Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ajutor cu un Chromecast 4 TV HD

Recomandare telefon

Media player Dune -streaming Andr...

Ordinea corecta casa in roșu...
 Aplicatii optimizate pentru Apple...

Inundatie casa si administratorul...

Statiuni balneo pentru recuperare...

Smalt crapat lavoar - se poate re...
 Biorinil, se mai poate gasi totus...

Lipire imagine foto pe cabochon d...

Motor 4 timp ohv.

Crapaturi zid despartitor camere
 A murit Bernard Greene (B.G. Prin...

Rotatie anvelope

Aparat de radio

Site-uri si a d block (poll)
 

Romania viitorului

- - - - -
 • This topic is locked This topic is locked
19 replies to this topic

#1
zoro2

zoro2

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 2,673
 • Înscris: 21.05.2006
Chiar daca va uimesc cele afirmate de mine, sa nu se mire nimeni de ceea ce se va intampla deoarece fiecare are ceea ce merita, in final dreptatea, adevarul si lumina spirituala triumfand. - Sundar Singh

     Sundar Singh este un binecunoscut intelept si iluminat indian, care s-a nascut in anul 1889 in India, in orasul Rampur, regiunea Punjab si a murit in anul 1933. Crestinat in urma unei experiente spirituale deosebite, legata de aparitia lui Iisus, el a facut o calatorie prin toate tarile crestine in primul deceniu al sec. XX. Cu aceasta ocazie SUNDAR SINGH a vizitat si tara noastra si cu privire la aceasta el a facut profetiile ce urmeaza. Aceste profetii au circulat, inca pe vremea vechiului regim al dictatorului Ceausescu, in manuscris, fiind sistematic prohibite sau confiscate de catre organele de securitate de fiecare data cand erau descoperite la cineva. Speriata de perspectiva unui reviriment spiritual care ar putea sa se manifeste in poporul roman, prin dinamizarea increderii in resursele sale fabuloase si prin cristalizarea ideii ca romanii sunt un popor ales de DUMNEZEU, Francmasoneria mondiala si la ora actuala cea locala au urmarit cu indarjire si viclenie sa minimalizeze importanta acestor profetii, sustinand in nenumarate randuri ca aceste profetii nu au existat niciodata (in ciuda faptului ca ele circula inca din anul 1940 si sunt cunoscute de zeci de mii de oameni) si ca o culme a absurdului, unii inversunati dusmani ai acestor profetii au sustinut, nici mai mult, nici mai putin, decat ca SUNDAR SINGH  nu a existat vreodata. Toti cei care lectureaza aceste profetii trebuie sa nu ia in consideratie tentativele francmasonilor care sunt dusmanii acestui popor, de a anula, prin tertipuri murdare, mesajul profund spiritual al acestor profetii. Cine are urechi de auzit, sa auda!  

"Sa nu va surprinda deloc acest fel de adresare deoarece fac aceasta pentru a nu va lasa sa fiti inselati de aceasta inscenare satanica atat de abil pusa la punct ca sa va insele. Eu stiu ca Romania are o mare misiune Dumnezeiasca de redresare spirituala ce o va face pana la urma sa se infatiseze ca un veritabil model demn de urmat pentru intreaga umanitate. Este necesar sa fac aceasta marturisire-profetie in fata popoarelor intregii lumi, crestine sau de alte religii, fiindca toate semnele marcheaza schimbarile spirituale uluitoare ce vor avea loc in curand. Spusele mele nu trebuie sa va determine sa ma considerati un fanatic simpatizant al romanilor ce isi imagineaza himerice plasmuiri, caci cea care mi-a inspirat, fara putinta de tagada, aceste profetii este Presfanta Nascatoare a lui Iisus, si reamintesc din nou ca, din cate simt, locul de cinste in ocrotirea Romaniei il ocupa Maica Domnului si apoi marile puteri ceresti, la toate acestea mai adaugandu-se si majoritatea sfintilor din cer.
     In curand aproape toate popoarele neamului omenesc vor deschide ochii contribuind la implinirea realitatii oranduite de Dumnezeu si se vor supune vointei divine mult mai mult decat altadata, deoarece atunci vor lua sfarsit intr-o mare masura manifestarile indaratniciei si rautatii omenesti care au facut cu putinta atatea actiuni de gresita interpretare a vointei divine. Perpetuarea raului va fi stavilita atunci, iar revelatiile divine vor ajunge sa acopere pamantul, facand ca tot ceea ce este bun si placut inaintea lui Dumnezeu sa iasa la lumina, pentru a-i ajuta pe oameni sa atinga intelepciunea si sa se desavarseasca.
      Acum, cand fac cunoscute aceste profetii, daca as fi roman de origine, probabil ca as putea fi invinuit de partinire nationala, iar daca as fi european din comunitatea latina, ar fi fara indoiala unele motive sa fiu judecat intr-un fel omenesc, cu patima omeneasca; insa deoarece eu sunt un indian iluminat prin intermediul lui Iisus Hristos si ferm stabilit in credinta crestina pot vorbi cu toata usurinta, incredintandu-va ca acum nu fac altceva decat sa exprim voia lui Dumnezeu. In anii care vor veni si lunile ce vor veni, in tara trairii voastre (Romania), scoarta pamantului va lua foc, clima va suferi unele schimbari, cutremure ingrozitoare vor distruge multe din cladirile existente, uragane si vanturi puternice ce vor apare pe pamant si pe mari, vor nimici indrazneala obraznica a oamenilor bazati numai pe asa-zisa putere a stiintei.
       Ingeniozitatea omeneasca pusa in slujba raului va face cunoscute lumii cele mai groaznice crime si pamantul va cunoaste cele mai cumplite boli ce vor aparea pentru a fi nimicita existenta oamenilor rai sau perversi. In acele timpuri de mari schimbari, in alte locuri de pe pamant un sfert din omenire va dispare fulgerator, iar dupa aceea, la a doua incercare, din cei ramasi in viata si ingroziti se vor suprima inca aproape un sfert, restul se vor orienta trup si suflet catre Dumnezeu.-de la cel aflat la sanul mamei si pana la cel mai indarjit tiran ce paseste pe scoarta pamantului. Insa va atrag atentia sa nu socotiti dupa calendarul intereselor voastre meschine schimbarile spirituale ce vor avea loc la nivelul lumii pamantene, caci iata, dupa cum am vazut eu in spirit, aceste transformari vor veni peste voi si va vir lua prin surprindere chiar daca veti ramane neclintiti in incapatanarea voastra si pana atunci nu veti ajunge sa credeti in Dumnezeu.
     Multi dintre cei care alcatuiesc la ora actuala popoarele Asiei se vor orienta catre religia crestina aproape fulgerator, iar o multime de triburi salbatice se vor crestiniza, aceasta si datorita marii raspandiri a Bibliei. Crestinismul adevarat, lipsit de dogme, se va generaliza apoi la toate popoarele pamantului, indiferent de limba, de la Polul Nord la Polul Sud.
     Veti sti ca acele vremuri sunt aproape atunci cand Anglia isi va pierde puterea, iar Franta va fi aproape in intregime asimilata de popoarele din jur. Treptat puerile statale vor disparea, ca in locul acestora sa apara o noua putere denumita Federatia Statelor Pamantene cu un singur presedinte, o singura moneda, un singur consiliu de conducere si o singura armata , aeropurtata, folosita doar pentru aparare sau paza interna, soldatii sai avand mai mult menirea de a pastra ordinea in acel zone reunite.
      In acea perioada, Rusia va deveni una dintre cele mai crestine tari de pe suprafata pamantului, Bosforul si Dardanelele se vor scufunda, disparand complet de pe suprafata globului si de asemenea o multime de insule vor disparea, fiind nimicite de cutremure. In multe locuri de pe glob, scoarta pamantului va fi zdruncinata de o multime de urgii ce se vor abate asupra oamenilor.
         Bisericile purtatoare de har divin se vor uni intr-una singura, supranumita Biserica crestina dreptcredincioasa, apostolica si misionara care va pregati aproape intreaga lume pentru transformarile spirituale ce vor avea loc la nivelul intregii planete. Tot atunci va apare si Antihristul, prin antihrist intelegandu-i pe toti aceia care, mai mult sau mai putin constient, lupta cu indarjire impotriva lui Dumnezeu si contra spiritualitatii veritabile, urmarind prin toate mijloacele sa triumfe fortele obscure(satanice) ale intunericului si minciunii, ce mentin fiinta umana intr-o stare de inconstienta si sclavie letargica. Atunci multe lupte de idei se vor da, fara nici un fel de arma, pentru nimicirea partiala sau deplina a adevaratei credinte in Dumnezeu.
      Toate astea si multe altele, desi poate acum necrezute de unii oameni, mai tarziu, totusi se vor realiza dupa cum va spun din voia lui Dumnezeu. Vor face exceptie de la pedeapsa focului nimicitor si a macelului ce se va desfasura pe aproape intreg globul pamantesc Romania si locurile supranumite sfinte din Palestina. Netrecuta prin sabie va fi de asemenea cetatea Vaticanului, dar puterea sa de influenta, atat de pregnant urmarita, se va reduce aproape la zero.
      Romania va trece prin mai multe faze de transformari fundamentale, devenind in cele din urma, gratie orientarii ei catre DUMNEZEU si a spiritualizarii exemplare, un veritabil focar spiritual, ce va putea fi comparat cu miticul "NOU CANAAN". Capitala acestei tari, Bucurestiul, se va transforma pana la urma intr-un centru divin, esential al acestui focar. Aceasta capitala unica a polului spiritual al planetei va fi aproape in intregime reconstruita, ramanand in cele din urma o aranjare de constructii, in forma inelara, avand 7 km in diametru si ea va fi considerata de toate popoarele pamantului drept  un veritabil "NOU IERUSALIM" pamantesc.
      Chiar daca spusele mele va uimesc, trebuie sa va marturisesc tuturor ca aceasta se va intampla intrutotul in acele vremi viitoare, deoarece toate acestea reprezinta vointa atotputernica a lui Dumnezeu si nu pe acea a oamenilor. Toate popoarele de pe intreg pamantul vor participa la diferite activitati comune avand activitati egale in acest nou centru spiritual, considerat drept manifestarea NOULUI IERUSALIM biblic, egalitate a in drepturi a tuturor tarilor si popoarelor fiind pe buna dreptate o conditie esentiala in fata bunului Dumnezeu.
       Romania va trece in viitor prin mari framantari launtrice si prin anumite transformari externe care o vor impune exemplar ca prestigiu in conjunctura internationala si, prin mila lui Dumnezeu, ea va iesi aproape neafectata din toate situatiile conflictuale si din toate razboaiele mondiale, declarandu-se, datorita spiritualizarii extraordinare, tara neutra, ce isi va asuma rolul de nucleu ireprosabil al intelepciunii si iubirii divine. In cele din urma, toti dusmanii Romaniei vor ingenunchea la hotarele acestei tari si, plin de umilinta, vor recunoaste misiunea ei spirituala ce se va manifesta prin intermediul teribilei puteri a lui Dumnezeu. Atunci veti vedea cu totii, caci va fi un semn ceresc, fiindca in timpul razboaielor viitoare focul si distrugerile o vor inconjura, dar ea va ramane neatinsa, intocmai ca o paradisiaca oaza verde, in mijlocul inspaimantatorului desert nimicitor produs de iscusinta diabolica a omului pusa in slujba raului, de care se vor folosi inteligentele satanice in ultima inclestare la care deocamdata oamenii nici nu se asteapta.
       In urma bulversantelor schimbari planetare si a unui razboi fulgerator, cumplit, in cele din urma nu vor mai ramane nici invinsi, nici invingatori. Atunci vor ramane trei categorii de fiinte umane:
mortii;
cei raniti si mutilati de pe urma razboiului;
supravietuitorii in intregime neatinsi.
      In acele vremuri, numarul celor ucisi si al celor afectati de pe urma razboiului va fi atat de mare incat nimeni nu va mai vorbi nici despre pierderea si nici despre castigarea razboiului, fiindca urmarile cumplite ale acestuia vor fi atat de mari incat ele vor ingrozi pe toti locuitorii pamantului ramasi in viata.
        Crime, lepra, holera si multe alte boli inspaimantatoare, printre care cateva complet noi, necunoscute inainte, vor bantui scoarta pamantului, afectandu-i mai ales pe cei rai. Fiarele salbatice se vor napusti asupra oraselor si satelor, atacand cu ferocitate oamenii. Multe schimbari se vor produce pe pamant si toate aceste urgii de proportii, cel mai adesea neasteptate de oameni, se vor desfasura in anumite situatii fulgerator. Din scrumul, suferintele si incercarile tuturor acestor schimbari si dezastre, martorii neafectati si supravietuitorii vor cauta cu si mai multa fervoare calea de apropiere de Bunul Dumnezeu, pe care l-au neglijat atata amar de vreme. Acestia se vor convinge cu totii atunci ca de fapt nu exista religie superioara adevarului si isi vor da seama ca doar cunoastere ADEVARULUI il elibereaza pe om, facandu-l sa se reintegreze in Absolutul divin pentru a deveni UNA cu Dumnezeirea. Abia atunci omul va realiza ca mereu el a fost si este imbratisat de Dumnezeu si ca Dumnezeu cel viu, etern, atotputernic si atotstiutor este prezent in fiecare om in parte, sub forma spiritului divin.
       Toate cate va spun se vor intampla si multi dintre voi se vor convinge in acele vremuri de inceputul durerilor si a incercarilor si tot ceea ce v-am prezis va fi constatat (trait) de voi mai tarziu, chiar daca lumea se va incapatana in a nu crede ceea ce va spun acum. Tot atunci va veni vremea aparitiei acelor oameni puri, inzestrati cu extraordinare haruri divine de care s-a vorbit in urma cu aproape 2000 de ani. Cei cu adevarat evoluati spiritual care in acele vremuri vor trece cu succes feluritele si grelele incercari, vor reprezenta o treime demna de iluminarea lui Dumnezeu, curata, plina de dragoste, inteleapta si sfanta.
       In timpurile ce vor veni, Romania va ajunge si va ramane o paradisiaca gradina a binecuvantarii divine, a dragostei, a fericirii, a puritatii si a intelepciunii, in care modul de viata va fi precumpanitor spiritual, elevat si pur, fiind sustinut de o traire sublima in post si meditatie, in duh si adevar, asemanatoare cu aceea a primilor crestini.
       Fericita tara si fericit popor sunt minoritarii alesi care traiesc prin poporul roman, caci multi dintre ei se vor bucura de imensa gratie si compasiune a lui Dumnezeu pentru poporul roman.
       Ca indian, eu intuiesc ca Bunul Dumnezeu a vrut sa aleaga, dintre toate popoarele, poporul cel mai umilit, cel mai crunt incercat de vitregia celor puernici, adesea exploatat, amenintat, invadat, terorizat, vandut si cumparat, care la aproape orice razboi a fost piata de tocmeala dintre cei ce se razboiau. Amalgamul infatisarii deosebite a acestui popor cuprinde virtutile cele mai alese ale fiecarui neam care s-au asimilat in sufletul plin de dragoste si omenie; acesta este un popor primitor, infatisand o nuanta elevata, placuta, pentru ca astfel el sa fie o veritabila pilda de contopire universala cu calitatile divine, cu o dreapta gandire si cu o admirabila credinta. Poporul roman este de asemenea cel mai indicat popor din lume, gratie compasiunii sale alese si a iubirii sale altruiste, spre a oferi ospitalitate materiala si spirituala tuturor popoarelor de pe fata pamantului.
       Al VII-lea Sinod Ecumenic se va tine in Romania, iar misiunea principala pentru raspandirea in Asia a crestinismului cu adevarat spiritual, este destinata in viitor poporului rus, dar ca putere de influentare a popoarelor in vremurile din urma, el nu va avea nici un amestec. Puterea cu care vor mai fi biciuite restul popoarelor, acolo unde inca mai este necesara pedeapsa, se va face prin poporul chinez -rasa galbena- in colaborare cu poporul japonez, care de asemenea va fi biciul pedepsei dumnezeiesti.
        Dupa terminarea teribilului conflict armat ce va sta in fata, toate armele vor fi aruncate sau abandonate, fiindca un nou gen de razboi, "al sufletului", va incepe. Acesta va fi razboiul fara arme fizice, pentru desavarsirea spirituala, pentru credinta adevarata in Dumnezeu, care aparent va fi fara arme, dar tocmai de aceea el va fi mai periculos si mai dificil de o suta de ori decat razboiul cu arme. In viitor, puterea papala va dispare treptat si dupa aceea va lua nastere o noua conducere sinodala a carei resedinta va fi inatai la Roma, provizoriu, iar apoi ea se va fixa la Bucuresti in "Noul Ierusalim", pentru totdeauna.
        In acele vremuri viitoare, vor fi de 1000 de ori mai fericiti cei care vor urmari desavarsirea spirituala, traind cu o incredere deplina in Dumnezeu, fiindca vremurile vor fi foarte zbuciumate si groaznice si trebuie sa stiti ca le vor putea suporta cu usurinta numai cei mangaiati, inspirati si hraniti de Duhul Sfant. Cele ce va spun eu ca vor veni, luati amunte ca sunt durerea a doua si raiul al doilea, caci prin prima durere ati trecut fara sa va vaitati. In acele timpuri, scaunul judecatii de apoi va fi simtit si vazut de tot neamul omenesc deasupra Romaniei, iar in marele oras sfant Bucuresti, simbolic numit "Noul Ierusalim", care intr-o oarecare masura va fi opera aproape a intregului neam omenesc, acesta va fi conceput dupa un plan inspirat de puterea Dumnezeiasca. In Bucuresti se va construi cel mai monumental lacas spiritual de comuniune cu Dumnezeirea, denumit Centrul Divin Suprem, ce va avea ca reprezentanti foarte evoluati spiritual din toate neamurile. Acestia, impreuna, vor forma Fraternitatea Veghetorilor Iluminati, care se vor alege dintre cei mai intelepti, iar acest Centrul Divin Suprem va fi compus din 101 centre mai mici, armonios oranduite, in care se vor afla reprezentanti de frunte, foarte evoluati spiritual care vor transmite atat practic cat si teoretic Dumnezeiescul si Eternul Adevar imensei majoritati a popoarelor pamantului. Aceasta opera arhitecturala va fi capodopera sublimei colaborari a tuturor stilurilor pamantene ingenios armonizate intr-o mareata lucrare cum alta nu a mai fost. Inteleptii slujitori ai acestor lacasuri spirituale din "Noul Ierusalim" vor fi perfect spiritual si foarte armoniosi fizic, ei vor avea trupuri de o ingereasca armonie si frumusete, fiind cu totii dintre cei 114 mii de intelepti, iluminati, neprihaniti si neintinati. Toate acestea vor fi expresia completei lor desavarsiri spirituale si a unei inalte impliniri Dumnezeiesti ce va fi realizata de ei pe acest  pamant. Iluminatii veghetori divini cu trup ingerescsi plini de puritate, vor fi in numar de 400. Ceilalti, care vor conduce centrele inelare, de asemenea, cu o spiritualizare deosebita si trup ingeresc vor fi 101 la numar.
        In acest unic loc de pe intreg pamantul vor putea fi vazuti mari iluminati si intelepti caree in anumite momente se vor materializa, putand fi vazuti comunicand prin viu grai cu oamenii de pe pamant dornici sa afle tainele Dumnezeiesti ale spiritului. Toti cei care vor patrunde in acest centru divin vor realiza cu o surprinzatoare usurinta ca sunt copiii divini ai lui Dumnezeu. Fericiti vor fi atunci cei care vor strabate plini de aspiratie pamantul Romaniei, respirandu-i aerul, caci toata tara va fi invadata de pelerini dornici sa descopere dumnezeirea si toate locurile sacre din aceasta tara vor deveni focare transfiguratoare de iluminare, care vor usura descoperirea adevarului divin.
         Acest Centru Divin Suprem va putea cuprinde cu usurinta doua milioane de suflete. Aceasta lucrare va fi executata in 10 ani fiindca, desi acest Centru Divin va fi terminat in 5 ani, reamenajarea integrala a orasului din jurul acestuia va mai dura inca 5 ani dupa aceea.
         In jurul orasului se vor afla gradini cu pamant fertil de cea mai buna calitate in care, pe langa diferitele legume, vor creste si vor da rod din belsug pomi saditi pentru ca nimic sa nu lipseasca traiului locuitorilor sai. Recoltele atunci vor fi imbelsugate. O multime de sosele mecanice si trotuare miscatoare vor facilita mult circulatia, iar anumite mecanisme special inventate vor usura viata locuitorilor si vizitarea acestor locuri.
         O multime de noi masini aeriene vor fi puse in slujba acestui oras model si tot ceea ce este mai nou in tehnica pentru a imbunatati viata locuitorilor se va afla aici. Acest oras va avea patru sosele principale, iar accesul in el se va face prin patru porti monumentale. In Romania se va construi mai intai un canal care va uni Marea Neagra cu Dunarea si care va functiona normal, precum si un alt canal care va uni Dunarea cu marele oras reconstruit al Bucurestiului, permitand astfel ca vapoarele chiar foarte mari sa ajunga pana in acest oras minunat. Toate aceste lucrari se vor realiza datorita planului divin, in viitor, intr-un anumit interval de timp. Agricultura, viticultura, pomicultura si apicultura vor fi ocupatii de onoare, caci in aceasta tara aleasa se va sista sacxrificarea vitelor si se va consuma mai ales cereale, legume si fructe, lapte si branza, oua si numai vin curat. Apicultura va fi ce mai aleasa ocupatie, fiindca aceasta tara aleasa va aprecia mult mierea si produsele stupului, folosind pentru jertfa divina numai ceara curata si untdelemn pur, de cea mai buna calitate.
        Tutunul, cafeaua si alte otravuri atat de daunatoare sanatatii omului vor inceta sa mai fie dorite de oameni, iar înraitii si viciosii vor parasi ei singuri acesta tara. Vrajitorii, fumatorii, betivii, desfranatii, criminalii, hotii, precum si trantorii (lenesii), nu cu forta, ci de bunavoie, prin convingere launtrica, vor renunta la aceste indeletniciri satanice si aceste vicii se vor reduce incetul cu incetul, disparand aproape in totalitate in cele din urma. Orice locuitor al acestei tari, aleasa de Dumnezeu sa fie de exemplu, isi va castiga painea cea de toate zilele muncind in mod onorabil in functie de posibilitati si dupa menirea sa prin nastere.
         Vremurile de exploatare, teroare, inselaciune si asuprire vor asfinti in aceasta tara. Fiecare locuitor al acestui popor ales se va bucura din plin de binecuvantarea si harurile divine, multi dintre acestia fiind inzestrati cu intelepciune si felurite puteri de a face minuni. Toate darurile se vor revarsa peste aceasta tara aleasa, care va avea nobila misiune de redresare spirituala a intregului glob pamantesc.
         Toate caile de legatura prin aer, apa si pamant fiindu-i din plin favorabile, Romania va ajunge una dintre cele mai prospere si imbelsugate tari, traind in pace cu toti vecinii sai. Basarbia va fi realipita Romaniei pentru totdeauna, caci poporul rus va cinsti aceasta tara aleasa si va renunta la aceasta provincie care va da nastere la multe neintelegeri. Intr-un viitor mult mai indepartat, insa, toate teritoriile invecinate Romaniei se vor alipi formand impreuna Federatia Statelor Europene, lucru la care oamenii ajunsesera sa se gandeasca de mult.
         Tot ceea ce v-am amintit pana aici este necesar sa se implineasca, pentru ca sunt adevarate si tot ceea ce va spun va va convinge cand toate acestea se vor intampla. In vremurile viitoare poporul rus, plin de dragoste, va veni in ajutorul lucrarii pe care Romania o va avea de indeplinit in lume. Inainte de acestea insa va fi foamete in multe locuri, painea va lipsi, vor fi mari cutremure de pamant care vor face o multime de victime si in multe locuri de pe glob oamenii vor disparea sub daramaturi, care vor aminti cu mare greutate urmele unor orase ce vor dispare de pe suprafata pamantului. Razboaiele, panica si neintelegerile de tot felul vor face ca marile puteri, cum ar fi Rusia, sa se prabuseasca, spre bucuria tarilor mici care o alcatuiesc. Ateii vor incepe sa cerceteze scrierile sfinte sise vor preocupa sa inteleaga stiinta spiritului, cautand sa descopere tot ceea ce este ascuns in om. Gratie acestor cercetari, o noua cotitura se va produce in viata unor pamanteni.
         In multe locuri de pe pamant va lipsi hrana. Pentru ca toate aceste urgii sa treaca cat mai repede sau sa nu fie atat de cumplite, Dumnezeu ma inspira sa va dau un singur sfat: popoare, oameni, uniti-va intru divina desavarsire, intelegeti-va si ajutati-va cat mai bine, iubiti-va unii pe altii, iertati-va si cheltuiti cat mai mult din energiile pe care le aveti la dispozitie pentru a atinge eliberarea spirituala si fericirea vesnica.
         Faceti tot ceea ce reprezinta vointa bunului DUMNEZEU acum si aici, in aceasta viata si nu amanati desavarsirea spirituala pentru o reancarnare viitoare. Facand acum tot ceea ce este divin si va sta in putinta, actionand plini de iubire si cu staruinta, fiecare dintre voi va realiza ca se poate mantui. Pentru a grabi zidirea Noului Ierusalim construiti-va pe voi din dragoste si curatenie si din Duh Sfant, vietuind mai mereu in fapte bune pentru ca in acest fel sa dati prilej spiritului nemuritor din voi sa se arate in inima voastra din care sa dea afara neadevarul, egoismul si patima distrugerii care, atunci cand cresc peste masura, duc la nimicirea omului. Luati aminte ca in viitor, la aceasta zidire spirituala va fi mult de lucru.
         Lacasul inchinarii sublime ce se va oferi drept pilda intregii lumi se va realiza prin eforturile insumate al celor alesi si puri. Oamenii buni, simpli si drepti in inima lor, care vor fi plini de dragoste pentru Dumnezeu vor ajunge sa fie grabnic spiritualizati daca ei vor trai intens sufleteste, consacrand celor materiale o mai mica atentie. Totdeauna cei saraci in dorinte vor fi bogati in multumiri. Preafericiti vor fi cei care vor trai in Duhul Dumnezeiesc. Mai ales acestia vor vedea ca simplitatea si puritatea vietii nu inseamna saracie interioara, ci este dimpotriva, o nebanuita comoara spirituala.
         Cei simpli, iubitori si buni detin o superioritate sufleteasca nebanuita. Multe sunt enigmele sufletului omenesc si acestea sunt foarte greu de descifrat pentru acela care nu recurge la cunoasterea de sine. Fiinta umana nu-si poate descoperi Creatorul si nu-i poate intelege catusi de putin opera decat daca se descopera pe sine in strafundurile tainice ale fiintei sale. Pentru a ajunge la divina desavarsire, fiecare om trebuie sa urmareasca sa se cunoasca cat mai bine pe sine. Toate acumularile materiale dispar odata cu moartea fizica a omului, in timp ce insusirile sufletesti si spirituale constituie veritabila experienta a omului care se acumuleaza in spiritul sau pentru vesnicie.
