Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
100%packets lost pe Laptop dar nu...

Receptie AM doar pe jumatate din ...

Inapoi in tara - in ce oras sa ma...

Care este cea mai calitativa tabl...
 Laptop Dell sau recomandare Lapto...

M.Zuiko Digital 90mm F/3.5 macro

Tehnologia DSL la Orange?

conectare navigație auto la ...
 Care e pretul corect pe mp?!

Auto 200-250km/zi autostrada, fia...

Idei noi? Ce verificam la o masin...

Încarcare acumulatori LiPo de 1,5v...
 cel mai ieftin generator trifazic

cum il cheama pe acest SSD?

Trec ITP-ul daca am montat alt mo...

Problema mesaj supraincalzire tel...
 

Visual Basic - Capturare output

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
oki_doki

oki_doki

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 881
  • Înscris: 28.11.2001
cum as putea sa "capturez" iesirea de la un program executat de exemplu de la ping www.yahoo.com in VB asta
10x

#2
cretze

cretze

    Veteran

  • Grup: Members
  • Posts: 1,129
  • Înscris: 28.11.2001
... in VB nu te pot ajuta ... daca te ajuta cumva VC++ asta este :oK: ... parca aveam ceva surse pe acasa pe care ti le pot trimite ca exemplu ...

Cretze :cya:

#3
bibicu

bibicu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,341
  • Înscris: 28.11.2001
Ai incercat pipe?

#4
oki_doki

oki_doki

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 881
  • Înscris: 28.11.2001
pipe ar "taia din efectul de live"

#5
Aldocor

Aldocor

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 571
  • Înscris: 29.11.2001
daca am inteles bine, in loc de pipe (adica |) mai poti adauga un tee

si daca esti si mai smeker, faci un |& tee [nume fisier] parca si vezi si pe ecran, ai si salvare in fisier (+ standard output in fisier).

Daca nu am inteles bine m-am facut de ras, ca eu nu ma stiu la programare :(

#6
oki_doki

oki_doki

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 881
  • Înscris: 28.11.2001
in win 2k nu merge sa fac nici un fel de pipe sau tee :(
cel putin nu la tracert adresa ... sau ping adresa ...

#7
[email protected]

[email protected]

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 388
  • Înscris: 11.03.2002
tracert xx.xx.xx.xx > nume_fisier
(daca asta-i ceea ce cautai)

#8
maniaku

maniaku

    Moderator

  • Grup: Members
  • Posts: 241
  • Înscris: 25.04.2002
Incearca sa folosesti functia API CreatePipe(...). O folosesti pentru a redirecta standard output catre pipe-ul tau. Creezi un process (CreateProcess(...)) il executi si ai grija ca la STARTUPINFO sa fie precizat handle-ul tau pentru output. In final citesti pipe-ul.

numai bine,
maniaku

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate