Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Renault Android

Recomandare bicicleta e-bike 20&#...

Bing-Content removal tool

Nu pot accesa monitorulsv.ro de l...
 Cum sa elimini urmele de acnee?

Wc Geberit

Routere detinute in trecut si in ...

Teii din fața casei
 E-Mail in serie prin Excel si Out...

Modul alimentare rulou/jaluzea ex...

Recuperare fișiere dupa form...

Aplicatii stress test RAM
 Asigurare auto hibrid

Asus B550M - PC-ul nu porneste di...

Tzanca Uraganu - Inconjurat de Fe...

explicatie montaj breadboard
 

Cautam pe cineva sa face SEO unor site-uri

- - - - -
  • Please log in to reply
55 replies to this topic

#19
darkstar_tfd

darkstar_tfd

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 461
  • Înscris: 18.08.2005

View Postrelu69, on Feb 5 2008, 10:19, said:

Se pare ca pana la urma am ajuns sa avem discutii constructive. :)
Mai mult nu prea merita sa investim in promovare pentru ca, conside eu, numarul de comenzi nu va creste suficient incat sa acoperim costurile.

Intrebare: stiti cumva unde as putea sa pun niste link-uri platite in Romania, pe niste pagini cu PR mare, si cat de sump ar trebui sa fie in mod normal ?
Merci

1. Krumel stie ce zice si cam pe acolo e punct in domeniul vizite
2. PR-ul, daca e sa urmam "caile vechi" , se face cu linkuri de la alte site-uri cu PR. Insa in urma ultimului update, cand a fost o schimbare mai mare la felul cum Google considera Page Rank, nu stiu cat mai conteaza linkurile alea cu PR mare acum, ti-as da exemple concrete dar asta inseamna ca trebuie sa fac cunoscute niste chestiuni si nu vreau asta doar ca sa ma explic. Sau se poate in privat si platit :)
3. Linkuri cu PR gasesti o droaie, dar alea nu iti aduc trafic.

#20
webc

webc

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 223
  • Înscris: 09.08.2007

View Postrelu69, on Feb 5 2008, 10:19, said:

Se pare ca pana la urma am ajuns sa avem discutii constructive. :)
Si pentru ca in continuare, exista afirmatii ca eu nu am facut campanii de web-marketing (deci, n-asi sti ce-s alea...), iar altii reproduc ideile mele doar cateva replici mai jos..., atunci voi fi idiot pana la capat, deci:

Domnule relu69,
Va ofera intreaga mea disponibilitate de a realiza promovarea site-urilor dvs. in zonele de interes.
Si in plus, ma ofer sa va lucrez si toate elementele grafice necesare -logo, banner, gif animate, etc..., pentru o prezenta, reclama mai sugestiva si mai atractiva in spatiul web.
In principiu, nu va cer nimic, lucrez pentru "portofoliu"  :lol: , si doar ca sa "ajut" (si eu...). Daca dvs. veti considera, undeva, candva, ca merita ceva efortul meu, ...nu refuz  :rolleyes: . Daca nu puteti, sau nu aveti, ...nicio problema.
O zi buna!

Mentionez ca in sugestiile mele de mai sus, am precizat "ar mai fi cateva idei...". Care credeti ca le spuneam primele...?!

Edited by darkangelbv, 05 February 2008 - 23:28.
Sters aberatii... DIN NOU


#21
darkstar_tfd

darkstar_tfd

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 461
  • Înscris: 18.08.2005

View Postwebc, on Feb 5 2008, 11:17, said:

Si pentru ca in continuare, exista afirmatii ca eu nu am facut campanii de web-marketing (deci, n-asi sti ce-s alea...), iar altii reproduc ideile mele doar cateva replici mai jos..., atunci voi fi idiot pana la capat, deci:[indent=1]Domnule relu69,
Va ofera intreaga mea disponibilitate de a realiza promovarea site-urilor dvs. in zonele de interes.
Si in plus, ma ofer sa va lucrez si toate elementele grafice necesare -logo, banner, gif animate, etc..., pentru o prezenta, reclama mai sugestiva si mai atractiva in spatiul web.
In principiu, nu va cer nimic, lucrez pentru "portofoliu"  :lol: , si doar ca sa "ajut" (si eu...). Daca dvs. veti considera, undeva, candva, ca merita ceva efortul meu, ...nu refuz  :rolleyes: .
Daca nu puteti, sau nu aveti..., nicio problema.

___________________________

webc, initiativa e laudabila, e bine ca incerci sa lucrezi pentru portfolio.

