![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Cel mai prost serial
Last Updated: Mar 15 2022 13:29, Started by
SSNight
, Jan 30 2008 05:12
·
11

Posted 10 March 2022 - 15:46

Sper ca te-ai calmat. Nu toate filmele/serialele se adreseaza tuturor, exista audienta dedicata pentru fiecare. Pentru Emily in Paris (care nici pe mine nu m-a prins si mi s-a parut plin de clisee) clar targetul este generatia tanara, care foloseste intens social media.
|
Posted 13 March 2022 - 20:32

Valhalla. Pe langa serialul asta, filmele lui Sergiu Nicolaescu sunt lectii de istorie 100% adevarate. Nu stiu cum naiba am reusit sa vad cele 8 episoade. Regizorul ala e cel putin dobitoc.
|
Posted 14 March 2022 - 19:13

E documentar pe naiba. Dar macar sa aiba o vaga legatura cu istoria, nu sa adune la un loc toate armele si fierataniile ramase din Vikingii, si sa incropeasca o cretinatate corecta politic, in trendul dobitociilor sustinute astazi, dar care sa nu aiba nici o legatura cu nimic. Macar puteau sa spuna de la inceput ca e fantasy/SF.
|
Posted 15 March 2022 - 11:24

dupa primul episod am renuntat... wokereala cu vikingi
reteta tipica netflix, se ia un titlu bun de serial, se face un sequel sau prequel sau chiar se continua dar se umple cu toate prostiile asa zis progresiste, rezultatul: un epic fail |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users