![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Realitatea FM.
Last Updated: Sep 20 2023 15:12, Started by
edy_tiger21
, Jan 18 2008 20:20
·
15

Posted 19 July 2010 - 08:42

Prea curand nu se mai extind. Deja au facut un pas inapoi prin cedarea statiei de la Focsani.
|
Posted 22 July 2010 - 21:25

Posted 01 August 2010 - 18:47

Posted 01 August 2010 - 22:06

Posibil si asta. In Constanta REALITATEA FM emite, in schimb e oprit GUERRILLA.
|
Posted 08 August 2010 - 09:58

Posted 16 August 2010 - 13:30

Realitatea FM se închide de la 1 septembrie. Decizia a fost luată în urma demisiei lui Robert Turcescu
http://www.paginadem...obert-turcescu/ |
Posted 16 August 2010 - 14:42

Realitatea FM își va schimba grila de programe și va recurge la o serie de măsuri de redresare financiară, întrucât în momentul de față postul de radio "cheltuie mai mult decât produce", a declarat pentru MEDIAFAX Sorin Freciu, președintele Consiliului de Administrație al Realitatea-Cațavencu.
După ce Robert Turcescu, director general al Realitatea FM, a anunțat, luni, că pleacă din Realitatea Media, conducerea trustului de presă anunță că postul de radio nu se va închide, însă își va schimba grila de programe. http://www.mediafax....anciara-6910031 |
Posted 16 August 2010 - 19:36

Realitatea FM se închide de la 1 septembrie. Decizia a fost luată în urma demisiei lui Robert Turcescu http://www.paginadem...obert-turcescu/ |
Posted 16 August 2010 - 21:30

Posted 16 August 2010 - 21:36

Nici eu nu cred ca se va inchide, vor incerca sa gaseasca o formula de supravietuire.
|
Posted 17 August 2010 - 00:28

Pai cam tot trustul lui SOV merge pe masuri de avarie: Romantica e de mult pe rosu, Moneu Channel e administrat de alta firma, Gold FM renunta la DJ, Cotidianul a ramas doar online, acum si Realitatea FM se restructureaza. Probabil SOV s-a gandit ca a pierdut destui bani si tot n-a reusit sa impiedice realegerea marinarului. Sau poate chiar a ajuns la fundul sacului. Eu nu pot sa lansez decat supozitii.
|
Posted 17 August 2010 - 05:07

Pai cam tot trustul lui SOV merge pe masuri de avarie: Romantica e de mult pe rosu, Moneu Channel e administrat de alta firma, Gold FM renunta la DJ, Cotidianul a ramas doar online, acum si Realitatea FM se restructureaza. Probabil SOV s-a gandit ca a pierdut destui bani si tot n-a reusit sa impiedice realegerea marinarului. Sau poate chiar a ajuns la fundul sacului. Eu nu pot sa lansez decat supozitii. |
Posted 17 August 2010 - 08:34

Quote -sedinta prin care colegii mei de la Realitatea FM au fost anuntati ca de la 1 septembrie postul de radio va retransmite DOAR programele Realitatea TV chiar avut loc la zece minute dupa ce mi-am anuntat demisia. Comunicarea a fost facuta de Sorin Enache. Faptul ca Sorin Ovidiu Vintu si Sorin Freciu au anuntat mai apoi ca Realitatea FM nu se va inchide nu poate decit sa ma bucure. Nici un alt produs din Realitatea Media nu a avut intr-o perioada atit de scurta de timp o crestere atit de mare de notorietate si de audienta. Ramine de vazut ce intelege conducerea trustului prin “restructurarea” radioului. http://www.turcescu....-si-ceva-scuze/ |
|
Posted 17 August 2010 - 10:07

Si pe blog zice clar ca de la 1 va continua retransmisia de realitatea tv in statiile realitatea fm.
|
Posted 17 August 2010 - 10:41

Quote Comunicarea a fost facuta de Sorin Enache. Faptul ca Sorin Ovidiu Vintu si Sorin Freciu au anuntat mai apoi ca Realitatea FM nu se va inchide nu poate decit sa ma bucure. Trustul Sorinilor ![]() |
Posted 17 August 2010 - 13:02

De altfel si pana aum a mers in mare parte pe retransmisie REALITATEA TV.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users