![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
mb gigabyte, conector info link
Last Updated: Oct 14 2008 06:12, Started by
di eGO
, Aug 24 2004 15:06
·
0

Posted 24 August 2004 - 15:06

Daca stie careva ce este si cum se poate utiliza - eventual un link BUN - sa le puna aici ca eu nu am gasit nici o referire nici pe situl lor nici aiurea (in afara ca este pentru power useri - adica pentru cei ce poseda cunostinte de electronica)... TNX !
|
Posted 14 October 2008 - 06:12

Daca stie careva ce este si cum se poate utiliza - eventual un link BUN - sa le puna aici ca eu nu am gasit nici o referire nici pe situl lor nici aiurea (in afara ca este pentru power useri - adica pentru cei ce poseda cunostinte de electronica)... TNX ! si eu am ga7-n400pro2. daca stie cineva la ce foloseste info link ..... multumesc anticipat |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users