![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Isa imi blocheaza site-uri
Last Updated: Sep 01 2004 14:36, Started by
warmaster
, Sep 01 2004 10:23
·
0

Posted 01 September 2004 - 10:23

Salutare. Am si eu o problema. Am isa instalat pe server si de la o vreme imi blocheaza accesul pe 2 site-uri : www.microsoft.com si www.yahoo.com. Cel putin asa imi zice browser-ul in josul paginii... Unde ma uit sa-l configurez. Restul site-urilor merg. E posibil sa fie si vorba de un virus?
|
Posted 01 September 2004 - 10:38

Ca sa blochezi accesul pe ISA ai nevoie de reguli explicit definite. In cazul asta, ar trebui definit un destination set care sa includa adresele respective, dupa care configurezi o regula site and content care sa blocheze destionation set-ul respectiv.... nu prea cred ca accidental poti sa faci asta ...
ping-ul merge catre site-uri? exact, ce mesaj ai in browser? vezi sa nu ai alte belele .... uita-te si pe aici: http://forum.softped...&threadid=31174 |
Posted 01 September 2004 - 10:53

Cred ca e ALTA PROBLEMA. Cred ca e din dns pt ca daca scriu ip-ul site-ului in browser, o deschide. Cum fac sa repar problema. Multumesc pentru raspunsuri.
|
Posted 01 September 2004 - 10:56

incearca pe calculatorul tau si pe ISA un "ipconfig /flushDNS" ... daca tot nu merge, da un ping si vezi cu ce adresa il rezolva.
|
Posted 01 September 2004 - 11:30

am dat si nu merge. Si acum nu imi mai raspunde cand dau ping in prompt nici un site, dar prin browser merge.... ci mi le blocheaza?
|
Posted 01 September 2004 - 11:38

ISA filtreaza by default pachetele ICMP (ping-ul ...) deci este normal sa nu iti raspunda la ping.
cu ce IP iti rezolva cele doua site-uri? shi zi exact mesajul din browser ... ce configuratie ai pe client? ai clientul de firewall instalat? |
Posted 01 September 2004 - 11:45

Eroare este : Background:
The gateway could not retrieve the requested page. ISA Server: domeniu Via: URL: http://www.microsoft.com/ Time: 9/1/2004 9:36:40 AM GMT Eu am dat allow la icmp din isa, deci nu asta ar fi problema..... Am si firewall de isa care ruleaza in momentul asta. Cum il configurez? |
Posted 01 September 2004 - 11:55

prin "firewall de ISA" presupun ca te referi la clientul de firewall instalat locco, pe compul tau.
pentru browsing nu ai nevoie de client ... este suficient sa treci adresa serverului de ISA la "Proxy server" in setarile browser-ului. deci la ora actuala asta e situatia? - microsoft si yahoo nu merg din browser, dar merg cand treci adresa de IP - ping-ul nu merge catre nici un site, dar site-urile merg in browser |
|
Posted 01 September 2004 - 12:04

Apropo server-ul are instalat win 2000, iar eu win xp
|
Posted 01 September 2004 - 12:10

e vreo diferenta daca faci aceleasi teste pe server (ping, browsing)?
|
Posted 01 September 2004 - 12:12

pai pe server daca dau ping merge, dar nu-mi deschide alea 2 pagini mai sus mentionate.
|
Posted 01 September 2004 - 12:31

cam ciudat comportamentul .... ca sa te lamuresti, cel mai bine pui un alt comp in locul ISA, cu aceeasi adresa de IP, si vezi daca mai ai aceleasi probleme de browsing.
Daca da, atunci cel mai probabil e o problema cu DNS-ul ISP-ului. Daca merge, atunci buba e pe ISA si atunci trebuie sa te uiti ce reguli ai definit. Povestea cu ping-ul poate sa fie iarasi din mai multe variante: - regulile de filtrare ICMP nu se valideaza pentru tine (iarasi, verifica regulile) - ai gateway-ul setat catre alta adresa de retea (nu catre ISA) care nu stie default route catre ISA verifica cu atentie regulile de site and content definite si IP packet filters. finally, uneori un reboot e sfant ... |
|
Posted 01 September 2004 - 12:52

Eu am instalat isa pe server la gramada cu toate programele, nu e calculator separat de server si isa. Mai am calculatoare in retea si nu merge nici acolo. Daca dau ping din server pe www.yahoo.com, raspunde dar nu o deschide prin browser. Si nici cu restart nu merge.
|
Posted 01 September 2004 - 13:02

ca sa iti deshida de pe server trebuie sa ai si browser-ul de acolo trecut client de proxy .. adica in IE pe server treci chiar adresa lui.
man, mai citeste o data thread-ul !... te-am intrebat / ti-am sugerat mai multe ... |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users