         Credinta ferma, de nezdruncinat in Supremul Dumnezeu este secretul existentei nemuritoare in spirit. Credinta puternica face ca forta launtrica a fiintei umane sa devina nemarginita, ajutand-o sa se desavarseasca prin unirea cu Dumnezeu in eternitate. Prin credinta binefacatoare, ferma, omul poate atinge fericirea divina.
          Iisus spune: "De veti avea credinta numai cat un graunte de mustar, toate le veti implini, si de veti zice muntelui acesta sa se arunce in mare, muntele se va arunca". In aceste cuvinte ni se descopera taina puterii nesfarsite a credintei.
         Adevarul este ca in timpurile care vor veni, pe tot globul, putini vor fi oamenii care vor avea o buna credinta, iar aceia care nu vor avea credinta in Dumnezeu vor fi dianinte morti, desi vor continua sa traiasca trupeste, fiindca ei vor inceta sa mai aiba o legatura constienta cu Dumnezeu. Cel ferm in credinta sa, atunci cand exista si trupeste, constata ca toate minunile ii sunt cu putinta si astfel ajunge sa se dezlege de materie si de legile ei, devenind atotputernic prin trairea sa spirituala, care il va revela chiar si pe Dumnezeu.
          Prin puterea credintei binefacatoare apar darurile lui Dumnezeu in om. Prin puterea credintei bune omul se simte din ce in ce mai convins de ce trebuie sa faca binele si ajunge sa-l doreasca cu ardoare, actionand astfel cat mai des asemenea creatorului sau.
          Gratie credintei sale binefacatoare, neobosite, infinitele puteri ceresti ii vin totdeauna in ajutor si, de la acest punct, viata launtrica a omului incepe sa fie din ce in ce mai fericita. Prin intermediul poporului roman ale, Bunul Dumnezeu va vorbi oamenilor de pe intreg pamantul trimitandu-i pe cei alesi din mijlocul acestui popor in ajutorul celorlalte fiinte omenesti pentru a le ajuta sa se ridice la o viata superioara si la desavarsire dumnezeiasca. Pentru Tatal Ceresc, orice suflet omenesc este foarte scump, deoarece in centrul acestuia, sub forma SIRITULUI, se afla o "scanteie" din Dumnezeu.
              Daca omul va ajunge sa creada cu tarie ca toate puterile ii vin doar de la Dumnezeu, atunci el va supune intreaga sa vointa Divinului. Abia atunci viata spirituala a omului scoate la iveala izvoare nesecate de daruire, bunatate si dragoste si o multime de insusiri alese cum ar fi: supunerea, umilinta, bunatatea, evlavia, sarguinta, bunul simt, recunostinta, respectul, nadejdea. Toate acestea si multe altele infloresc prin credinta. Caci astfel cum vei iubi ceea ce nu exista si cum te vei supune daca nu ai ferma convingere a existentei acelei puteri Divine careia i te supui sau fata de care vrei sa arati recunostinta. Multi spun ca nu au credinta, dar intr-un asemenea caz, de fapt, ei marturisesc credinta lor negativa, distructiva. In asemenea cazuri, existenta credintei contrare este dovedita chiar prin negatie. Gradul de credinta al fiecarui om creste sau scade prin manifestarea acesteia in diferite imprejurari.
             Toate cele ce v-am spus aici sunt pe deplin adevarate si in timpurile care vor veni tara cea aleasa de Bunul Dumnezeu va fi focarul redresarii spirituale de pe fata pamantului.
              Minunile fara numar ce se vor face in aceasta tara si tainele ce se vor descoperi in vremurile ce vor veni in acele locuri vor face ca popoarele lumii sa cerceteze pline de daruire misterele Dumnezeiesti.
              In Romania, Dumnezeu va face cu putinta aparitia unor mari miracole pentru ca cei alesi sa-l descopere, iar necredinciosii sa se intoarca la credinta cat mai repede.
             In acest popor ales al romanilor Dumnezeu a pus o inima calda si iubitoare, firea oamenilor fiind deschisa sa descopere cu usurinta calea catre desavarsire, aproape toti fiind capabili sa lumineze celelalte popoare prin darurile divine pe care le detin.
              In acele timpuri viitoare, poporul roman, propovaduitor al intelepciunii divine, va fi o gazda primitoare plina de dragoste ce se va manifesta fara pic de viclenie si pe intregul sau teritoriu va fi un belsug uimitor, pentru ca toti pelerinii ce vor veni sa poata fi indestulati.
               Sediul Crucii Rosii Internationale se va stabili la Bucuresti, in Noul Ierusalim, deoarece descoperirile acestui popor pe linie de medicina si sanatate vor fi extraordinare, situand, de asemenea, aceasta tara pe primul loc in lume. Tot in Romania vor lua fiinta institutii filantropice si administrative absolut noi, cum nu au fost niciodata pe acest pamant, de inspiratie divina, care vor urmari trezirea puterilor ascunse din om si amplificarea inzestrarilor spirituale divine.
             Poporul evreu va fi aproape singurul care se va opune cu indarjire influentei binefacatoare crescande a poporului roman cunoscator al Tainelor Dumnezeiesti, dar in finalul acestei lupte de idei poporul evreu se va convinge chiar si el ca adevarul sustinut de poporul roman este una cu Adevarul lui Dumnezeu si dupa aceea el nu va mai lupta impotriva divinitatii.
              Purtatorii de duh sfant si marii iluminati din anumite puncte ale globului pamantesc vor marturisi la randul lor realitatea adevarului propovaduit de poporul roman reconfirmandu-l cu toata puterea.
              Inainte de a ajunge aici, aceasta tara aleasa va trece prin mari framantari care vor pune lumea la grea incercare. Acest popor ales va trece inainte de a ajunge aici prin trei mari incercari. Sfarsitul acestor incercari va fi marcat de un dezastru planetar produs de cutremure, care va ingrozi aproape intreaga lume. De asemenea, tot atunci cei foarte bogati isi vor pierde averile. In acele timpuri viitoare, pe pamantul ales al Romaniei, Noul Ierusalim se va zidi deci in doua feluri: spiritual si material. In acele timpuri viitoare, mai marii popoarelor lumii pamantene se vor uni pentru a realiza o intelegere globala de ajutor mutual si vor centraliza sistemul monetar pentru a dirija cat mai bine viata administrativa la nivelul intregii planete. In acele vremuri viitoare, va apare o forta armata ce va fi educata si unificata pentru a fi universala, prezentand un caracter international.
              Poporul indian va fi fericit sa cunoasca si sa ajute poporul roman in misiunea sa planetara. Gratie relatiilor de prietenie ce se vor lega cu toate tarile de pe fata pamantului, Romania va scapa ca prin minune din conjunctura razboaielor. In timpurile care vor veni, America de Nord si de mijloc vor ajunge sa fie in cea mai mare parte un gigantic cimitir. Aceasta se va intampla tocmai in ajunul unor imense planuri de dominatie prin care se va urmari suprematia asupra intregii planete.
              Unica in actiune si care se va abtine sa ia parte la punerea in practica a frumoaselor idei si a infaptuirilor globale ce vor avea loc va fi Anglia, insa parerea ei nu va fi luata in consideratie deoarece la scurt timp dupa aceea ea va ajunge sa fie stapana numai asupra insulelor ei. Coloniile care-i apartin vor fi in totalitate redate libertatii in viitor.
               Chiar daca va uimesc cele afirmate de mine, sa nu se mire nimeni de ceea ce se va intampla deoarece fiecare are ceea ce merita, in final dreptatea, adevarul si lumina spirituala triumfand.
              Desi trambitele adevarului vor suna pretutindeni, mai ales pe pamantul Noului Ierusalim - Romania - va fi dusa lupta cea mai apriga."

sursa

Edited by zoro2, 23 January 2008 - 20:08.


#2
cardinal

cardinal

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 3,127
 • Înscris: 28.06.2006
Poporul indian va fi fericit sa cunoasca si sa ajute poporul roman in misiunea sa planetara

as fi super fericit daca poporul indian nu s-ar mai inmulti atat, ar fi un mare ajutor pentru romania si pentru omenire in
general ! dar daca le atragi atentia, sa vezi cum tipa la tine ca face parte din "cultura lor"

Edited by cardinal, 23 January 2008 - 20:22.


#3
TinYman

TinYman

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 355
 • Înscris: 19.07.2006

View Postzoro2, on Jan 23 2008, 20:06, said:

Al VII-lea Sinod Ecumenic se va tine in Romania, iar misiunea principala pentru raspandirea in Asia a crestinismului cu adevarat spiritual, este destinata in viitor poporului rus, dar ca putere de influentare a popoarelor in vremurile din urma, el nu va avea nici un amestec. Puterea cu care vor mai fi biciuite restul popoarelor, acolo unde inca mai este necesara pedeapsa, se va face prin poporul chinez -rasa galbena- in colaborare cu poporul japonez, care de asemenea va fi biciul pedepsei dumnezeiesti.
Printr-o curbare spatio temporala, marele profet  Sundar Singh a reusit sa mute al VII-lea Sinod Ecumenic, care a avut loc in anul 787 la Niceea,(Vezi aici) intr-un viitor in care Romania va domina galaxia! Abia astept sa vad sinodul in reluare!