Dar la partea de SEM, chiar e destul de dificil. Tin minte ca acum cam un an lucram 4 persoane pentru un singur site la marketing, e foarte mare efortul de a supraveghea fiecare actiune, fiecare schimbare in rapoarte. Si cum unii dintre noi au si job full time, e greu asa de unu singur :)

#22
webc

webc

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 223
  • Înscris: 09.08.2007

View Postdarkstar_tfd, on Feb 5 2008, 11:34, said:

e bine ca incerci sa lucrezi pentru portfolio.
Eu am spus "portofoliu"...  :lol:
Probabil ca nu intelegi daca nu sti toate "circurile" noastre de pe aici. Am observat ca tu ai suficienta decenta (uneori, chiar mai multa si decat mine...  ^_^ ) incat sa nu te pretezi la orice subiect... Sau, la orice partener de conversatie!

View PostQuote

Tin minte ca ...lucram 4 persoane pentru un singur site la marketing, e foarte mare efortul ...
Probabil, ca era un site nou...
Si, da domnule, stiu..., am lucrat si eu pentru cateva site-uri si 12, si 14, si peste 16 ore incontinuu pe zi, si intr-o luna erau PR1 pe cele 3 expresii (de cate 2 cuv.) care ii interesau pe proprietari. Si PR1 au ramas, cu mici oscilatii datorate proprietariilor ca nu isi achitau domeniile la timp.  Recunosc, erau domenii, segmente de piata ceva mai putin ...inghesuite (-gen 7-800.000 pana la 1.400.000 rezultate).


Cred ca dvs. domnilor ati fost complet naivi sa credeti ca acest @radu69 avea vreo intentie sa plateasca cumva, cuiva, ceva... A trecut o ora de la ultima replica, i s-a spus (fara putin...) totul, si nu a zis nici macar "Mersi!"

Edited by darkangelbv, 05 February 2008 - 23:29.
Aberatii din nou


#23
SE7EN

SE7EN

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,245
  • Înscris: 22.04.2005
Ce ma distreaza cum unii de pe aici deja si sariti la sute, mii de euro fara fara sa aveti nici cea mai mica idee ce e de facut. Daca voi aveti impresia ca pe cateva tehnici arhicunoscute de SEO pueti lua mii de euro va inselati. Pretentii sigur exista, rezultate si o campanie clara nici vorba.Pana si eu care nu stiu mai nimic in domeniul asta, ce ati spus unii pe topicul asta mi se par banalitati. SEO il faci cu cineva cu experienta sau te descurci singur, niciodata cu cei care au idee despre ce e vorba ptr ca omul cel mai periculos e ala care are impresia ca stie ceva cand de fapt nu stie nimic. Poti cere sute de euro pentru cateva sfaturi cand ai un portofoliu important si o experienta pe masura nu cand n-ai facut nici macar o campanie serioasa de marketing in viata ta. Personal n-am incredere pentru o treaba de genul asta in oameni din astia care isi dau cu parerea despre orice. In domeniul asta trebuie sa sti clar si fara dubii ce ai de facut, nu merge cu jumatati de masura.
Sincer eu daca as fi in locul lui relu69 as incerca sa lucrez cu Krumel dar evident tu faci cum vrei.

#24
Krumel

Krumel

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,371
  • Înscris: 19.05.2004
:console:
Foarte naivi, dar totusi nu stiam ca vrei sa ne salvezi de la aceasta marsava afacere.

Am zis bine ca vezi lucrurile fara sa te uiti la ele.

Oricum, tot respectul, nu e nevoie de victimizare.


Omul a postat sa afle niste raspunsuri, pe care le-a aflat. Cine se baga in afaceri cu el, norocul lui.

Asta nu e treaba noastra, politia web se pare ca o fac altii.

Alt topic distrus din cauza conspiratiilor de la google.ro.... -_-

Edited by Krumel, 05 February 2008 - 13:44.


#25
darkstar_tfd

darkstar_tfd

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 461
  • Înscris: 18.08.2005

View PostSE7EN, on Feb 5 2008, 13:39, said:

Ce ma distreaza cum unii de pe aici deja si sariti la sute, mii de euro fara fara sa aveti nici cea mai mica idee ce e de facut...

Se7en, ai urmarit topicul ?

De unde stii tu ca nu stiu eu sau altcineva dintre cei care au postat ?  Stii cate campanii am facut ca sa poti sa spui ceva ? la pret ma abtin, daca tu faci SEM cu 100 euro, hai si lucreaza pentru mine ca iti dau eu proiecte.

