific dvd'ul.. |
|
Posted 16 January 2009 - 16:09

Ai copiat DVD-ul pe hard?
Am facut update la primul post. Pentru acest ghid se foloseste numai versiunea 1.39 care este si atasata. enjoy, Mtz |
Posted 16 January 2009 - 21:52

am incercat si cu 1.39 si la fel .. poate cineva care a reusit sa intre cu team viewer'ul la mine sa vada ..?
|
Posted 17 January 2009 - 12:42

[ http://i42.tinypic.com/2629qio.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Mai mult ca sigur nu ai dvd-ul pe hard-disk. |
Posted 19 January 2009 - 13:00

@corleone85
Se poate adauga cu DVDRemake un buton nou pt subtitarea noua, asta daca se doreste ca meniul orginal sa fie intact (inclusiv buton off subtitle sau alt buton pt sub in alta limba). |
Posted 20 January 2009 - 21:08

corleone, am dvd'ul pe hard, te asigur. dvd'ul e luat de pe extern, am imaginea dezarhivata. l-am luat sa-l fac dvd-ro. nu e primul dvd cu care incerc si nu merge sa modific highlight'ul, din cauza aceleasi probleme .. serios daca stiu ce sa fac
|
|
Posted 22 January 2009 - 11:29

Pai nu imaginea trebuie s-o ai pe hard, ci folderele ce le contine. Adica AUDIO_TS si VIDEO_TS. Iei dvddecrypter, dvdshrink sau dvdfab hd decrypter si copiezi continutul dvd-ului pe hard.
Uite asa il copiezi: http://forum.softped...a...t&id=102071 |
Posted 02 February 2009 - 15:14

a, ok, nu stiam. merci
o sa fac asa cand o sa am problema cu highlight'urile ![]() aveti idee cum scot un audio delay? nu e prima oara cand am problema asta, dar e prima oara cand vreau sa o solutionez. downlaodez dvd-r'ul, n-are niciun delay, este perfect, dar dupa ce il fac dvd-ro, are un delay la audio ce difera de la film la film .. la unele filme delay'ul este f mic, la altele este mai mult decat sesizabil. sa zic ca problema asta o intampin la .. 2 din 8 dvd-uri. |
Posted 10 February 2009 - 13:52

Ia PGCEdit si sterge celulele care n-au nicio legatura cu filmul. Din cauza lor ai acel delay.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users