Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Investitii in Transgaz: adevar sa...

Ziua de salariu in Romania

Teorie univers alternativa

Pareri anvelope
 stanleybet

BMS potrivit pentru 24 v 280 ah

o mare iubire pierduta neasteptat...

Fașit ureche dupa otita
 Photoshop, setari - Cum maresc pa...

Polistiren extrudat si parchet in...

Android 1000-2000 lei

Vanzare apartament zona Dristor
 La 22 de ani in Spania, Castellón

Catalin Tolontan dat afara si de ...

WEBASTO pt duster pe motorina

Upgrade memorie ram DDR4 la laptop?

Cu masina spre Bulgaria

* * * * * 3 votes
  • Please log in to reply
4959 replies to this topic

OvidiuNS

OvidiuNS

Senior Member

• Grup: Senior Members

View PostCipiamon, on 06 iunie 2023 - 07:48, said:

... de la Ruse pana la Plovdiv ...

Ai folosit cumva scurtătura prin Tulovo, sau nu se poate încă circula pe acolo ?

Sănătate şi mulţumiri !

AdrianHH

AdrianHH

Senior Member

View Postfoxbat, on 05 iunie 2023 - 08:34, said:

In alta ordine de idei - ai permisul de nici o luna, corect?Posted Image)

View Postfoxbat, on 05 iunie 2023 - 08:56, said:

Posted Image multi inainte. Inseamna ca in 32 de ani nu ai condus tu Posted Image.
serios- e de inteles supararea ta insa nu aduce nimic nou. Se intampla la fiecare cateva minute asa ceva. In afara  de Mila Domnului nu prea e de facut nimic.
Fox, incearca sa te abtii la de arogantele astea. Sincer, poate ai experienta nelimitata, dar incearca sa o impartasesti pe forum concis nu cu aere de superioritate.
Altfel, incepe facebook-ul cu ale lui forum X, forum Y, etc sa arate mai civilizat decat Softpedia si sa gasesti tone de informatii mai concludente.

Si ca o nota personala, conteaza mai mult cate drumuri ai "de vacanta" parerea mea. Vei vedea ca romanii plecati in vacanta cu talente de Schumi apar in numar mare in concedii, in rest, poate conduc normal prin tara in restul anului ; dupa cateva drumuri incepi "sa ii mirosi" de la o posta si sa anticipezi "talentele" lor.
De plecat recomand plecarea impotriva curentului. Da, e neplacut, dormi mai putin, conduci noaptea, etc dar fiecare cum alege raul cel mai mic. Am urmarit mult stirile si informatiile de la cunoscuti si de la cei de pe forum(uri) si miercuri 31 mai a fost un val de plecari dupa masa. Eu am ales la ora 24.00 sa fiu la vama(am mai avut niste prieteni care au plecat spre Istanbul la 01.00 AM pe 1 iunie si mi-au zis acelasi lucru) si am trecut ca prin branza, record. Idem, returul am facut tot posibilul sa il fac astfel incat sa ajung inaintea trenuletelor de Halkidiki si Thassos(care au plecat la 05.00-07.00) si au ajuns la Giurgiu la 13-14-15.00. Norocul cred ca a fost ca in dupa-masa si seara de 5 iunie nu s-au verificat actele decat sumar la ora 15:00 cand ajunsesem eu, fata de alte dati cand se statea si 1-1.5h miiinim la vama.

View PostMembruAnonim, on 05 iunie 2023 - 21:26, said:

95 km/h viteza orara, i-am dat bice pe unde am putut. Sub 4 ore de condus cu totul cu vama cu tot. A fost bine ca am mers pe zi și am depășit absolut tot ce am avut în fata ca orice roman cu cazan de cocalar (bmw). Bine fac drumul asta de 16 ani, îl știu ca în palma. Chiar s-au mobilizat la vama.
Wow, medie de autostrada pe nationale ! Bravo. Sincer, nu cred ca sunt bulgari care sa faca drumul ala de 16+ ani, e bine ca avem unul de-al nostru care l-a invatat.

Edited by AdrianHH, 06 June 2023 - 12:17.

foxbat

foxbat

Guru Member

sorry dar nu vad aroganta. serios.
DAca un sofer de 32 de ani se plange de unul care in trafic a facut o duda..ce sa mai zic. Daca as pune dashcamul pe casca cred ca cel putin 10 de astia / ora/trafic Bucale&If.
din acest motiv am ironizat "supararea" pe care o are(initial chiar am crezu ca are inca cerneala umeda pe permis.

daca imi permiti (poluez nitel)- uita-te la cum arata SP in general - eu personal chiar sunt pe post de moderator moral (insa fara suportul celor adevarati nu merge).
Cand le spui ca bat campii si sa se documenteze inainte de a posta stupizenii te alegi cu puncte:).

AdrianHH

AdrianHH

Senior Member

View Postfoxbat, on 06 iunie 2023 - 12:16, said:

sorry dar nu vad aroganta. serios.
DAca un sofer de 32 de ani se plange de unul care in trafic a facut o duda..ce sa mai zic. Daca as pune dashcamul pe casca cred ca cel putin 10 de astia / ora/trafic Bucale&If.
din acest motiv am ironizat "supararea" pe care o are(initial chiar am crezu ca are inca cerneala umeda pe permis.

daca imi permiti (poluez nitel)- uita-te la cum arata SP in general - eu personal chiar sunt pe post de moderator moral (insa fara suportul celor adevarati nu merge).
Cand le spui ca bat campii si sa se documenteze inainte de a posta stupizenii te alegi cu puncte:).
Stiu topicul tau cu B&IF.
Si eu sunt de parere ca dupa un timp lung de condus prin tara si vazut tipul nostru de soferi de duminica, parca in concediu cand iti doresti un drum lin, fara griji apar iar idioti, dar altfel de idioti. E normal sa te miri.
Nu esti moderator moral sau "ne/i"moral. Sa lasam moderarea pt cine are acest rol. Suntem multi pe aici care avem ani grei de forum si poate peste suta de mii de km batuti prin strainatate dar tocmai asta trebuie sa te ghideze sa ajuti cu experienta ta prin postari care sa aibe continut, nu sa dai in cap celor care poate, nici nu stiu ce sa intrebe relevant(a.k.a. dude cum zici tu).
Este normal ca sa apara si prostii scrise pe forum. Intrebari hilare, de incepator, repetate etc vor fi mereu. Poti raspunde decent : " s-a discutat acum 2 pagini / mai bine ai grija la.../ vezi ca...etc" fara ironii sau pur si simplu sa ignori. Parerea mea.

Edited by AdrianHH, 06 June 2023 - 12:47.

Barboso

Barboso

Satir bătrân, "United Gashka" member

• Grup: Moderators

View Postfoxbat, on 06 iunie 2023 - 12:16, said:

eu personal chiar sunt pe post de moderator moral
Nu asta e scopul forumului, in special pe aria asta.
O sa te rog si eu s-o lasi mai usor cu "moderarea morala" !  Ne indeparteaza de subiect fara sa duca nicaieri.
Multumesc !

Leonard_pl

Leonard_pl

Junior Member

• Grup: Members
Drumuri bune si vacante placute !

Edited by Leonard_pl, 06 June 2023 - 15:32.

Cipiamon

Cipiamon

Junior Member

View PostOvidiuNS, on 06 iunie 2023 - 09:54, said:

Ai folosit cumva scurtătura prin Tulovo, sau nu se poate încă circula pe acolo ?

Sănătate şi mulţumiri !

Salut, am mers cu Petal Maps. M-a bagat de la Veliko T. - Gurkovo pana aproape de Tulovo, apoi Kazanlak - Pavel Banya - Plovdiv, ulterior am mers spre sud pana la Bachkovo. Deci nu Gabrovo - Sipka.

Drumurile mi s-au parut bune, placute, ne-obositoare. Fara aglomeratie, trecerea muntilor destul de lina. Drumuri fara bolizi, am mers cu 90, chill. E plictisitor doar intre Ruse si Veliko T.

Curand voi pleca spre Sithonia si cred ca voi alege aceasta calea asta, pe cat se poate. Eram obisnuit pe Byala Pleva Sofia, imi placea ca e multa autostrada, ajungeam sa ma simt ca intr-o cursa (wacky races...). Pe aici fost mai placut, mai pitoresc, valea trandafirilor, etc.

https://www.google.c...3!3e0?entry=ttu

Edited by Cipiamon, 07 June 2023 - 09:28.

OvidiuNS

OvidiuNS

Senior Member

View PostCipiamon, on 07 iunie 2023 - 09:25, said:

... Veliko T. - Gurkovo pana aproape de Tulovo, apoi Kazanlak - Pavel Banya - Plovdiv ...

Dubios traseu ...

Drumul cel mai rapid e Gurkovo - DN6 - Tulovo - DN5 - centura Stara Zagora - A1 - Plovdiv.
Iar breteaua prin Tulovo era închisă conform gmaps, de aceea te-am întrebat dacă ai trecut prin Tulovo. Adică dacă s-au terminat lucrările.
Altfel tot pe la Stara Zagora e drumul cel mai ok, doar că din DN6 treci în DN5 fără s-o mai scurtezi prin Tulovo. De Kazanlâk nici nu poate fi vorba, cu atât mai puţin de pasul Şipka.

Asta era nelămurirea mea, dar dacă zici că ţi-a făcut plăcere ocolirea pe la Kazanlâk, atunci nu pot decât să mă bucur pt. voi ...

Sănătate şi tcb !