Stiu ca ai face cu Krumel, sunt multi care ar face cu Krumel, dar poate ca omu stie mai bine decat tine ca NU e usor ceea ce se cere si nu vrea sa se bage sau poate si asa are destule proiecte si unul in plus nu inseamna nimic :)

#26
webc

webc

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 223
  • Înscris: 09.08.2007

View PostSE7EN, on Feb 5 2008, 13:39, said:

Ce ma distreaza cum ...sariti la sute ...de euro
Si cat, domnule, merita dupa parerea dvs. o luna de lucru pe web (de fapt mai multe luni...), cate 14-16 ore pe zi...? Iar la sfarsit se vad evident rezultate, iar firma incepe sa vinda efectiv... Sau, dupa caz, ii cresc considerabil vanzarile...
Avansati dvs. niste cifre...

____________________________
Una peste alta..., @relu69 ne-ati ajuta daca v-ati alege omul! ...Sau, eventual, cere Topic Closed.  Dar, probabil, nu va "aranjeaza" nici una nici alta. Inca n-ati aflat chiar tot, nu...?!

Edited by darkangelbv, 05 February 2008 - 23:30.


#27
SE7EN

SE7EN

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,245
  • Înscris: 22.04.2005
E clar ca eu nu pot sti sigur daca tu sti sau nu, imi dau cu parerea  :naughty: .
Eu nu avansez nici o cifra, scorurile le stiu care sunt stai linistit. Dar ca sa ceri cateva sute de euro pe zi trebuie sa fi al naibii de bun iar site-ul ala sa vanda serios. Ma intreb la modul cel mai serios ce poti sa lucrezi 14-16 ore pe zi la un proiect, oricat de mare ar fi el. Eu din ce stiu nu se lucreaza asa, sigur e posibil sa ma insel, am spus ca stiu foarte putine despre domeniul asta.
Si apropo de krumel, eu nu-l cunosc, abia daca am schimbat cateva replici deci in nici un caz n-am de ce sa-l periez. Am citit diverse topicuri pe seopedia, ceva articole si mi-am facut o parere, ca e gresita sau nu asta n-are importanta. Nu ridic nimanui mingea la fileu, mi-am spus parerea.

#28
webc

webc

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 223
  • Înscris: 09.08.2007
Cine a spus ca nu e Krumel bun? Am spus eu asa ceva...  :huh: ?!
Doar ca uneori e (...un pic cam) arogant si asta nu da bine cu imaginea de "expert", sau potential "guru" SP, la care tine el atat de mult...

Am spus eu ca merit "sute de euro pe zi...", ceea ce suma cam ..."zi de zi"?!
Eu m-am referit doar la o lucrare, un plan de marketing, pentru 3-4 site-uri, care poate sa dureze cateva luni de zile. Deci, cat mi s-ar cuveni pe luna...

Dar unul ca darkstar, sau Krumel, si mai sunt si altii, sunt convins ca merita pt. o consultanta documentata si un plan elaborat, banii aia!

View PostSE7EN, on Feb 5 2008, 14:53, said:

Am citit diverse topicuri pe seopedia, ceva articole si mi-am facut o parere...
Si, ma rog, mai era ideea exprimata, -daca nu chiar de tine, mai sus, sa nu ne lasam impresionati de ...impresii.

Hai PACE si spor de bani!
Chiar si lui @relu69  :P  Ne-ai facut, coane...

Edited by webc, 05 February 2008 - 15:34.


#29
lord_ice

lord_ice

    SEO is ART

  • Grup: Banned
  • Posts: 4,100
  • Înscris: 20.06.2007

View Postwebc, on Feb 4 2008, 22:14, said:

Interesante fenomene pe topic, si inca si mai interesant e ca sunt pe fata...
@lord_ice "probabil daca as lua proiectul peste 60% l-ar face darkstar" -Post #11 (-de unde am putea intelege ca lord_ice lucreaza impreuna cu darkstar), iar mai jos -Post #13 , apare insasi ...darkstar.  Ce sa mai zic, ca intr-un alt context, ceva mai devreme, darkstar se exprima ca nu il intereseaza alte joburi...


Pe vremuri se spune ca au existat dinozauri, niste animale mari , mari cat casa sau cat blocul, sau cine stie...oare putea un singur omu sa-i doboare?

Anyway, acum ca am aberat putin o sa spun ca nu cred ca este o problema daca ai prieteni, daca prietenii colaboreaza, sau daca un proiect este realizat de o echipa.

Altfel  tu ai vinde ciorapi pe care i-ai fabrica in spatele tejghelei de la magazin , iar eu as impleti paie/surcele si as face cosuri si tot eu as astepta cu ele sa le vand...stiu suna funny, dar aici vorbim de termenul "colaborare" un termen care a dus economia si industria timp de secole de la cutitul dintr-o bucata de piatra cu muchie taioasa pana la katana celebra a japonezilor ajungand la cutitele alea care "gatesc singure" de pe teleshopping.

On topic:

Quote

Vorba multa saracia omului!
Vreti sa-i luati bani omului? Propuneti ceva concret nu definitii pe care poate saracul nu le intelege, sau teorii legate de un proces pe care doar "bunul" Google, norocul sau hazardul il pot controla in totalitate!  -_-
Stiu...numai o mama si o nevasta ma iubesc :D


#30
relu69

relu69

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 49
  • Înscris: 25.07.2006

View Postwebc, on Feb 5 2008, 13:08, said:

Cred ca dvs. domnilor ati fost complet naivi sa credeti ca acest @radu69 avea vreo intentie sa plateasca cumva, cuiva, ceva... A trecut o ora de la ultima replica, i s-a spus (fara putin...) totul, si nu a zis nici macar "Mersi!"

Cred ca am fost confundat cu un webmaster care sta pe forum si incearca sa fure ideile altora. Trebuie sa te dezamagesc, nu fac parte din categorie.
Si da, chiar platim pentru SEO. Din nefericire, n-am gasit pe nimeni pe acest forum si am apelat la scriptlance (unde am gasit deja pe cineva si am demarat deja contractul). Nu stiu daca va merge, daca e tzeapa, timpul ne va spune.

E socant sa aud "A trecut o ora de la ultima replica". Nu stau non-stop pe forum, din nefericire, am o firma de condus, dar ma intreb, voi cat timp liber aveti ?
Multumesc pentru toate informatiile oferite (la modul cel mai serios), insa, poate n-ati inteles topicul: nu ma intereseaza sa invat, ma interesa cineva care sa faca treaba.

Voi continua cu raspunsul in alt mesaj. Am citit topicul pe sarite si imi cam scapa firul discutiei, dar ma revansez in mesajul urmator

#31
relu69

relu69

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 49
  • Înscris: 25.07.2006

View Postwebc, on Feb 5 2008, 14:29, said:

Una peste alta..., @relu69 ne-ati ajuta daca v-ati alege omul! ...Sau, eventual, cere Topic Closed.  Dar, probabil, nu va "aranjeaza" nici una nici alta. Inca n-ati aflat chiar tot, nu...?!

Mi-ar place, insa, sincer, cred ca imi cereti prea mult. Eu nu va cunosc, si, sincer, nu inteleg cine poate face ceva si cine vrea. Am citit o lunga discutie din care n-am inteles cine ce vrea si unde bate.

Exista un singur mesaj in care cineva s-a oferit sa ne ajute, gratuit, si caruia o sa-i raspund in cateva minute.

#32
Krumel

Krumel

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,371
  • Înscris: 19.05.2004
webc, toti care au postat aici au oferit ceva bun. Tu ai adus defiecare data discutia pe alta tema. Guru, experti, krumel.
Oamenii astia iti spun ca exagerezi cu obsesia asta si cu mesajele fara scop. Tu spui ca defapt ei sint devina.

Candva pamantul statea pe spatele a 2 elefanti, acum teoria e alta, mai realista.

Eu oricum iti urez succes.

relu69, moderatorul acestei sectiuni are o semnatura foarte pe subiect. Sper sa apuci sa o citesti.

Legat de cererea ta, daca ar fi fost sa fiu interesat...te contactam..singurul lucru pe care am putut sa il fac a fost sa iti sugerez o tactica, anume sa nu cauti sa investesti bani in orice, ci in ce trebuie.

Multi dintre cei care stau pe sectiunea asta, discuta si isi impartasesc experientele...trebuie doar sa iei ce iti convine de aici.

Spor la treburi si succes cu proiectul.
Si apropo, gratuitatile nu aduc bani. ;)

#33
relu69

relu69

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 49
  • Înscris: 25.07.2006
Dragi forumisti, eu nu mai inteleg nimic. Va multumesc pentru implicare si va asigur ca intentiile mele au fost cat se poate de cinstite. Discutia pare interesanta, insa, pentru un intrus, va asigur ca mesajul este complet inaccesibil.
Imi pare rau ca v-am consumat timpul, dar, deocamdata, ma vad nevoit sa ma retrag din discutii.
Poate o voi redeschide in viitor, daca persoana angajata o da in bara, si atunci voi incerca sa fiu mult mai clar in cerinte.

Cu respect,

#34
relu69

relu69

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 49
  • Înscris: 25.07.2006
Merci, intr-un final am primit un mesaj clar si la obiect.

View PostKrumel, on Feb 5 2008, 19:21, said:

relu69, moderatorul acestei sectiuni are o semnatura foarte pe subiect. Sper sa apuci sa o citesti.
Cam mic scrisul, mi-a scapat.

#35
lord_ice

lord_ice

    SEO is ART

  • Grup: Banned
  • Posts: 4,100
  • Înscris: 20.06.2007
eu nu integ de ce faci dublu post si nu dai edit.
O sa-ti raspund:

1). la afirmatia de genul "nu stiu cat timp aveti voi" prin "pauza de munca = tigara si softpedia forum" (in cazul meu).
2). la o intrebare pe care ti-o pui acum "de ce nu ai primit o oferta concreta de aici cand era vb de destui bani" prin:
azi am luat doua proiecte noi, unul de 500 de euro si unul de 300 de euro, si am mai fost contactat pentru inca 4, nu sunt sigur de nici unul dintre acestea dar :

- cel de 500 dureaza ~ 7 zile
- cel de 300 dureaza ~ 4-5 zile

durata cumulata, scazand lucrul in paralel este de 8-9 zile ...in 8-9 zile sunt 900 euro, in timp ce tu (eu vb la per tu ca tzaranul dar cred despre mine ca-s mai educat decat multi care vb cu DVS) platesti 500 de euro si ceri rezultate ce te obliga sa muncesti o perioada indelungata de timp, sa stai stresat si sa muncesti, muncesti si muncesti si totusi nu poti fi sigur 100% ca vei reusi...fa paralela asta in mintea ta si gandeste-te ca majoritatea care raspund aici (vorbesc de cei care sunt meseriasi nu de anumiti...bine nu e cazul in threadul asta unde ti-au raspuns baietii buni) au si ei alte treburi, proiecte si alti bani de incasat.

// am dat edit pentru ca am recitit postul meu si suna a lauda, imi pare rau,nu as fi vrut sa sune asa, am si eu zilele si lunile mele bune, iar asta e prima zi buna dupa o furtuna mai lunga (si neagra!) ce sper sa se fi incheiat!

Va salut cu respect!

Relu 69, poate asa ai reusit sa intelegi! Iti urez multa bafta si le urez multa bafta si baietilor (nu e azi, e maine!).

Edited by lord_ice, 05 February 2008 - 20:01.


#36
relu69

relu69

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 49
  • Înscris: 25.07.2006
E tardiva discutia, insa, ma simt dator sa raspund.

View Postlord_ice, on Feb 5 2008, 19:57, said:

in 8-9 zile sunt 900 euro, in timp ce tu platesti 500 de euro si ceri rezultate ce te obliga sa muncesti o perioada indelungata de timp, sa stai stresat si sa muncesti, muncesti si muncesti si totusi nu poti fi sigur 100% ca vei reusi...fa paralela asta in mintea ta si gandeste-te ca majoritatea care raspund aici (vorbesc de cei care sunt meseriasi nu de anumiti...bine nu e cazul in threadul asta unde ti-au raspuns baietii buni) au si ei alte treburi, proiecte si alti bani de incasat.

Ma bucur pentru succesul financiar de care ai parte.
Cred ca n-ai inteles cerinta mea (vezi 'quote'-ul de mai jos). N-am zis ca dau 500 eur, ci, disperat de lipsa de intelegere de care participantii au dat dovada, am dat ca exemplu 500 eur pe luna. Principala idee era sa mi se explice de ce e nevoie, ce sa ma astept, si asa mai departe. Nu sustin ca as fi acceptat orice sau ca eram pregatit sa platesc mii de euro fara nici un target, zic doar ca o discutie ar fi lamurit mai mult. Insa, majoritatea au preferat sa creada ca e o tzeapa la mijloc si s-au implicat in discutii deviate de la subiect.

View Postrelu69, on Feb 4 2008, 19:29, said:

Motivul pentru care nu am specificat targetul este ca nu cunosc, realist, ce puteti face si ce nu. Nu cunosc ce efort si cost implica diferitele "targeturi" pe care le-as putea stabili eu de capul meu.
Nu vreau idei (nu le refuz, totusi), vreau pe cineva sa faca treaba. Se va face contract, plata se va face lunar sau in urma atingerii milestone-urilor.
Alternativ, pot propune o suma, sa zicem 500 EUR lunar, si sa imi spuneti ce puteti face cu banii respectivi.

Revenind la succesul tau financiar, ma indoiesc ca clientii care te platesc nu se asteapta sa iti asumi vre-o raspundere asupra a ceea ce faci. Daca asa e, tot ce pot sa sper este ca cinstea ta compenseaza prostia lor.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate