![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Cel mai prost serial
Last Updated: Sep 07 2023 12:45, Started by
SSNight
, Jan 30 2008 05:12
·
11

Posted 01 February 2008 - 13:19

cer inchiderea topicului deoarece este de un penibil fara egal si autorul , dupa cum a aratat mai sus, este un refulat fara pereche Cred ca tot ce ai scris tu e de fapt e descrierea ta ![]() |
Posted 01 February 2008 - 14:24

Da ce ma te-a deranjat asa de tare faptul ca nu toti apreciaza serialul penibil la care te uiti? nu m'a deranjat in nici un fel parerea lui si anume ca nu ii place de nici o culoare PB. ceea ce m'a pus pe ganduri este patima cu care spune in gura mare acest sentiment. si plus faptul ca face niste afirmatii care il depasesc enorm ( "cica" se uita la pb doar ratatii si ca le aduce mamica mancarea etc) a striga in gura mare chestiile astea denota ce am demonstrta in postul anterior.
Cred ca tot ce ai scris tu e de fapt e descrierea ta ![]() poate ar fi bine sa mai dai pe la scoala sau sa mai deschizi o carte din cand in cand ca nu strica. ca sa afirm chestia aia am adus o mica demonstartie. tu cu ce vii? poate cu"Earth and water" vorba cuiva |
Posted 01 February 2008 - 15:28

poate ar fi bine sa mai dai pe la scoala sau sa mai deschizi o carte din cand in cand ca nu strica. ca sa afirm chestia aia am adus o mica demonstartie. tu cu ce vii? poate cu"Earth and water" vorba cuiva ![]() Am observat aici pe forum ca cineva cand nu are argumente si isi baga unghia in gat de ciuda incepe cu "scrisul romaneste" Puteai sa-ti dai seama ca a fost o greseala de tipar ![]() ![]() Iti abuzezi sexual prietenii carora nu le place serialul? ![]() |
Posted 01 February 2008 - 16:33

Vrei sa-ti fac o demonstratie?!? ![]() Am observat aici pe forum ca cineva cand nu are argumente si isi baga unghia in gat de ciuda incepe cu "scrisul romaneste" Puteai sa-ti dai seama ca a fost o greseala de tipar ![]() ![]() Iti abuzezi sexual prietenii carora nu le place serialul? ![]() imi place simtul de umor de care dai dovada. stii, mai bine las balta aceasta polemica care sincer, nu isi are rostul atat timp cat nu dezbate decat o problema pe cat de stupida pe atat de mediocra. argumentul tau "este precum matzul tau: pute si este periculos" si in final ii sustin pe parazitii(parca ei erau) : "citeste o carte" ![]() |
Posted 05 February 2008 - 08:13

imi place simtul de umor de care dai dovada. stii, mai bine las balta aceasta polemica care sincer, nu isi are rostul atat timp cat nu dezbate decat o problema pe cat de stupida pe atat de mediocra. argumentul tau "este precum matzul tau: pute si este periculos" si in final ii sustin pe parazitii(parca ei erau) : "citeste o carte" ![]() Da ce-ai cu Parazitii, esti "genul de om care se pi$a in liftu' meu"??? ca sa citez un vers mai vechi de-al lor ![]() |
Posted 05 February 2008 - 13:11

Da ce-ai cu Parazitii, esti "genul de om care se pi$a in liftu' meu"??? ca sa citez un vers mai vechi de-al lor ![]() daca ai fi urmariti asa din cand in cand emisiuni gen "5 minute de cultura" sau Omul care adeuce cartea" sau etctetc ai fi stiut ca la finalul uneia(nu mai stiu numele sigr) intra melodia parazitilor parca care avea ca referen "Educa`te singur frate, citeste-o carte!" si nu, nu ascult paraziti, la familia si alti pe care , sincer nu dau 2 bani. mi se par penibili raperii. ![]() Edited by shadowgign, 05 February 2008 - 13:13. |
Posted 05 February 2008 - 21:54

si nu, nu ascult paraziti, la familia si alti pe care , sincer nu dau 2 bani. mi se par penibili raperii. ![]() Sorry daca te-am suparat, pur si simplu nu m-am putut abtine, mi-a venit in minte cantecul ala al lor. Dar si pe mine (ca si pe tine) m-au intrigat astia care se c@ca in gusturile omului si deja se cred cu 4-5 clase mai sus dupa ce argumenteaza de ce un anume lucru e de rahat. Nu-i nimic, o sa faca si ei 14 ani si o sa inteleaga. Pana atunci, mai bine sa nu le dam impresia ca parazitii le pot face educatie. Ca, iti zic eu, la versul cu "citeste o carte" o sa se gandeasca la asul de trefla! |
Posted 05 February 2008 - 22:33

nu m'a deranjat chiar asa de mult gustul lui(SSNight) ci felul in care argumenteaza, daca pot numi chestia aia pe care a facut'o un fel de argumentatie.
dupa cum am mai spus , face afirmatii de c@ca, care desigur il depasesc si, aduce intr'un mod destul de injurios anumite aspecte de care nu are cunostinta de cauza. cum dreq afirmi "ca numai retardatii se uita la PB si ca mamaica le aduce in acest timp mancarea la nas" si alte astfel de mizerii. trebuie sa fii frustrat Edited by shadowgign, 05 February 2008 - 22:34. |
Posted 05 February 2008 - 22:45

|
Posted 05 February 2008 - 23:11

King of the hill, The IT Crowd, Beavis and Butthead, Reaper, Lost etc...
of: PB nu e un serial prost. Primul sezon chiar a fost foarte captivant, urmatoarele sezoane nu prea. |
Posted 06 February 2008 - 00:15

dupa cum am mai spus: cer banarea lui SSNight nu pt gustul lui ci pt faptul ca aduce cuvinte injurioase la adresa unei majoritati care prefera PB. daca nu ii place PB foarte bine, sa stea la locul lui si sa nu se uite dar nu sa vina aici si sa ne faca retardati si in nu mai stiu eu ce fel.
banarea lui SSNight sau stergerea topicului |
Posted 06 February 2008 - 06:37

dupa cum am mai spus: cer banarea lui SSNight nu pt gustul lui ci pt faptul ca aduce cuvinte injurioase la adresa unei majoritati care prefera PB. daca nu ii place PB foarte bine, sa stea la locul lui si sa nu se uite dar nu sa vina aici si sa ne faca retardati si in nu mai stiu eu ce fel. banarea lui SSNight sau stergerea topicului Nu vrei si o coroana cu flori ? |
Posted 06 February 2008 - 08:59

Posted 06 February 2008 - 16:11

|
Posted 06 February 2008 - 21:14

Nu mai sunt episoade noi din telenovela Prison Break sa ai si tu ocupatie, in lipsa uneia decente.
Edited by SSNight, 06 February 2008 - 21:15. |
Posted 07 February 2008 - 00:11

Nu mai sunt episoade noi din telenovela Prison Break sa ai si tu ocupatie, in lipsa uneia decente. eu consider ca ar fi timpul sa punem punct unei dispute care nu aduce nimic bun(cea dintre mine si SSNight), dupa cum putem observa cu totii. din nefercirire pt tine nu am sa raspund jignirii tale de mai sus . din momentul de fata te ignor complet . e mai intelept asa. eu unul renunt(in fata prostiei) hai sanatate Edited by shadowgign, 07 February 2008 - 00:14. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users