#4
zoro2

zoro2

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 2,673
 • Înscris: 21.05.2006

View PostTinYman, on Jan 23 2008, 20:38, said:

Printr-o curbare spatio temporala, marele profet  Sundar Singh a reusit sa mute al VII-lea Sinod Ecumenic, care a avut loc in anul 787 la Niceea,(Vezi aici) intr-un viitor in care Romania va domina galaxia! Abia astept sa vad sinodul in reluare!

acum serios vorbind, vazand oameni ce ne conduc si starea ei actuala, a tari, cred ca nici unul dintre noi n-ar crede cele de mai sus.
dar, citind afirmatia de mai jos, scoasa din contextul de mai sus, parca, parca.
"In Romania se va construi mai intai un canal care va uni Marea Neagra cu Dunarea si care va functiona normal, precum si un alt canal care va uni Dunarea cu marele oras reconstruit al Bucurestiului, permitand astfel ca vapoarele chiar foarte mari sa ajunga pana in acest oras minunat."

Edited by zoro2, 23 January 2008 - 21:33.


#5
TinYman

TinYman

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 355
 • Înscris: 19.07.2006

View Postzoro2, on Jan 23 2008, 21:24, said:

dar, citind afirmatia de mai jos, scoasa din contextul de mai sus, parca, parca.
parca parca imi miroase putin a misa (The spiritual mission of Romania – the Sundar Singh’s prophecies
Yoga – the art of living (IX) )

"Organizația noastră susține de asemenea că București va fi Noul Ierusalim și că poporul român e poporul ales de Dumnezeu în vremurile apocaliptice pe care le trăim. Atunci cînd susținem acest lucru ne bazăm pe profețiile lui Sundar Singh referitoare la țara noastră, profeții care există în limba română, dar nu există în limba engleză. Totuși, noi considerăm aceste profeții ca fiind autentice. Despre misiunea spirituală a poporului român s-a scris și în articolul România-Noua Palestină, publicat de către noi și în alte articole sau cărți." - Scrisoare deschisa catre conducerea misa

P.s doar presupun ca misa are o implicare in publicarea acestei brosuri !
Sper sa fie adevarat ce scrie Singh dar eu ma indoiesc.....

#6
Dihorul Razboinic

Dihorul Razboinic

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,322
 • Înscris: 01.10.2006
Cum spunea si Biblia (aproximativ): Cercetati pe toate si tineti doar ce-i bun.

Eu recomand prudenta. Si speranta, dar nu desarta.

#7
cardinal

cardinal

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 3,127
 • Înscris: 28.06.2006
uite ce face poporul indian prieten:

http://www.rcctoronto.org/


de ce vin romii in canada :

http://home.cogeco.c...s02refugees.pdf

After the Second World the the
former Communist governments relocated them
from their settlements and villages, mainly from
rural areas, and brought them to the
industrialized regions to be trained in blue-collar
jobs. Instead of bringing in guest workers like
Western European countries, the Communists
often used the Roma. Many are now skilled
tradesmen and a few have university education.
After the end of communism, these assimilation
programs ended. The Roma were often the first
to be let go in the unproductive enterprises or
lost their jobs to non-Roma from nearby
countries who were preferred by the local
employers. They also lost their former stateowned
Roma conscripted into the armies to do their
national service in former Soviet Bloc countries
are subject to widespread discrimination and
persecution. They are placed in special details to
clean out the latrines, peel potatoes, fill
sandbags and do all the heavy labour and menial
tasks required by the army. They are also beaten,
ostracized and otherwise ill-treated by their
fellow non-Roma conscripts. One Rumanian-
Roma refugee in Canada described how he was
forced to clean toilets with a razor blade while
serving in the Rumanian army after the
overthrow of Ceaucescu. He is a competent auto
mechanic and now runs a garage in Canada but
was not allowed to service military vehicles
while in the Rumanian army. His story is typical.


In all the East European countries the Roma are
victims of widespread prejudice and
discrimination, going back to the 15th century
In almost all East European countries there is an
active policy of ethnocide against Roma. Most
of the governments actively try to destroy the
Romani language and culture in order to
assimilate Roma into the general population. In
many countries, the Roma birth-rate is greater
than that of the general population and there are
unfounded fears that Roma will become a
dangerously large minority.

#8
Nemo1

Nemo1

  Junior Member

 • Grup: Members
 • Posts: 235
 • Înscris: 11.04.2007
Zoro2 stii ca exista profetii falsi?

#9
Diegis

Diegis

  Junior Member

 • Grup: Members
 • Posts: 218
 • Înscris: 25.10.2007
poate nu va mai aduceti aminte dar Papa Ioan Paul al II-lea a tinut cu tot dinadinsul sa vina in Romania inainte sa moara, si a spus ca Romania e Gradina Maicii Domnului...

Edited by Diegis, 24 January 2008 - 02:30.


#10
alalaltu

alalaltu

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 12,837
 • Înscris: 30.10.2006
Mda... Partea proasta este ca Sundar Singh n-a vizitat in viata lui Romania si nici textul asta nu l-a scris. Gogoasa-i veche si e doar un fals grosolan.

#11
Diegis

Diegis

  Junior Member

 • Grup: Members
 • Posts: 218
 • Înscris: 25.10.2007
Moldova se uneste cu Romania, iar URSS reinvie ca pasarea Phoenix, ce-i drept, cu mai putine pene.
Sunt previziunile unui reumit astrolog rus, care spune ca noua foratiune statala va reuni 10 tari. Este vorba despre astrologul care a prezis de-a lungul timpului, catastrofa de la Cernobil, destramarea URSS, atentatele de la 11 septembrie si otravirea lui Victor Iuscenko.http://www.protv.md/...cu-romania.html

Edited by Diegis, 24 January 2008 - 04:15.


#12
Ioan76

Ioan76

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 2,120
 • Înscris: 28.06.2006

View Postcardinal, on Jan 23 2008, 20:20, said:

Poporul indian va fi fericit sa cunoasca si sa ajute poporul roman in misiunea sa planetara

as fi super fericit daca poporul indian nu s-ar mai inmulti atat, ar fi un mare ajutor pentru romania si pentru omenire in
general ! dar daca le atragi atentia, sa vezi cum tipa la tine ca face parte din "cultura lor"

Poate aia de s-au stabilit prin alte tari.  :rolleyes:
Indienii din India ( daca au cit de cit o educatie ) sunt extrem de stresati si nervosi pe tema asta si realizeaza din plin efectele nefaste ale suprapopularii ... :)

#13
colt45

colt45

  The Truth is Out There! Open your Mind and you will See It.

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 5,772
 • Înscris: 26.04.2007
nu-s de ce dar tare suna a Pavel Corut  :lol:

#14
soka norman

soka norman

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 3,978
 • Înscris: 28.05.2006
din cate stiu eu,asta era o profetie post-mortem a lui sundar singh,preluata pe cale mediumistica
in timpul vietii el nu a pomenit ceva despre romania.
probabil majoritatea romilor nici nu stiu ca vin din india.

#15
zoro2

zoro2

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 2,673
 • Înscris: 21.05.2006

View Postsoka norman, on Jan 24 2008, 10:15, said:

din cate stiu eu,asta era o profetie post-mortem a lui sundar singh,preluata pe cale mediumistica
in timpul vietii el nu a pomenit ceva despre romania.
probabil majoritatea romilor nici nu stiu ca vin din india.

Ce ma intereseaza pe mine: post-mortem , post-mortem , dar a fost inainte sau dupa planul canalului Dunare-Marea Neagra.
Personal nu cred nici pe deprte-n rolul ancestral al Romaniei. Se stie doar faptul ca-n zilele din urma nici un coltisor de pe pamant nu va fi ferit de urgiile ce se vor abate asupra lumi pana la finalul sau.
Nu's ce rol va mai avea o tara in care populatia sa va se transforma pe zi ce trece intro societate al carei Dumnezeu e banul, in care mai toti tineri sunt atei, sectanti de ziua a 2137237, misani ce si-o pun in grupuri ordonate-n fata labarului aluia de sef cautat de politiile a sapte state sau mai nou musulmani.

Edited by zoro2, 24 January 2008 - 10:50.


#16
g_force

g_force

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 6,280
 • Înscris: 03.08.2004

View Postzoro2, on Jan 23 2008, 21:24, said:

acum serios vorbind, vazand oameni ce ne conduc si starea ei actuala, a tari, cred ca nici unul dintre noi n-ar crede cele de mai sus.
dar, citind afirmatia de mai jos, scoasa din contextul de mai sus, parca, parca.
"In Romania se va construi mai intai un canal care va uni Marea Neagra cu Dunarea si care va functiona normal, precum si un alt canal care va uni Dunarea cu marele oras reconstruit al Bucurestiului, permitand astfel ca vapoarele chiar foarte mari sa ajunga pana in acest oras minunat."

Cred ca Ceausescu stia de profetiile renumitului si incerca sa-si aduca modesta contributie la implinirea lor. :D Canalul Dunare-Bucuresti era planificat si daca nu ma insel, chiar s-au inceput ceva lucrari la el inca din 1987, sau mai devreme.

#17
dual

dual

  Active Member

 • Grup: Members
 • Posts: 1,511
 • Înscris: 03.07.2007
Canalul intre Dunare si Bucuresti ar putea fi gata in patru ani
Constructia canalului va costa circa 450 de milioane de euro, banii urmand sa fie obtinuti din fonduri europene. Dupa finalizare, Bucurestiul va avea iesire pe apa atat la Marea Neagra, cat si la Marea Nordului.

Unul dintre visurile lui Ceausescu, acela ca Bucurestiul sa aiba deschidere la mare, se va implini in circa patru ani. Atat va dura, potrivit specialistilor, realizarea Canalului Dunare-Bucuresti. Directorul general al Administratiei Canalelor Navigabile (ACN), Ovidiu Cupsa, a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca toti pasii necesari au fost deja facuti. "Mingea" este acum in terenul Guvernului, care trebuie sa emita o hotarare prin care cursurile inferioare ale raurilor Arges si Dambovita sa treaca de la Ministerul Mediului in administrarea Ministerului Transporturilor, institutie care are in subordonare ACN. La nivel declarativ, toata lumea este de acord. Factorii de decizie au spus "da" proiectului, iar HG-ul este deja redactat.
Canalul Dunare-Bucuresti fusese finalizat, inainte de revolutie, in proportie de 70%. "In prezent nu se mai poate vorbi de acelasi grad de realizare, pentru ca s-a furat mult, iar unele lucruri au fost distruse de intemperii", a precizat Ovidiu Cupsa. Potrivit acestuia, finalizarea canalului nu ar dura mai mult de patru ani de la relansarea lucrarilor. "Dupa finalizare, Bucurestiul va deveni port la doua mari: Marea Neagra si Marea Nordului", a spus Cupsa. Avantajele canalului sunt evidente: Capitala va fi conectata la Coridorul VII pan-european. Pe parcursul sau vor fi amenajate doua hidrocentrale, cu o putere de 73 de gigawati anual. In plus, 30 de milioane de hectare agricole si 6.500 de gospodarii de pe malurile raurilor Dambovita si Arges vor fi ferite de inundatii, iar alte 200.000 de hectare vor putea fi irigate. Canalul va fi folosit si in scopuri de agrement turistic, iar Bucurestiul va intra in circuitul capitalelor dunarene. Canalul va fi benefic si mediului, pentru ca traficul fluvial este cea mai putin poluanta modalitate de transportare a marfurilor. Costul total al lucrarilor este de circa 450 milioane euro, iar amortizarea investitiei se va realiza in 14 ani. Banii vor fi obtinuti din fonduri europene


sursa

Ce-ar fi sa reciteam ce se scria mai sus :rolleyes:

#18
TheShen

TheShen

  Active Member

 • Grup: Members
 • Posts: 1,074
 • Înscris: 25.02.2008
zoro2, cum poti sa crezi asemenea tampenii?

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate