Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Balans la ridicare picior dupa ac...

Izolatie intre OSB si placa de be...

instalatie incalzire apartament 2...

HEV D Segment - intrebari/pareri ...
 Hyperos consum excesiv baterie?

Contractul pentru Salubrizare est...

Elicopterul care-l transporta pe ...

Sfaturi achizitionare apartament ...
 Permis de conducere nou

Packet Loss la Digi

Masurare parametri CATV prin Conn...

Youtube a inceput sa aiba lag!?
 Internet Archive - adauga item la...

Electrica Furnizare + Poșta ...

Probleme cu scurgerea de ulei pe ...

Blocuri cu apartamente de 5+ camere
 

Regulamentul forumului Softpedia (Termeni si Conditii)

- - - - -
 • This topic is locked This topic is locked
11 replies to this topic

#1
Monitoxus

Monitoxus

  Back!

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 7,184
 • Înscris: 26.11.2001

*
POPULAR

REGULAMENT SI GHID DE UTILIZARE A FORUMULUI SOFTPEDIA


1. Generalitati

Acest forum este guvernat de o serie de reguli clare, care trebuie respectate de catre toti membrii sai, din momentul in care se inregistreaza si isi creeaza un cont.

Inregistrarea nu este necesara pentru a citi mesajele postate de membrii deja inscrisi, ci doar pentru a avea acces la anumite sectiuni, pentru a putea raspunde la mesaje, a putea descarca fisiere sau a avea dreptul de a deschide noi topicuri de discutii.

Toti membrii inregistrati trebuie sa inteleaga ca utilizarea de catre ei a forumului nu este un drept, ci un privilegiu acordat de catre Softpedia, administratorii forumului rezervandu-si astfel dreptul de a-si selecta userii. Orice incalcare a prezentului Regulament permite moderatorilor sau administratorilor Softpedia sa dea avertismente si in cele din urma sa restrictioneze (la libera lor discretie) accesul membrilor in cauza, pe perioada nedeterminata.

Nici un membru al forumului nu poate invoca drept scuza pentru incalcarea Regulamentului faptul ca nu stia de existenta lui. SoftNews NET isi asuma obligatia de a posta in permanenta un link catre prezentul Regulament pe pagina principala a forumului, astfel ca acesta sa poata fi usor identificat si citit.

SoftNews NET are dreptul sa modifice oricand prevederile Regulamentului; recomandarea noastra este ca userii sa citeasca periodic prezentul document, pentru a cunoaste eventualele actualizari.

2. Interdictii

Pe forumul Softpedia urmatoarele activitati ale membrilor sunt strict interzise:

a. crearea si folosirea conturilor tip clona/sockpuppet (mai multe conturi ale aceluiasi utilizator, folosite simultan). Descoperirea de catre moderatori a acestor conturi va duce la suspendarea definitiva a conturilor clona/sockpuppet si suspendarea pe o perioada de 15 zile a contului principal. Nota: crearea unui cont nou dupa banare este permisa, insa recidiva in incalcarea Regulamentului poate duce la banarea imediata a acestuia precum si a tuturor conturilor noi deschise ulterior, daca sunt identificate.

b. atacul la persoana, jignirea sub orice forma a membrilor forumului, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente, comportament nepotrivit sau ofensator; postarea de hate speech; postarea de continut violent fara vreo justificare. Un comportament civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior si nu a persoanelor care le-au postat.

c. postarea de informatii, fisiere etc cu incalcarea dreptului de autor si a drepturilor conexe prevazute de Legea 8/1996, precum si a oricaror alte drepturi ale tertilor. Toate drepturile de autor (copyright) asupra fotografiilor atasate in cadrul forumului apartin autorilor. Reproducerea lor (pe orice suport) fara permisiunea autorilor reprezinta o incalcare a legilor in vigoare. Daca doriti sa le folositi va rugam sa contactati autorii lucrarilor. SoftNews NET nu isi asuma in niciun fel obligatia de a proteja pozele afisate in cadrul forumului, de a despagubi autorii si nici de a ajuta autorii sa fie despagubiti pentru pagubele pe care le-au suferit.

d. deschiderea de topicuri / postarea de continut despre subiecte care contravin legilor Romaniei (incluzand dar fara a se limita la informatii false, vulgare sau defaimatoare, rasism, antisemitism, xenofobie, homofobie, discriminare sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei), sau care instiga la incalcarea acestor legi; deasemenea, folosirea de astfel de elemente in username, avatar sau alte parti din profilul personal

e. postarea repetata aceluiasi mesaj / postarea de mesaje similare pe mai multe topicuri de conversatie ("flood")

f. postarea de mesaje care nu au legatura cu subiectul in cauza ("offtopic"). Moderatorii vor sterge aceste postari si pot aplica avertismente userilor in cauza.

g. scrierea mesajelor cu deformari ale limbii romane de genul tz, sh, k, etc (pentru a se face mai bine intelesi, userii pot folosi diacritice), fara punctuatie adecvata, fara spatiere sau impartire in paragrafe a textelor lungi. Sunt incluse aici si orice alte abateri de la normele ortografice care fac textul ilizibil sau greu de inteles.

h. folosirea abuziva a smiley-urilor in mesajele postate (iconitele animate), scrierea de mesaje alcatuite exclusiv din astfel de smiley-uri, scrierea exclusiv cu majuscule sau folosirea excesiva a culorilor

i. postarea de reclame sub orice forma (inclusiv imaginile/link-urile din avataruri, semnatura/status, posturi ce nu au legatura cu subiectul...etc). Este interzisa postarea oricarui link din afara domeniului Softpedia in semnatura/status.

j. folosirea intentionata a unui nickname sau avatar (imaginea de profil a contului) identic sau asemanator cu unul deja existent (se poate crea confuzie), precum si: (1) folosirea drept nickname sau avatar (imaginea de profil a contului) a numelui sau siglei unei societati, a unei pagini personale web sau a altei persoane; (2) folosirea oricarui username care ar putea crea confuzie, cu sau fara intentie, in privinta contului respectiv sau a informatiilor publicate de acesta.

k. folosirea de proxy-uri anonime/tor/vpn

l. folosirea de catre minorii sub 16 ani a ariilor marcate cu un cerc rosu in care este inscris numarul 16

m. atasarea de fisiere ce contin virusi, troieni, spyware, softuri comerciale fara licenta, crack-uri sau orice fel de atasament ilegal sau potential periculos ; in general este recomandat sa nu se ataseze
nici un fel de fisier decat in cazul in care aceasta actiune are un fundament solid si este pe deplin justificata.

n. trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate altor membri, chiar daca este facuta prin intermediul PM, trimiterea de "mailuri nesolicitate", "scrisori in lant" ori mailuri in masa, mesaje instant etc; este de asemenea interzisa publicarea, transmiterea sau referirea la orice joc de tip "piramidal", MLM, schema de afiliere sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane, precum si orice activitati similare unor fapte in privinta carora s-a probat in trecut potentialul infractional.

o. colectarea oricarui gen de informatie indentificabila personal de la utilizatori sau membri ai forumului, sau afisarea acestui tip de informatii, sub orice forma, inclusiv texte, mesaje personale (PM) sau imagini (indiferent de forma, embed, upload, etc)

p. postarea de fotografii in care fata unei persoane minore (copil) este vizibila, fara permisiunea parintilor

r. restrictionarea in orice mod a accesului altor membri la platformele de comunicatie puse la dispozitie de administratori prin intermediul forumului.

s. folosirea de mijloace ce blocheaza si/sau restrictioneaza contorizarea userilor, afisarea mesajelor comerciale sau a contentului original al forumului.

t. utilizatorii care au permisiunea de a isi modifica campul member title (utilizatorii cu peste 2000 de posturi), nu trebuie sa foloseasca acest camp pentru a induce pe ceilalti utilizatori in eroare (ex: Admin, Administrator, Mod, Moderator, Super Moderator etc) sau pentru a face reclama. Prevederea este valabila si pentru username (nickname)

u. folosirea in semnatura/status a unor elemente (imagini, link-uri, etc) menite sa induca in eroare alti utilizatori ai forumului

v. postarea de mesaje generate de orice chatbots, asistenti AI, etc

w. postarea de subtitrari, initierea sau intretinerea discutiilor despre acestea

x. folosirea de titluri de topic fara o legatura clara, directa cu continutul acestuia

y. perturbarea discutiilor de pe Forum si/sau deranjarea membrilor prin metode precum:
flame = alimentarea prin orice mijloace a discutiilor offtopic sau a postarilor care incalca regulamentul; aceste situatii trebuie semnalate folosind butonul "raport/report": Ghid raportare postari
trolling = postari voit enervante / inflamatorii / repetat la limita offtopic-ului / generatoare de flame / digresiuni de la subiect

z. raspandirea de stiri false (fake news). recidiva dupa atentionare va fi drastic sanctionata

SoftNews NET isi pastreaza dreptul de a investiga si de a lua masurile legale cuvenite impotriva oricarei persoane care, in opinia sa discretionara, incalca aceste prevederi, incluzand, fara a se limita la aceasta, indepartarea continutului nepotrivit din cadrul forumului sau incetarea calitatii de membru a acestor persoane. In plus, in caz de suspiciune asupra legalitatii mesajelor postate, SoftNews NET isi pastreaza dreptul de a denunta situatia catre autoritatile in masura sa aplice legea, acest fapt implicand inclusiv divulgarea catre aceste autoritati a datelor personale ale celor in cauza.

Prin postarea mesajelor dvs. pe forumul Softpedia sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi Siteul sau tertii pentru orice paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmiterii sau referintei de de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile de mai sus.

3. Obligatii

Membrii trebuie sa tina seama de urmatoarele recomandari privind utilizarea in bune conditii a forumului Softpedia:

a. sa respecte toate interdictiile de mai sus, in caz contrar SoftNews NET putand apela la sanctiuni, de la un simplu avertisment pana la stergerea contului si restrictionarea accesului, iar daca este cazul, la autoritatile competente potrivit legislatiei romane in vigoare.

b. sa nu posteze inutil replici de 1-2 cuvinte de genul "Cool", "lol" etc; de asemenea sa nu dea un raspuns doar pentru a scrie ceva sau pentru a acumula postari (aviz userilor noi - Candidate Members) ci doar daca au idei coerente si pertinente la subiect

c. daca fac un comentariu la un mesaj postat imediat anterior, sa nu mai foloseasca citarea integrala a acestuia, pentru a nu ingreuna citirea de catre ceilalti utilizatori a textului

d. sa caute cu atentie (folosind functia "search") inainte de a deschide un subiect nou

e. sa nu abuzeze de mesajele personale (PM)

f. sa nu posteze comentarii deplasate la adresa altor membri si sa incerce sa ii ajute pe cei care nu cunosc anumite aspecte, chiar daca unele pot parea foarte "banale"  si "simple"

g. sa respecte deciziile moderatorilor si sa nu le comenteze pe forumul public; pentru aceste probleme se va folosi PM (personal message)

h. sa incerce sa creeze topicuri cat mai scurte si clare (a se evita topicuri confuze de genul "Am o problema. Cine ma poate ajuta?")

i. in cazul mesajelor postate de catre persoane juridice, sa obtina in prealabil acordul administratiei Softpedia

j. sa nu posteze topicuri in care sa explice de ce intentioneaza sa renunte la forumul Softpedia; aceasta este o alegere personala, fara relevanta pentru forum.

k. sa foloseasca o adresa de email functionala (reala, valida); recomandam evitarea adreselor @yahoo.com


4. Drepturile si obligatiile moderatorilor (nota: moderatorii si super-moderatorii NU SUNT angajati ai SoftNews Net SRL; ei sunt raspunzatori pentru mesajele proprii scrise pe forum, iar acestea nu angajeaza sub nicio forma raspunderea SoftNews Net SRL)

Moderatorii sunt obligati:

O.1 sa aiba o atitudine toleranta fata de utilizatori si sa-i ajute sa-si rezolve problemele fara a antrena vreun tip de disputa cu acestia si fara sa ii jigneasca in vreun fel
O.2 sa inchida/stearga thread-urile doar cand acestea incalca flagrant regulamentul
O.3 sa explice clar si argumentat motivul pentru care a fost inchis un thread
O.4 sa explice atunci cand este necesar (pe PM) de ce a sters posturile unui user
O.5 sa nu abuzeze de thread-urile lipite sus (importante)
O.6 sa corecteze titlurile topicurilor atunci cand exista o discrepanta clara intre titlu si continutul primei postari, pentru a preveni eventuale abuzuri ale membrilor
O.7 sa atentioneze (pe PM sau prin warn de 0 puncte) sau, dupa caz, sa sanctioneze utilizatorii Forumului care incalca acest Regulament
O.8 sa mentina un cadru civilizat de discutie prin eliminarea postarilor care incalca Regulamentul (la nevoie, pot inchide temporar un thread pentru "curatenie")

In acelasi timp, moderatorii au dreptul:

D.1 sa stearga orice post considerat offtopic
D.2 sa curete orice post ce abunda in smilie-uri si sa atentioneze pe PM userul ce nu respecta regulamentul.
D.3 sa stearga orice post ce contine reclame de orice fel (reclama - postarea de link-uri ce nu sunt utile si ontopic, postarea de denumiri de firme ce nu au nici o legatura cu subiectul thread-ului, trimiteri repetate catre o anumita pagina/firma...etc etc)
D.4 sa avertizeze pe PM intotdeauna userii ce incalca regulamentul si sa propuna banarea acestora in cazul in care recidiveaza
D.5 sa propuna banarea userilor ce au un limbaj trivial

5. Drepturile si obligatiile super-moderatorilor

Dintre drepturile de care se bucura super-moderatorii amintim:

- sa atentioneze pe PM userii ce au semnaturi/statusuri/avatare/limbaj ce nu respecta regulamentul forumului.
- sa baneze fara avertizare userii ce injura, posteaza warez/cracks
- sa propuna banarea userilor ce incalca repetat regulamentul (pe Area51)
- sa propuna noi moderatori pe ariile deficitare si eliminarea moderatorilor ce nu isi duc la indeplinire indatoririle
- sa stearga fara avertizare thread-urile spam. (de genul "Castiga 1 milion.... etc) si sa baneze autorii acestora
Obligatia principala a super-moderatorilor este aceea de a se asigura de buna functionare a intregului forum in general.

6. Responsabilitati

In conformitate cu prevederile termenilor si conditiilor de utilizare ale site-ului www.softpedia.com, precum si cu dispozitiile Legii comertului electronic 365/2002,  SoftNews NET nu are nici un fel de responsabilitate pentru continutul comentariilor postate de catre membri.

Chiar daca din momentul postarii, proprietatea asupra tuturor mesajelor revine SoftNews NET, dreptul moral de autor si responsabilitatea continutului apartin in totalitate celor care au postat respectivele mesaje. Desi incercam sa monitorizam cat mai bine continutul mesajelor publicate, SoftNews NET nu poate fi trasa la raspundere pentru oricare din regulile incalcate de membrii acestui forum, cu atat mai mult cu cat caracterul "real time" al postarilor face posibila oricand incalcarea accidentala a legii.

Daca considerati ca ati fost lezat de mesajele postate in Forum

In cazul in care o persoana considera ca i-a fost incalcat dreptul de autor sau ca i-au fost cauzate prejudicii prin postarea de mesaje pe forumul Softpedia, noi nu putem dezvalui datele personale ale autorului mesajului, comunicarea acestor date catre terti nefiind permisa in lipsa acordului expres al persoanei vizate, in conformitate cu dispozitiile art. 5(1) al legii 677/2001.

Daca va considerati nedreptatit in orice mod datorita unui mesaj de pe forum, puteti proceda la sesizarea justitiei sau a altui organ abilitat de lege. Noi ne vom conforma si vom raspunde solicitarilor venite din partea unei astfel de autoritati publice, atata timp cat ele corespund rigorilor legale, urmand sa facem cunoscute datele autorului acestuia catre autoritatea competenta si sa ne conformam dispozitiilor acesteia, daca este cazul.

7. Sectiunile forumului

Forumul Softpedia cuprinde mai multe sectiuni, care trebuie respectate ca atare, pentru usurinta citirii mesajelor postate.

1. Concursuri Softpedia (sectiune sezoniera)
- Va rugam folositi numai aceasta sectiune pentru discutii despre orice concurs organizat de Softpedia in trecut, sau pentru orice idee de concurs viitor sau de premii etc

2. Soft Related / OS
- Intotdeauna cautati pe http://www.softpedia.com inainte de a intreba de un program/joc/driver etc. Exista zone pe site specializate in drivere http://drivers.softpedia.com/ , Jocuri http://games.softpedia.com/ ...etc.
- Postati problemele legate de sistemul de operare Windows doar in cadrul ariei Windows. Lucru valabil si pentru MAC, Linux...etc.

3. Professional Zone
- Nu mai postati anunturi de recrutare in cadrul ariei "Programming"!!!

4. Pasiuni comune
-Incercati sa respectati atat ariile din cadrul acestei sectiuni, cat si incadrarea mesajelor dvs in subforumul corespunzator.

5. E-Opinions
- la Editoriale sunt rugati sa deschida subiecte noi doar cei ce au un subiect si il dezvolta. Nu sunt acceptate posturile in care utilizatorii cer doar parerea altora, fara a si-o spune pe a lor si fara a o argumenta.
- UNDE / CAND / CUM ? este o arie ce-si propune sa ajute userii sa gaseasca rapid un anumit obiect, serviciu...etc. Din aceasta cauza, este foarte recomandabil sa concepeti subiectul thread-ului cu multa atentie. Ceva de genul: "Unde gasesc vopsea rosie" sau "Cand este eclipsa de anul acesta" ...etc.
- In cadrul ariei "Opinii despre produse / servicii" va rugam sa alegeti cu foarte mare atentie subiectul si sa cautati inainte de a posta pentru ca e foarte probabil sa mai existe un thread ce face referire la firma/serviciul la care va referiti. In plus, incercati sa aveti un limbaj/ton civilizat chiar daca sunteti deranjat de o anumita firma... Ati fi surprinsi sa stiti cati angajati ale diverselor firme citesc acest forum.

6. Life & Entertainment
- Nu postati cu inversunare (spam) la fun pentru ca posturile nu se contorizeaza in cadrul acestei arii. In plus incalcati si regulamentul daca nu postati ontopic...

7. Feedback
- Folositi un ton politicos atunci cand faceti o reclamatie si dati cat mai multe detalii in legatura cu problema voastra
- Nu folositi aceasta arie pentru altceva decat feedback referitor la forum. Reclamațiile punctuale cu privire la moderare se fac numai pe aria Abuzuri

8. Functionalitatea "Utilizatori activi"

Platforma software folosita pe Forumul Softpedia (si de multe alte forumuri de pe Internet) contine o functionalitate de afisare a membrilor activi pe un subiect de discutie sau pe o sectiune din Forum, in partea de jos a paginilor respective.

La iesirea din subiect sau sectiune prin navigarea catre alta pagina, membrul este eliminat din lista. La iesirea prin inchiderea browserului, membrul este eliminat din lista dupa 15 minute. La iesirea prin "log out" membrul este eliminat imediat.

