![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Medicamente, remedii si utilizarea lor exacta in cazul Strongiloides Stercoralis
Last Updated: Feb 04 2008 15:48, Started by
mybranescu
, Jan 29 2008 19:00
·
0

Posted 29 January 2008 - 19:00

1. Ce medicamente trebuie sa folosesc pentru prurit anal, mancarime si chiar usturime in zona perianala?;
2. Ce medicamente trebuie sa folosesc pentru anihilarea reactiilor neurologice provocate de prezenta Strongiloides Stercoralis in afara de autosugestia pozitiva?; 3. Milgama N, am folosit, este eficient dar prea scump. Ce medicament sau inlocuitor as putea folosi? |
Posted 04 February 2008 - 15:23

1. Ce medicamente trebuie sa folosesc pentru prurit anal, mancarime si chiar usturime in zona perianala?;
2. Ce medicamente trebuie sa folosesc pentru anihilarea reactiilor neurologice provocate de prezenta Strongiloides Stercoralis in afara de autosugestia pozitiva?; 3. Milgama N, am folosit, este eficient dar prea scump. Ce medicament sau inlocuitor as putea folosi? Edited by adadoi, 04 February 2008 - 15:31. |
Posted 04 February 2008 - 15:48

Ai mai deschis un topic pe acelasi subiect. Nu e nevoie sa mai deschizi unul, daca nu ti s-a raspuns probabil e pentru ca nu stie nimeni. Nu e nevoie nici sa scrii cu caractere uriase, cine nu vede bine are ochelari sau pur si simplu nu sta pe calculator.
1. Doar medicul iti poate recomanda ceva, dupa ce te consulta. Sper ca ai atata minte sa nu incerci toate ideile pe care le vei vedea pe forum inainte de a intreba un medic. 2. Din nou, medicul. Nenea Dobrescu nu spune nimic de viemele tau, am cautat, dar nu te pot ajuta cu nici o informatie. 3. Milgamma N nu are echivalent. Scump, si singurul pe piata cu formula aia. Intreaba medicul de Neuromultivit, si asta are B1, B6 si B12, dar cantitatile sunt diferite fata de Milgamma N. E cam jumatate din pretul Milgammei. Cred ca te-am ajutat mai mult de-o gramada. Imi pare rau. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users