Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La multi ani @Bucifon!

Sfat achizitie SUV - 36k euro

Open AI nu (este) Skynet

Soft care face așa ceva
 Funcționare boiler Ariston

Liceul militar?

Ce ratie are soldatul roman?

Autoturism Euro 4 poate intra la ...
 Ce credeți ca ar putea sa fi...

Situatia telefoanelor in 2023 in ...

Casa Franța

Flori pe langa gard
 Tranzacții suspecte

Despre SHEIN

Montaj WC suspendat - casa struct...

Credit agricol

Vrei să înveți flash?

- - - - -
  • Please log in to reply
37 replies to this topic

adi94

adi94

Junior Member

• Grup: Members
dar din cod nu-l pot modifica?:D
cred ca m-as descurca sa l modific dar nu stiu cu ce sa-l deschid cu flash 8 nu merge:(

In mod normal nu m-ar deranja..dar am de facut un site pentru etpa judeteana si m-am gandit sa fac si asa ceva..iti dai seama ca nu ma pot duce cu scrisul ala..

GigiMaciuca

GigiMaciuca

Member

• Grup: Members
Mai bine fa-l muncitoreste sau cauta un template (facut in flash). Daca le zici la concurs ca ai folosit nu-stiu-ce generator de flash-uri s-ar putea sa nu te avantajeze ;)

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate