![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Vreau sa cresc in inaltime!
Last Updated: Mar 02 2012 23:08, Started by
fannokia
, Jan 19 2008 23:20
·
0

Posted 19 January 2008 - 23:20

Oameni buni! Am 15 ani si 4 luni si am 1.68 inaltime!Ce reaq sa mai fac sa cresc in inaltime??tatal meu are 1.72 dar in tinerete a fost mai inalt(1.79 max..zice el) iar mama:167! bunicii:(bunicu a avut in tinerete petse 180,insa bunica nu cred ca a depasit 1.65).Nu am luat niciodata proteine etc...dar daca ajuta sunt dispus sa incerec !VA rog din suflet sa ma ajutati!Ce sfaturi mi-ati da ??un regim alimentar??un sport???medicamente??proteine(ceva nume mai bun ..)????????? va rog foarte mult!!! O SA VA RASPLATESC DACA MA AJUTATI!
|
Posted 20 January 2008 - 13:13

Oameni buni! Am 15 ani si 4 luni si am 1.68 inaltime!Ce reaq sa mai fac sa cresc in inaltime??tatal meu are 1.72 dar in tinerete a fost mai inalt(1.79 max..zice el) iar mama:167! bunicii:(bunicu a avut in tinerete petse 180,insa bunica nu cred ca a depasit 1.65).Nu am luat niciodata proteine etc...dar daca ajuta sunt dispus sa incerec !VA rog din suflet sa ma ajutati!Ce sfaturi mi-ati da ??un regim alimentar??un sport???medicamente??proteine(ceva nume mai bun ..)????????? va rog foarte mult!!! O SA VA RASPLATESC DACA MA AJUTATI! |
Posted 20 January 2008 - 17:41

Oameni buni! Am 15 ani si 4 luni si am 1.68 inaltime!Ce reaq sa mai fac sa cresc in inaltime??tatal meu are 1.72 dar in tinerete a fost mai inalt(1.79 max..zice el) iar mama:167! bunicii:(bunicu a avut in tinerete petse 180,insa bunica nu cred ca a depasit 1.65).Nu am luat niciodata proteine etc...dar daca ajuta sunt dispus sa incerec !VA rog din suflet sa ma ajutati!Ce sfaturi mi-ati da ??un regim alimentar??un sport???medicamente??proteine(ceva nume mai bun ..)????????? va rog foarte mult!!! O SA VA RASPLATESC DACA MA AJUTATI! |
Posted 20 January 2008 - 17:59

Oameni buni! Am 15 ani si 4 luni si am 1.68 inaltime!Ce reaq sa mai fac sa cresc in inaltime??tatal meu are 1.72 dar in tinerete a fost mai inalt(1.79 max..zice el) iar mama:167! bunicii:(bunicu a avut in tinerete petse 180,insa bunica nu cred ca a depasit 1.65).Nu am luat niciodata proteine etc...dar daca ajuta sunt dispus sa incerec !VA rog din suflet sa ma ajutati!Ce sfaturi mi-ati da ??un regim alimentar??un sport???medicamente??proteine(ceva nume mai bun ..)????????? va rog foarte mult!!! O SA VA RASPLATESC DACA MA AJUTATI! ![]() Edited by swimmerz, 20 January 2008 - 18:02. |
Posted 20 January 2008 - 20:07

Ai doar 15 ani..ai rabdare ca ai timp sa cresti inca 10 ani stai linistit.. si inca o treaba.. tatal tau la 172 si mama ta..cat are ea.. is mititei si ei..asa ca nu te astepta sa-i depasesti cu mult.. eu am 175 , nici eu nu sunt multumit..as vrea 180..dar na nu e totul cum vrem.. iar de crescut in inaltime..nu prea ai ce sa iei, poti juca basket-ball dar trebuie jucat mult si serios ca sa te ajute cat-de-cat
|
Posted 20 January 2008 - 20:10

