![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
teren inchiriat de la primarie
Last Updated: Feb 14 2008 20:59, Started by
blueauth
, Feb 03 2008 19:17
·
0

Posted 03 February 2008 - 19:17

Am nevoie de ajutor in urmatoarea problema: bunicul meu plateste de aproximativ 30 de ani catre primarie chirie pentru un teren.El stia ca dupa 20 de ani ,acest teren trece in propietatea lui,dar curand am aflat ca nu e asa . As vrea sa stiu daca in cazul in care am vrea sa cumparam acest teren am avea anumite avantaje,ma gandesc la un pret mai mic sau ceva de genul asta.Va multumesc
|
Posted 04 February 2008 - 09:41

blueauth, on Feb 3 2008, 19:17, said: Am nevoie de ajutor in urmatoarea problema: bunicul meu plateste de aproximativ 30 de ani catre primarie chirie pentru un teren.El stia ca dupa 20 de ani ,acest teren trece in propietatea lui,dar curand am aflat ca nu e asa . As vrea sa stiu daca in cazul in care am vrea sa cumparam acest teren am avea anumite avantaje,ma gandesc la un pret mai mic sau ceva de genul asta.Va multumesc Ai drept de preemtiune la cumparare. |
Posted 09 February 2008 - 21:27

daca se hotaraste primaria sa vanda....dar nu cred....
![]() |
Posted 14 February 2008 - 20:59

Uzucapiunea de 30 de ani functioneaza doar in cazul in care persoana in cauza s-a comportat ca un adevarat proprietar (adik a platit impozitul la teren ca titular de rol fiscal, a figurat in registrul agricol cu acel teren.) lucru care nu avea cum sa se intample, din moment de s-a platit chirie (s-a stiut ca proprietarul terenului este primaria).
Cat despre dreptul de preemptiune... legea 247/2005 a abrogat legea din 1998, care prevedea dreptul de preemptiune pentru coproprietar, proprietar vecin, chirias sau ce mai era pe acolo. Asa ca preemptiunea functioneaza doar daca a fost expres prevazuta in contractul de inchiriere. Daca nu... asta e. Intreaba, totusi, la primarie, daca exista vreo facilitate de cumparare acordata chiriasilor. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users