Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sfat pentru aprinderea automata a...

Masina de copt paine - pareri

Cum reactivez Google Maps?

Conectare tableta X220la Tv
 Femeile tinere nu mai vor sa munc...

La mulți ani @un_dac!

La multi ani de Sfantul Gheorghe&...

Job - Facultate sau certificare
 Deadpool & Wolverine (2023)

sistem hibrid eoliana + panouri +...

Outlook e muta pe Android

Constructie Mun. Iasi. Casa P+1.
 Cum mai rezolvati cu chiriasii ra...

Tastatura si mouse cu baterie int...

AC Gree duce la palpait de becuri

Sfat / recomandare construire aco...
 

Visual Basic - Capturare output

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
oki_doki

oki_doki

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 881
  • Înscris: 28.11.2001
cum as putea sa "capturez" iesirea de la un program executat de exemplu de la ping www.yahoo.com in VB asta
10x

#2
cretze

cretze

    Veteran

  • Grup: Members
  • Posts: 1,129
  • Înscris: 28.11.2001
... in VB nu te pot ajuta ... daca te ajuta cumva VC++ asta este :oK: ... parca aveam ceva surse pe acasa pe care ti le pot trimite ca exemplu ...

Cretze :cya:

#3
bibicu

bibicu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,341
  • Înscris: 28.11.2001
Ai incercat pipe?

#4
oki_doki

oki_doki

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 881
  • Înscris: 28.11.2001
pipe ar "taia din efectul de live"

#5
Aldocor

Aldocor

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 571
  • Înscris: 29.11.2001
daca am inteles bine, in loc de pipe (adica |) mai poti adauga un tee

si daca esti si mai smeker, faci un |& tee [nume fisier] parca si vezi si pe ecran, ai si salvare in fisier (+ standard output in fisier).

Daca nu am inteles bine m-am facut de ras, ca eu nu ma stiu la programare :(

#6
oki_doki

oki_doki

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 881
  • Înscris: 28.11.2001
in win 2k nu merge sa fac nici un fel de pipe sau tee :(
cel putin nu la tracert adresa ... sau ping adresa ...

#7
k0n@d

k0n@d

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 388
  • Înscris: 11.03.2002
tracert xx.xx.xx.xx > nume_fisier
(daca asta-i ceea ce cautai)

#8
maniaku

maniaku

    Moderator

  • Grup: Members
  • Posts: 241
  • Înscris: 25.04.2002
Incearca sa folosesti functia API CreatePipe(...). O folosesti pentru a redirecta standard output catre pipe-ul tau. Creezi un process (CreateProcess(...)) il executi si ai grija ca la STARTUPINFO sa fie precizat handle-ul tau pentru output. In final citesti pipe-ul.

numai bine,
maniaku

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate