Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Telefon de back-up.

Vivando Unirii

Recomandare Egger culoare

Recomandare cafea de duzina pentr...
 Pisicuta bagacioasa intra in dulap

Statie incarcare PRACHT ALPHA MON...

Cum se completeaza o declaratie d...

TVA de recuperat - Germania
 beau mult? voi ce credeti?

La Multi Ani de Sfantul Andrei!

Proces verbal acasa

Ted (2024 _ ...)
 Care e cea mai sigura si buna mas...

Poze "corupte" pe un memo...

Spațiu intre acoperiș &...

Recomandari casti in-ear - sony?

Cu masina spre Bulgaria

* * * * * 3 votes
  • Please log in to reply
4957 replies to this topic

cristiany

cristiany

Senior Member

• Grup: Senior Members
Tinand cont de greselile din ultima perioada, parca nu as avea incredere 100% in GMaps.
Podul de la Fetesti il dadeau ca fiind inchis, cu toate ca se circula pe el. Aceeasi problema si in zona Pallady.
In plus siteul la care am facut trimitere, apartine agentiei de infrastructura rutiera din Bulgaria. Ma gandesc ca ei detin informatii mai corecte.

Oricum, asteptam informatii " la cald " de la cei care tranziteaza zona.

piciul

piciul

Active Member

• Grup: Members
Aflu eu in doua saptamani

Maskatu

Maskatu

Senior Member

Deaia prefer sa verific vizual traseul propus si sa merg cu 2 navigatii, nu una. Cand una zice hăis, alta cea... opresc și verific situațiunea.

piciul

piciul

Active Member

Pentru mine nu este ok sa stau cu telefonul atarnat ca teximetristi Posted Image ,navigatia o folosesc doar in cazuri extreme(cand ajung in aproprierea destinatiei daca nu am mai fost,daca sunt prost si nu imi aduc aminte pe unde trebuie sa merg,daca fac un traseu nou,etc) in rest merg dupa memoria ,odata facut un drum nu prea il mai uit,cat despre atentionarile pe care la dau unele softuri nu ma intereseaza.Ieri am avut ocazia sa testez Magic Earth pe autostrada A2 spre Fetesti si tot drumul aplicatia imi arata limita de 80 Km/h si a trebuit sa dezactivez limita de viteza din aplicatie

Attached Files

sas1975

sas1975

Senior Member

La Negru Voda anul trecut se putea trece peste gropi doar cu TAB-ul pe partea bulgareasca. Ma indoiesc sa fi reparat ceva intre timp.

marian.bazavan

marian.bazavan

Senior Member

Post pus pt un zambet...

@Piciu.... Posted Image daca nu am navigatie si-mi atarn telefonul, inseamna ca sunt "taximetrist" (doar ca spirit de gluma)??? Posted Image Posted Image  Mai zambim si noi. Totul e sa nu fie pus, atarnat incat sa devina un obstacol in calea ochilor de a fi atent la trafic. Oricum te-am fentat Posted Image Posted Image Posted Image eu atarn un GPS dedicat Asus, mic, vechi, dar eficace.
Da @Sas ... au facut  o singura groapa :) :)

Edited by marian.bazavan, 18 May 2023 - 08:15.

MrGadgetGuy

MrGadgetGuy

Junior Member

Salut,
Am nevoie de puțin ajutor și sfaturi din partea voastră! Planific prima mea excursie cu mașina din București până în Varna în prima săptămână a lunii iunie. În prezent, intenționez să folosesc autostrada A2, deoarece pare mai convenabilă pentru traseul meu. Totuși, aș dori să aflu care punct de control ar fi cel mai potrivit la granița cu Bulgaria.
in afara de asigurarea auto, talon și permis si rovigneta ,mai sunt necesare si alte acte? merci

mdt

mdt

Senior Member

Pe autostrada A2 sunt lucrari la podul dr la Cernavoda. Daca pleci atunci cand pleaca toata lumea (joi pe 1 sau sambata pe 3) probabil vei avea de sta serios la coada.

Sugerez vama Giurgiu si traseul prin Bulgaria.
In afara de rovigneta iti trebuie si vigneta bulgareasca. Se poate cumpara online de la bgtoll.bg

Mai trebuie si CI sau pasaport.

piciul

piciul

Active Member

View Postmarian.bazavan, on 18 mai 2023 - 08:14, said:

Post pus pt un zambet...

@Piciu.... Posted Image daca nu am navigatie si-mi atarn telefonul, inseamna ca sunt "taximetrist" (doar ca spirit de gluma)??? Posted Image Posted Image  Mai zambim si noi. Totul e sa nu fie pus, atarnat incat sa devina un obstacol in calea ochilor de a fi atent la trafic. Oricum te-am fentat Posted Image Posted Image Posted Image eu atarn un GPS dedicat Asus, mic, vechi, dar eficace.
Da @Sas ... au facut  o singura groapa Posted Image Posted Image

Nea Marinica ,eu nu am nimic cu taximetristi,poti sa fi sau sa nu fi ,este egal pentru mine Posted Image Posted Image Posted Image ai si vreun CD atarnat la oglinda? Posted Image Posted Image Posted Image  In acel moment taximetristi mi-au trecut primi prin dovleacPosted Image si iam dat ca exemplu,nu ca eu unul am pica pe taximetristi.

Tot ca spirit de gluma

Edited by piciul, 18 May 2023 - 13:16.

kesarion111

kesarion111

Active Member

View PostMrGadgetGuy, on 18 mai 2023 - 11:48, said:

Salut,
Am nevoie de puțin ajutor și sfaturi din partea voastră! Planific prima mea excursie cu mașina din București până în Varna în prima săptămână a lunii iunie. În prezent, intenționez să folosesc autostrada A2, deoarece pare mai convenabilă pentru traseul meu. Totuși, aș dori să aflu care punct de control ar fi cel mai potrivit la granița cu Bulgaria.
in afara de asigurarea auto, talon și permis si rovigneta ,mai sunt necesare si alte acte? merci
  Decat A2-ul nostru in minivacanta de 1 iun plina de cocalari pe banda de urgenta, palnia de la Cernavoda si Vama Veche mai bine Razgrad-ul si A2 bulgaresc. Faci si mai putin pana in Varna ca si timp si Km. Atentie ca intri in Varna ca si autostrada dar ai limita de viteza. Mai stau cap de creta cu radar mai ales cand e buluceala. Am prins odata pe la 4-5 dimineata dar m-au "iertat".

Edited by kesarion111, 18 May 2023 - 13:27.

Music-Box

Music-Box

Senior Member

Ieri am facut traseul spre Balcic  pe varianta Silistra - Dobrici - Senocos.
Pret la bac 65/turism,drumul foarte bun cu exceptia a 2 lucrari dupa Silistra unde au raschetat si inca nu au turnat asfalt.A mai aprut o varianta de drum care la rondul girator mare pana la intrarea in Balcic te deviaza dreapta pe E87 si apoi dupa cativa km se scoate stanga prin padure.Drumul este bun nou asfaltat,peisaje frumoase dar e doar o ocolire inutila.Pe E87 exact dupa rondul de care am pomenit un radar pe trepied cu politistul bulgar la panda in curba.
Returul spre casa sa facut pe varianta Kremena - Kardan - Negru Voda. Drumul prin Bulgaria pe varianta asta este PUSCARIE.Au fost facute peticeli si mergi si nu stii la ce sa te astepti,este ok sau este peticeala cu bordura de sare masina in sus.Nu recomand varianta asta.In vama Negru Voda  sute de tiruri care asteptau si evident tu cu turismul trebuie sa mergi cativa km buni pe contrasens si sa te rogi si sa iti faci cruce sa nu vina nimic pe contrasens ca se blocheaza circulatia.Ar trebui si soferii de tir sa lase si ei spatiu mai mare intre tiruri sa ai loc sa te mai repliezi daca iti vine ceva din contrasens.Surpriza placuta este ca drumul in Romania de la vama este FOARTE BUN dar pana sa te intepi in autostrada sau unde ai nevoie mergi pe camp in curbe stranse si daca prinzi si noaptea mai sare un iepusas in fata ma pui o frana mai brusca...etc
Shell Dobrici preturi ieri.

.

Attached Files

Edited by Music-Box, 22 May 2023 - 07:13.

Leonard_pl

Leonard_pl

Junior Member

Pe 01 Iunie tot pe la Calarasi doresc sa trec si eu in drumul spre Balcic. La intoarcere pe 04 Iunie cred ca o sa aleg Vama Veche.

Music-Box

Music-Box

Senior Member

https://www.facebook...sn=mo&ref=share
Ce i-as taia tendoanele lu asta ....
Atentie mare.

w140

w140

Senior Member

DVR in auto cel mai bun "partener" de drum. Inca de acum 15 ani am avut si am in continuare camera DVR in masini.

Edited by w140, 22 May 2023 - 12:59.

Music-Box

Music-Box

Senior Member

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/cBE3h5ndPFE?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
2 romani morti arsi in eveniment care au intrat intr-un tir romanesc dupa o depasire pe line continua in zona Ruse-Beala.

alber7

alber7

Member

Mama ei de viteza, graba si figuri!

dragosdmx

dragosdmx

Junior Member

Salutare,

A mai incercat cineva sa plateasca o vigneta pe bgtoll.bg zilele astea? Aveti idee daca sunt probleme la procesarea platilor?
Am incercat sa platesc o vigneta cu revolut si nu proceseaza plata, ramanand blocat in ecranul de introducere date cu butoanele "anulare" si "continuati" blocate. Pe langa asta, vad ca au introdus campuri suplimentare, care nu existau anul trecut cand am efectuat ultima achizitie de vigneta (IBAN, Sort cod???, BIC).

Multumesc!

UTA BCARD Mastercard ID Check VISA Secure
  Modalitate de plată:
Mastercard ID Check
Selectaţi felul cardului Dvs. de credit (ex. MasterCard) sau respectiv metoda perfecţionată de securitate (ex. MasterCard Secure Code), dacă există
  Număr de card:
Codul din 16 cifre al cardului de credit, imprimat pe partea frontală a cardului
  Expirare (MM/YY):
01

2023
Dată expirare (luna/anul) a cardului Dvs. de credit imprimate pe partea frontală a cardului
  Cod de confirmare:
codul de verificare din 3 cifre imprimat lângă banda de înregistrare pe verso al cardului
  contul nr.:
contul nr., aşa cum este imprimat pe cardul Dvs.
  Sort-cod:
Sort-cod, aşa cum este imprimat pe cardul Dvs.
  IBAN:
IBAN, aşa cum este imprimat pe cardul Dvs.
  BIC:
BIC, aşa cum este imprimat pe cardul Dvs.

December

December

Liberate te ex inferis !

• Grup: Super Moderators
Esti pe site-ul original?
Attached File  bgtoll.jpg   66.42K   34 downloads

Edited by December, 30 May 2023 - 12:00.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate