![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Stie cinvea filmul asta american, "Cineva ca tine"
Last Updated: Dec 02 2017 02:57, Started by
costyliniar
, Feb 03 2008 00:24
·
0

Posted 03 February 2008 - 00:24

Mama mea mi-a zis ca i-a placut mult filmul, si ca l-a vazut prin `77. Nu stiti cumva titlul in engleza al filmului?
Multumesc. |
Posted 03 February 2008 - 08:19

Mai da-ne niste detalii. Nu cred ca este filmul pe care ti l-a recomandat Alex. Ala e facut in Africa de Sud.
|
Posted 15 February 2009 - 16:17

Posted 15 February 2009 - 23:37

la cum traduceau/traduc astia filmele in limba romana, slabe sanse sa semene cu titlul original.
Intreab-o pe mama ta mai multe detalii... |
Posted 16 February 2009 - 00:09

Millena, on Feb 15 2009, 23:46, said: Someone Like You (1978) ? l-a mai recomandat cineva mai sus ![]() daca omul a zis ca a vazut filmul prin '77 mama-sa, cum e posibil sa fi vazut un film sud-african produs in 1978...in conditiile cenzurii din Romania... Mai nou de anii 60 nu cred sa fi fost filmul...probabil difuzat la Telecinemateca...Doamne, ce vremuri....ca mic copil, sorbeam cu paiu' filmele alea...bune, rele, oricum erau... ![]() Pentru cei carora le este dor: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/PV4-ZcYJ83U?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 16 February 2009 - 13:23

lawrence38, on Feb 16 2009, 13:11, said: de unde ai luat tu datele alea ?? ![]() arata-mi un link imdb catre filmul "american" din 1978 Daca stai si cauti nici numele actorilor alora nu exista in imdb...nu mai pune linkuri catre tampenii (downloadmovie) ca s-ar putea sa ramai pe bara.... Lasa omu` in pace, filmul e american, regizorul e Jim Meyers, actorii nu ii stiu... filmat parca in Sacramento, California, comedie romantica. You need to watch more movies ![]() |
|
Posted 16 February 2009 - 18:29

Breee..eu vreau linkul imdb la filmul care se numeste asa si e din 1978 si sa fie si american......vi-l mananc cu fulgi cu tot, doar aratati-mi-l...
Mai bine sa recunoasca copilu' ca vorbeste din vise probabil... ![]() Daca nu "produceti" link-ul ![]() Edited by lawrence38, 16 February 2009 - 18:30. |
Posted 17 February 2009 - 08:46

Fii serios, sunt o groaza de filme vechi care nu sunt pe imdb... ce reper ti-ai gasit...
![]() Daca nu e pe imdb si nici nu l-ai vazut tu, nu inseamna ca nu exista, nu fi copil ![]() (ps: ce am spus eu de film nu am luat de pe net, ci din faptul ca l-am vazut... am scos si asta din vise? ) |
Posted 19 February 2009 - 14:22

Millena, on Feb 17 2009, 08:46, said: Fii serios, sunt o groaza de filme vechi care nu sunt pe imdb... ce reper ti-ai gasit... ![]() Daca nu e pe imdb si nici nu l-ai vazut tu, nu inseamna ca nu exista, nu fi copil ![]() (ps: ce am spus eu de film nu am luat de pe net, ci din faptul ca l-am vazut... am scos si asta din vise? ) mi se pare aproape imposibil ca un film american care a ajuns si prin Romania sa nu aiba o farama de pagina pe internet care sa mentioneze ceva despre el... si dintre astia de AICI cam care sa fie Jim Meyers asta ? ![]() |
Posted 19 February 2009 - 14:24

lawrence38, on Feb 19 2009, 14:22, said: mi se pare aproape imposibil ca un film american care a ajuns si prin Romania sa nu aiba o farama de pagina pe internet care sa mentioneze ceva despre el... si dintre astia de AICI cam care sa fie Jim Meyers asta ? ![]() Doamne, esti imposibil. Uite, a fost la Cinemateca acu` vreo 4-5 ani. Iti promit ca fac un drum pana acolo, ii bat pe aia la cap sa-l dea din nou si te scot la film. |
Posted 02 December 2017 - 02:57

Ba filmul există, a fost produs în 1978, Africa de Sud și a rulat și pe ecranele cinematografelor noastre însă nu în 1977 cum spunea solicitantul informațiilor (probabil cei 40 ani scurși distorsionează amintirile). La noi a rulat varianta cu dublaj american. E vorba de o dramă romantică, în care o tipă e acuzată de uciderea soțului ei dar avocatul o scapă de închisoare invocând legitima apărare. Am văzut filmul la începutul anilor ”80 în Reșița și București, de câteva ori, pentru că m-a captivat coloana sonoră. Am mers la cinematograf pentru a transcrie pe partitură după audiție această melodie. Nu găsiți informații ample despre film și nici variante online sau torrente.
Link-ul IMDb este acesta http://www.imdb.com/...299149/combined iar singura variantă urcată, netradusă, pe youtube (originalul în olandeza sud-africană a acelor ani) este [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/QLgxnYCYfpc?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Sper că am ajutat puțin. Cu prietenie, Cristi (varianta mea, la pian) https://www.facebook...512177193655393 Edited by Cristian-Gabriel, 02 December 2017 - 03:15. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users