![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Fara .NET instalat
Last Updated: Feb 10 2008 16:49, Started by
ANQ
, Jan 15 2008 22:48
·
0

Posted 15 January 2008 - 22:48

Salut,
Am doua intrebari de om prost : 1 . Se poate face o aplicatie in Visual Basic , care foloseste elemente din .NET Framework (gen VB 2005) si care sa nu necesite vre-un .NET Framework instalat ?(ma gandeam sa copiez dll-urile de care are nevioe in acelasi folder cu aplicatia si sa setez sa foloseasca acele dll-uri... nu stiu daca se poate face asta si cum) Adica , din cate am vazut , sunt multi care nu il au instalat ... 2 . Exista vre-un limbaj de programare (pentru aplicatii desktop) care nu necesita software suplimentar pentru a rula aplicatiile pe XP ? Visual Basic 6 nu ma incalzeste cu nimic ... cand vine vorba de partea grafica ma sperie .. Multumesc p.s. nu am incercat niciodata sa folosesc installul pe care mi-l face odata cu aplicatia . are asta vreo legatura ? |
Posted 15 January 2008 - 23:42

1. NU. Nici o aplicatie facuta in .NET nu merge fara framework.
2. Visual C++ ( + MFC ) sau Delphi + Windows API Edited by shiva, 15 January 2008 - 23:42. |
Posted 16 January 2008 - 07:53

Quote Se poate face o aplicatie in Visual Basic , care foloseste elemente din .NET Framework si care sa nu necesite vre-un .NET Framework instalat ? www.remotesoft.com www.eziriz.com etc. |
Posted 16 January 2008 - 08:29

Posted 19 January 2008 - 18:38

shiva, on Jan 15 2008, 23:42, said: 1. NU. Nici o aplicatie facuta in .NET nu merge fara framework. 2. Visual C++ ( + MFC ) sau Delphi + Windows API 1. N-am vrut sa zic "fara .net framework" .. am vrut sa zic "fara .net framework instalat" ... 2. Ce este MFC ? Multumesc pt raspuns ![]() neagu_laurentiu, on Jan 16 2008, 07:53, said: Da, dar nu direct cu instrumentele Microsoft. Au aparut terti care ofere instrumente de protectie a codului MSIL prin transformarea acestuia in cod nativ si care includ in .exe-ul tau toate referintele la .NET. www.remotesoft.com www.eziriz.com etc. neagu_laurentiu, on Jan 16 2008, 08:29, said: am incercat trialul de la xenocode si nu am reusit sa fac sa-mi ruleze aplicatia fara .NET instalat . Remotesoft nu ofera nici un fel de trial ![]() ![]() Multumesc pentru sfat ! |
Posted 20 January 2008 - 00:41

am luat un .NET Reactor si imi cere asa ceva :
"In order to run your [blabla] , please remove 'Application.SetCompatibleTextRenderingDefault(bool)' in your main method. This application will exit now!" Imi puteti spune , va rog , ce vrea minunea asta ? |
Posted 04 February 2008 - 00:09

ANQ, on Jan 20 2008, 00:41, said: am luat un .NET Reactor si imi cere asa ceva : "In order to run your [blabla] , please remove 'Application.SetCompatibleTextRenderingDefault(bool)' in your main method. This application will exit now!" Imi puteti spune , va rog , ce vrea minunea asta ? am renuntat la idee ... |
Posted 04 February 2008 - 11:35

ANQ, on Jan 19 2008, 18:38, said: 1. N-am vrut sa zic "fara .net framework" .. am vrut sa zic "fara .net framework instalat" ... 2. Ce este MFC ? [...] 1. Asta-i un fel de "masina care merge fara benzina vs. masina care merge fara sa pui benzina" ...Nu poti folosi framework-ul daca nu-l instalezi, nu? La fel si pt. calculatoarele pe care v-a rula aplicatia facuta in .NET. 3. Use Google sau Wiki! |
Posted 10 February 2008 - 16:49

shiva, on Feb 4 2008, 11:35, said: 1. Asta-i un fel de "masina care merge fara benzina vs. masina care merge fara sa pui benzina" ...Nu poti folosi framework-ul daca nu-l instalezi, nu? La fel si pt. calculatoarele pe care v-a rula aplicatia facuta in .NET. 3. Use Google sau Wiki! ![]() ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users