Kokoshmare

Kokoshmare

Guru Member

Ieri dupa ce m-a prins ploaia in Balcic, am decis sa nu ma intorc in tara pe la Vama veche ca era plin si am decis vad cum e PTF-ul Dobromir Krushari
Drumul intre Balcic si Dobrici este peticit dar practicabil dupa Dobrici e bun dar pe urma incep niste sate de rromi darapanate si se strica si drumul. Se merge dar cu atentie. PTF-ul era gol golut, de fapt nu intalnisem decat trei masini in ultma oara asa ca ma temusem ca e de fapt inchis.
Fiind asa izolat probabil s-or fi mirat si aia ce cautam pe acolo asa ca au vrut sa se uite si in portbagaj, doar o privire nu altceva.
De la PTF la Dobromir drumul este nou dar au fost suvoaie de noroi probabil de la ploile din mai care inca nu s-au spalat. Pe urma intri in DN3. Nu am vrut sa o luam pe Silistra ca sa luam bacul si am zis sa o luam pe DJ 223 spre Cernavoda. Nasol. Drumul e in refacere, o parte e petris, o parte e nou, mai sunt niste gropi dar e frumos peisajul pe langa Dunare pana la Cernavoda. De acolo pe autostrada spre Bucuresti singura gatuitura fiind la pod Cernavoda unde politia dirijeaza pe o singura banda.

protecties

protecties

Senior Member

View Postprotecties, on 05 iunie 2023 - 09:22, said:

Ieri... Giurgiu - Ruse fix 6 minute la ora aproximativ 12. Kulata fix 3 minute la ora aproximativ 19.

Nu plecați cu turmele...praf drumul de la Byala spre Sofia până la autostrada, nu recomand să circulați noaptea pe această bucată. Mers relaxat de concediu!

Drumuri bune sa aveți prin Bulgaria și Grecia!

O completare - ieri erau 90% din gropile de săptămână trecută peticite...și se poate merge un pic mai sportiv la nevoie!

slai

slai

User Incredibil

Deci recomanzi Cernavodă dobromir? Ca io pe acolo vreau sa ma duc, anul trecut era un dezastru. Primii km după Cernavodă asfaltați, restul decopertat sau asfalt vechi cu cratere.

Leonard_pl

Leonard_pl

Junior Member

View Postslai, on 13 iunie 2023 - 12:18, said:

Deci recomanzi Cernavodă dobromir? Ca io pe acolo vreau sa ma duc, anul trecut era un dezastru. Primii km după Cernavodă asfaltați, restul decopertat sau asfalt vechi cu cratere.
nu cred ca recomanda : Nu am vrut sa o luam pe Silistra ca sa luam bacul si am zis sa o luam pe DJ 223 spre Cernavoda. Nasol. Drumul e in refacere, o parte e petris, o parte e nou, mai sunt niste gropi dar e frumos peisajul pe langa Dunare pana la Cernavoda.

Kokoshmare

Kokoshmare

Guru Member

View Postslai, on 13 iunie 2023 - 12:18, said:

Se poate merge dar cu grija. La fel si la bulgari dupa cum am scris mai sus. Negru Voda a fost nasol rau la ultimele mele treceri. La noi drumul e bun dar este aglomerat de tiruri si se misca si astia de la ptf in reluare. La bulgari drumul era facut praf pana la iesirea din zona ptf unde era doar un pic mai putin rau. Parea ca intra intr-ul fel de reabilitare dar mai au mult psna departe. Sa intri in tara este si mai rau ca trebuie sa depasesti coloana de tiruri. Mai e inca un ptf izolat Kainardja Lipinti dar tot in DN3 dai cu aceleasi optiuni stsnga Silistra/Ostrov- bac Chiciu Calarasi sau dj 223 spre Cernavoda . Mai e dj 222 o idee mai in dreapta cum te uiti pe garta dar nu cred ca am fost pe portiunea aia

Leonard_pl

Leonard_pl

Junior Member

Pe la Lipnita am iesit eu din tara pe 01 Iunie. Am asteptat  15 min, au fost 6 autoturisme in fata noastra. Drumul pe partea din Bulgaria (7001) de la granita  pana la 71 Silistra - Dobrici este ok. Daca nu este coada la BAC merita varianta prin Calarasi.

_o_

_o_

Active Member

Iau si eu in considerare varianta asta, nu am trecut pe la Ruse niciodata insa am avut experiente cu Vidin unde am stat fix 4,5 ore ca sa intru in tara in zona de preselectie cu 2-3 benzi , adica am facut mai putin de 1km in 4,5 ore, sublim !
Diferenta de traseu este de sub 1 ora  intre Ruse si Silistra.

Cum mai sta treaba cu vigneta , se poate cumpara si in apropierea calatoriei cu 2-3 zile inainte sau trebuie luata mai devreme ?

Brainie

Brainie

Active Member

Daca te referi la Bgvinieta: am cumparat-o online in preziua plecării. A venit în 2 min pe email.

mihaistoian

mihaistoian

Member

Miercuri 21 iunie ajuns în Giurgiu 08.27, plătit taxă pod, traversat pod, verificat acte Ruse, ieșit în sensul giratoriu la 08.49
Marți 27 iunie ajuns în Ruse la 12.50, plătit taxă, traversat pod, verificat acte Giurgiu, ieșit în sensul giratoriu la 13.17
Din sensul giratoriu de la Vama Giurgiu am luat-o pe varianta ocolitoare a orașului și am scutit timp, însă nu este recomandat la sosirea în vamă, coada de TIR-uri încurcă rău

_o_

_o_

Active Member

Matinal, eu planific un 15 asa de ajuns pe pod in caz ca zice de bine GMaps !
Dar mai am un pic pana la plecare !

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate