![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Protectie optima
Last Updated: Aug 23 2004 10:38, Started by
ThePuiu
, Aug 22 2004 16:30
·
0

Posted 22 August 2004 - 16:30

Se da un montaj cu microcontroler (alimentat la 5Vcc) care trebuie sa preia starea a 2 intrerupatoare dintr-o masinarie care functioneaza la 24Vcc. Masa celor doua montaje e comuna.
Cum sa concep interfata microcontroler - intrerupatoare (ce sa contina) pt a asigura o protectie cit mai buna a microcontrolerului? Solutia trebuie sa fie cit mai ieftina dar si eficienta. (astept alte variante decit cu optocuplor) Multam la toata lumea! :cya: |
Posted 22 August 2004 - 19:14

Divizor rezistiv si diode zener (5V6) de protectie pe pinii controlerului.
Mai simplu de atit ! Don Mario |
Posted 23 August 2004 - 10:38

daca bine stiu eu, 4049 are valoarea maxima a tensiunii pe intrare 18V...deci mai trebuie si un divizor.... Cred ca pina la urma o sa adopt ideea lui ciombe cu divizor rezistiv si zenner....
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users