Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Funcție WhatsApp

Zilele reclamelor luminoase cu &#...

Propranolol zilnic

Ce "tip" de apartament/ca...
 A luat cineva masina Tesla din re...

Robot de spalat geamuri

nume strazi

Fundație casa
 Cadastru pentru vanzare apartament

Cantarete care v-au placut si ca ...

Pompa fantana manuala 18-20m adan...

CUI de PFA pe bon
 Laptop cu procesor echivalent i7 ...

Giorgio Mazonakis-Gucci Forema

Zgarieturi in diferite locuri

Ajutor inlocuire LCD masuna de ca...
 

Isa imi blocheaza site-uri

- - - - -
  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#1
warmaster

warmaster

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 306
  • Înscris: 19.07.2004
Salutare. Am si eu o problema. Am isa instalat pe server si de la o vreme imi blocheaza accesul pe 2 site-uri : www.microsoft.com si www.yahoo.com. Cel putin asa imi zice browser-ul in josul paginii... Unde ma uit sa-l configurez. Restul site-urilor merg. E posibil sa fie si vorba de un virus?

#2
PreTXT

PreTXT

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,053
  • Înscris: 09.01.2003
Ca sa blochezi accesul pe ISA ai nevoie de reguli explicit definite. In cazul asta, ar trebui definit un destination set care sa includa adresele respective, dupa care configurezi o regula site and content care sa blocheze destionation set-ul respectiv.... nu prea cred ca accidental poti sa faci asta ...

ping-ul merge catre site-uri? exact, ce mesaj ai in browser?

vezi sa nu ai alte belele .... uita-te si pe aici:
http://forum.softped...&threadid=31174

#3
warmaster

warmaster

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 306
  • Înscris: 19.07.2004
Cred ca e ALTA PROBLEMA. Cred ca e din dns pt ca daca scriu ip-ul site-ului in browser, o deschide. Cum fac sa repar problema. Multumesc pentru raspunsuri.

#4
PreTXT

PreTXT

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,053
  • Înscris: 09.01.2003
incearca pe calculatorul tau si pe ISA un "ipconfig /flushDNS" ... daca tot nu merge, da un ping si vezi cu ce adresa il rezolva.

#5
warmaster

warmaster

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 306
  • Înscris: 19.07.2004
dau si pe server un flush ?

#6
PreTXT

PreTXT

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,053
  • Înscris: 09.01.2003
da

#7
warmaster

warmaster

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 306
  • Înscris: 19.07.2004
am dat si nu merge. Si acum nu imi mai raspunde cand dau ping in prompt nici un site, dar prin browser merge.... ci mi le blocheaza?

#8
PreTXT

PreTXT

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,053
  • Înscris: 09.01.2003
ISA filtreaza by default pachetele ICMP (ping-ul ...)  deci este normal sa nu iti raspunda la ping.

cu ce IP iti rezolva cele doua site-uri? shi zi exact mesajul din browser ...

ce configuratie ai pe client? ai clientul de firewall instalat?

#9
warmaster

warmaster

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 306
  • Înscris: 19.07.2004
Eroare este : Background:
The gateway could not retrieve the requested page.

ISA Server: domeniu
Via:
URL: http://www.microsoft.com/
Time: 9/1/2004 9:36:40 AM GMT

Eu am dat allow la icmp din isa, deci nu asta ar fi problema..... Am si firewall de isa care ruleaza in momentul asta. Cum il configurez?

#10
PreTXT

PreTXT

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,053
  • Înscris: 09.01.2003
prin "firewall de ISA" presupun ca te referi la clientul de firewall instalat locco, pe compul tau.

pentru browsing nu ai nevoie de client ... este suficient sa treci adresa serverului de ISA la "Proxy server" in setarile browser-ului.

deci la ora actuala asta e situatia?

- microsoft si yahoo nu merg din browser, dar merg cand treci adresa de IP
- ping-ul nu merge catre nici un site, dar site-urile merg in browser

#11
warmaster

warmaster

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 306
  • Înscris: 19.07.2004
exact aia e situatia. Care e rezolvarea?

#12
warmaster

warmaster

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 306
  • Înscris: 19.07.2004
Apropo server-ul are instalat win 2000, iar eu win xp

#13
PreTXT

PreTXT

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,053
  • Înscris: 09.01.2003
e vreo diferenta daca faci aceleasi teste pe server (ping, browsing)?

#14
warmaster

warmaster

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 306
  • Înscris: 19.07.2004
pai pe server daca dau ping merge, dar nu-mi deschide alea 2 pagini mai sus mentionate.

#15
PreTXT

PreTXT

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,053
  • Înscris: 09.01.2003
cam ciudat comportamentul .... ca sa te lamuresti, cel mai bine pui un alt comp in locul ISA, cu aceeasi adresa de IP, si vezi daca mai ai aceleasi probleme de browsing.

Daca da, atunci cel mai probabil e o problema cu DNS-ul ISP-ului.
Daca merge, atunci buba e pe ISA si atunci trebuie sa te uiti ce reguli ai definit.

Povestea cu ping-ul poate sa fie iarasi din mai multe variante:
- regulile de filtrare ICMP nu se valideaza pentru tine (iarasi, verifica regulile)
- ai gateway-ul setat catre alta adresa de retea (nu catre ISA) care nu stie default route catre ISA

verifica cu atentie regulile de site and content definite si IP packet filters.

finally, uneori un reboot e sfant ...

#16
warmaster

warmaster

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 306
  • Înscris: 19.07.2004
Eu am instalat isa pe server la gramada cu toate programele, nu e calculator separat de server si isa. Mai am calculatoare in retea si nu merge nici acolo. Daca dau ping din server pe www.yahoo.com, raspunde dar nu o deschide prin browser. Si nici cu restart nu merge.

#17
PreTXT

PreTXT

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,053
  • Înscris: 09.01.2003
ca sa iti deshida de pe server trebuie sa ai si browser-ul de acolo trecut client de proxy .. adica in IE pe server treci chiar adresa lui.

man, mai citeste o data thread-ul !... te-am intrebat / ti-am sugerat mai multe ...

#18
warmaster

warmaster

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 306
  • Înscris: 19.07.2004
Ok. Mersi. Am incercat si asa. O sa mai caut.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate