![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
o piesa din lord of the rings
Last Updated: Mar 24 2008 23:11, Started by
TheFreeMan
, Jan 31 2008 11:48
·
0

Posted 31 January 2008 - 11:48

este vorba de piesa care o canta merry sau pippin regentului din minas tirith....in timp ce acesta isi trimite fiul spre moarte alaturi de calaretii din gondor.
nu stiu cum se numeste si printre OST-urile filmului nu am vazut-o e o piesa superba poate stiti voi cum se numeste apare in return of the king |
Posted 31 January 2008 - 12:00

iubesc SOFTPEDIA rulz
![]() ma miram ca nu apare la OST-uri pt ca le am pe totate si nu stiam cum se numeste |
Posted 01 February 2008 - 18:31

iubesc melodia asta . ca de altfel si trilogia. e superba. multumesc pentru ea. o am deja ringtone pe telefon.
|
Posted 24 March 2008 - 23:11

ca sa nu fac thread nou, intreb si eu aici tot de o melodie din LOTR, mai exact din "The Two Towers"; cand vine armata de elfi in ajutorul oamenilor(Care stateau in cetate asteptand atacul orcilor); inainte sa li se deschida portile incepe si se termina cand se intalnesc 'conducatorii' intre ei ?
Nu stiu daca am fost prea clar... Multumesc! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users