![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Protectie optima
Last Updated: Aug 23 2004 10:38, Started by
ThePuiu
, Aug 22 2004 16:30
·
0

Posted 22 August 2004 - 16:30

Se da un montaj cu microcontroler (alimentat la 5Vcc) care trebuie sa preia starea a 2 intrerupatoare dintr-o masinarie care functioneaza la 24Vcc. Masa celor doua montaje e comuna.
Cum sa concep interfata microcontroler - intrerupatoare (ce sa contina) pt a asigura o protectie cit mai buna a microcontrolerului? Solutia trebuie sa fie cit mai ieftina dar si eficienta. (astept alte variante decit cu optocuplor) Multam la toata lumea! :cya: |
Posted 22 August 2004 - 19:14

Divizor rezistiv si diode zener (5V6) de protectie pe pinii controlerului.
Mai simplu de atit ! Don Mario |
Posted 23 August 2004 - 10:38

daca bine stiu eu, 4049 are valoarea maxima a tensiunii pe intrare 18V...deci mai trebuie si un divizor.... Cred ca pina la urma o sa adopt ideea lui ciombe cu divizor rezistiv si zenner....
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users