Oameni buni! Am 15 ani si 4 luni si am 1.68 inaltime!Ce reaq sa mai fac sa cresc in inaltime??tatal meu are 1.72 dar in tinerete a fost mai inalt(1.79 max..zice el) iar mama:167! bunicii:(bunicu a avut in tinerete petse 180,insa bunica nu cred ca a depasit 1.65).Nu am luat niciodata proteine etc...dar daca ajuta sunt dispus sa incerec !VA rog din suflet sa ma ajutati!Ce sfaturi mi-ati da ??un regim alimentar??un sport???medicamente??proteine(ceva nume mai bun ..)????????? va rog foarte mult!!! O SA VA RASPLATESC DACA MA AJUTATI! Nu-ti fa griji. Vei creste sigur. Eu in vara dintr 15-16 ani tin minte ca am crescut 11 cm. Si nu am facut nimic altceva decat multa miscare pe stadion. |
Posted 20 January 2008 - 20:47

io la 14-15 ani aveam 1,73, acum am 1,74
![]() ca sa fiu sincer de multe ori ma gandesc ca as lua ceva hormoni, dar singurl lucru care ma retine e ca hitler, napoleon, stefan cel mare("nu mare de statu" ca sa citez si eu) etc erau mici si au realizat lucruri mari. ai putea incerca amino acizi+multivitamine, desi ma indoiesc sa mai cesti. daca mai stie alcineva altceva, sa imi zica ca testez ![]() |
Posted 20 January 2008 - 21:27

baga inot cat mai mult, da' de ala cu capu' prin apa. o alimentatie echilibrata si relax. esti la pubertate. Hormonii o sa isi faca treaba (STH si testosteronu) si o sa mai cresti.
eu cand am intrat in liceu eram cel mai mic din clasa. eram 13 baieti. si cand am terminat a 12, eram al 3-lea cu 185. acu am mai putin cu 1-2 centimetri ![]() Edited by uledu, 20 January 2008 - 21:29. |
Posted 21 January 2008 - 18:14

asa e este dar inotul nu e la indemana oricui si partea ce mai proasta e ca poti face doar cateva luni pe an!
|
|
Posted 21 January 2008 - 19:17

Va multumesc foarte mult pentru sfaturi!as mai vrea sa mai spun ca tatal meu pana la 18 ani a nu a depasit 1.65 cea ce este incredibil dar cand s-a intors din armata avea 1.82:-o !fara axagerare!Si de asta imi este frik..k o sa raman scund pana la 20 ani!Si vreau sa i-au masuri ink de akum!O sa ma inscriu la inot,o sa joc baschet din knd in knd,o sa i-au calciu,exercitii de streching...alceva...ce mai imi sugeratzi???AM POSTAT O POZA CU MINE!VREAU PARERI!NUMAI BINE TUTUROR!
Attached FilesEdited by fannokia, 21 January 2008 - 19:18. |
Posted 21 January 2008 - 19:27

asa e este dar inotul nu e la indemana oricui si partea ce mai proasta e ca poti face doar cateva luni pe an! Attached Files |
Posted 21 January 2008 - 20:37

da andrei dar gandestete ca ar trebui sa bage 30 gr intravenos, iti dai seama cat inseamna? si asta mult timp!
|
Posted 21 January 2008 - 23:00

|
Posted 21 January 2008 - 23:03

Incearca L-arginina . |
Posted 22 January 2008 - 11:07

Vai de mine numai sfaturi de te doare capu. Stai pustiule calm ca abia de acum incepi sa te dezvolti calumea , n-are ABSOLUT NICI UN ROST sa bagi tot felu de prostii in tine (zicea cineva de l-arginina intravenos ). Fa sport , oricare ar fi el..ajuta.
Sfatuitorii lu peste , voi va injectati la 15 ani ? bagati tot felu de pastile in voi ? hormoni ? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users