Daca nu doriti sa fiti inclusi in lista, bifati optiunea "autentificare anonima" la autentificarea pe Forum (log in).

9. Personal AD

Utilizatorii cu cel putin 2000 de mesaje pe forum pot promova un site la alegere prin definirea unui "personal ad" format dintr-un text de maxim 160 de caractere si un link. Acest link poate fi extern, dar site-ul destinatie nu trebuie sa ofere continut ilegal, pornografie, virusi (paragrafele 2c, 2d, 2m din acest regulament). Totodata, site-ul destinatie nu poate fi unul concurent cu cele detinute de SoftNews Net SRL (forumuri, site-uri cu profil software download sau automotive). Incalcarea acestor prevederi duce la restrictionarea dreptului de a mai folosi optiunea "personal ad" sau chiar la suspendarea definitiva a contului (ban).

10. Grupuri

Fiecare membru al Forumului Softpedia face parte dintr-unul din urmatoarele grupuri:
 • Candidate Member (conturi noi, primele 24 de postari trebuie aprobate manual de un moderator/supermoderator/admin, nu au acces la PM-uri, maxim 10 postari per 24 ore - dupa care sunt promovati automat la Junior Member)
 • Junior Member (maxim 10 postari per 24 ore, la 240 postari sunt promovati la Member)
 • Member (la 2000 postari sunt promovati la Senior Member)
 • Senior Member (isi pot schimba "member title", au acces la skin-urile "Clean")
Membrii echipei administrative fac parte din grupurile:
 • Moderators (moderatori cu drepturi pe una sau mai multe sectiuni)
 • Super Moderators (moderatori cu drepturi pe toate sectiunile)
 • Administrator
Mai exista si:
 • Helper (reprezentanti oficiali ai unor firme, prezenti pe forum cu acceptul SoftNews Net SRL)
 • Guests (vizitatori fara cont de membru)
 • Banned (cont suspendat definitiv pentru incalcarea Regulamentului)
 • Validating (conturi noi, inca nevalidate)
Prevederi finale

Acest regulament intra in vigoare de astazi 24.09.2007 si poate fi modificat fara instiintari prealabile atunci cand situatiile noi o impun. Este recomandat sa verificati aceasta pagina periodic.

Softnews Net SRL este inregistrata ca operator de date cu caracter personal, sub numarul 5899. Regulamentul se completeaza cu Politica de confidentialitate si Politica de utilizare cookie-uri.

#2
Monitoxus

Monitoxus

  Back!

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 7,184
 • Înscris: 26.11.2001
NOUL regulament este ONLINE - 24 Septembrie 2007

PS: pentru a evita eventualele intrebari: NU! Nu aveti dreptul sa folositi pe forumul vostru acest REGULAMENT. Fiecare trebuie sa-si faca PROPRIUL regulament. OK ?

#3
Courage

Courage

  Founder

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 21,700
 • Înscris: 26.11.2001
Modificare: 13.02.2008 (adaugat punctul S)

Citat

s. folosirea de mijloace ce blocheaza si/sau restrictioneaza contorizarea userilor, afisarea mesajelor comerciale sau a contentului original al forumului.

Modificare: 14.02.2008 (adaugat punctul T)

Citat

T. utlizatorii care au permisiunea de a isi modifca campul member title (utilizatorii cu peste 2000 de posturi), nu trebuie sa foloseasca acest camp pentru a induce pe ceilalti utilizatori in eroare (ex: Admin, Administrator, Mod, Moderator, Super Moderator etc) sau pentru a face reclama


#4
pstdgt

pstdgt

  Monseurizat

 • Grup: Administrators
 • Posts: 5,849
 • Înscris: 06.02.2002
Modificare: 14.08.2009 (adaugat punctul U)

Citat

u. folosirea in semnatura/status a unor elemente (imagini, link-uri, etc) menite sa induca in eroare alti utilizatori ai forumului


Modificare: 15.08.2009 (adaugat punctul V)

Citat

v. crearea unui blog pe aria dedicata cu scopul de a publica mesaje publicitare. Administratorii forumului isi rezerva dreptul de a sterge fara preaviz orice blog care nu respecta aceasta regula sau oricare alta prevedere din regulamentul forumului


Modificare: 31.08.2009 (adaugat punctul W)

Citat

w. postarea de subtitrari, initierea sau intretinerea discutiilor despre acestea


#5
pstdgt

pstdgt

  Monseurizat

 • Grup: Administrators
 • Posts: 5,849
 • Înscris: 06.02.2002
Modificare: 5.6.2010 (adaugat sectiunea 9 - Personal AD)

Citat

9. Personal AD

Utilizatorii cu cel putin 2000 de mesaje pe forum pot promova un site la alegere prin definirea unui "personal ad" format dintr-un text de maxim 160 de caractere si un link. Acest link poate fi extern, dar site-ul destinatie nu trebuie sa ofere continut ilegal, pornografie, virusi (paragrafele 2c, 2d, 2m din acest regulament). Totodata, site-ul destinatie nu poate fi unul concurent cu cele detinute de SoftNews Net SRL (forumuri, site-uri cu profil software download sau automotive).

Incalcarea acestor prevederi duce la restrictionarea dreptului de a mai folosi optiunea "personal ad" sau chiar la suspendarea definitiva a contului (ban).


#6
pstdgt

pstdgt

  Monseurizat

 • Grup: Administrators
 • Posts: 5,849
 • Înscris: 06.02.2002
Modificare: 4.10.2013 (adagare litera k in sectiunea 3 - Recomandari)

Citat

3. Recomandari

...

k. sa foloseasca butonul "raport / report" pentru a semnala subiecte de discutie sau postari care incalca regulamentul (inclusiv postari off-topic) si sa evite alimentarea acestor discutii prin flame


#7
pstdgt

pstdgt

  Monseurizat

 • Grup: Administrators
 • Posts: 5,849
 • Înscris: 06.02.2002
Modificare: 24.7.2019 (adaugare litera x in sectiunea 2. Interdictii, adaugiri in 4. Drepturile si obligatiile moderatorilor)

Citat

2. Interdictii

...

x. folosirea de titluri de topic fara o legatura clara, directa cu continutul acestuia


Citat

4. Drepturile si obligatiile moderatorilor

...

- sa corecteze titlurile topicurilor atunci cand exista o discrepanta clara intre titlu si continutul primei postari, pentru a preveni eventuale abuzuri ale membrilor


#8
pstdgt

pstdgt

  Monseurizat

 • Grup: Administrators
 • Posts: 5,849
 • Înscris: 06.02.2002
Adaugare: 5.8.2019 (articolul 10. Grupuri)

#9
pstdgt

pstdgt

  Monseurizat

 • Grup: Administrators
 • Posts: 5,849
 • Înscris: 06.02.2002
Completare: 6.8.2019 (4. Drepturile si obligatiile moderatorilor)

Quote

- sa aiba o atitudine toleranta fata de utilizatori si sa-i ajute sa-si rezolve problemele fara a antrena vreun tip de disputa cu acestia si fara sa ii jigneasca in vreun fel


#10
pstdgt

pstdgt

  Monseurizat

 • Grup: Administrators
 • Posts: 5,849
 • Înscris: 06.02.2002
Completare: 27.3.2020 (3. Obligatii si 2. Interdictii)

#11
pstdgt

pstdgt

  Monseurizat

 • Grup: Administrators
 • Posts: 5,849
 • Înscris: 06.02.2002
Completare: 31.3.2020 (2. Interdictii)

#12
pstdgt

pstdgt

  Monseurizat

 • Grup: Administrators
 • Posts: 5,849
 • Înscris: 06.02.2002
Completare: 3.2.2021 (2a clarificari clone/sockpuppet, 2y clarificari flame/trolling)

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate