Antrenament de trei zile
Last Updated: Jan 23 2008 17:45, Started by
brutussas
, Jan 09 2008 20:35
·
0

Posted 09 January 2008 - 20:35

In sfarsit am lasat si eu antrenamentele de acasa si m-am hotarat sa merg la sala.Nu pot merge mai mult de trei ori pe saptamana asa ca as dori o impartire a grupelor musculare cat mai eficienta pentru masa musculara intr-un antrenament de 3 zile(stiu ca variaza eficienta antrenamentelor de la pers. la pers).Eu am 1.82 71 kg si momentan iau prot r85 ca supliment.
![]() Rog un moderator sa stearga celelalte topicuri,aparea server busy si eu am tot dat refresh... Edited by brutussas, 09 January 2008 - 20:38. |
Posted 10 January 2008 - 16:50

In sfarsit am lasat si eu antrenamentele de acasa si m-am hotarat sa merg la sala.Nu pot merge mai mult de trei ori pe saptamana asa ca as dori o impartire a grupelor musculare cat mai eficienta pentru masa musculara intr-un antrenament de 3 zile(stiu ca variaza eficienta antrenamentelor de la pers. la pers).Eu am 1.82 71 kg si momentan iau prot r85 ca supliment. ![]() Rog un moderator sa stearga celelalte topicuri,aparea server busy si eu am tot dat refresh... Luni:Piept Triceps Abdomen Miercuri:Spate Biceps Trapez Vineri:Umeri Trapez Abdomen |
Posted 10 January 2008 - 17:06

pai hai sa vedem ..daca vrei o masa musculara pentru a`ti antre toate grupele e putin 3 zile.Trebuia sa specifici daca vroiai sa`ti antrenezi si picioarele. Luni:Piept Triceps Abdomen Miercuri:Spate Biceps Trapez Vineri:Umeri Trapez Abdomen 1: piept biceps picioare.. 2 spate tripces abdomen 3 umeri trapez abdomen, picioare.. |
Posted 10 January 2008 - 17:29

Posted 10 January 2008 - 18:48

Posted 10 January 2008 - 19:52

Da doresc sa fac si picioare....am observat ca ati pus si de 2 ori pe saptamana picioare si abdomen....abdomen nu zic ca nu as putea face dar si picioare de doua ori/sapt?
edit: daca as face asa 1 piept biceps abdomen 2 spate triceps trapez 3 umeri picioare pentru masa repeteri relativ putine(6-8) cu greutate mare nu? Edited by brutussas, 10 January 2008 - 20:04. |
Posted 11 January 2008 - 10:05

Da doresc sa fac si picioare....am observat ca ati pus si de 2 ori pe saptamana picioare si abdomen....abdomen nu zic ca nu as putea face dar si picioare de doua ori/sapt? edit: daca as face asa 1 piept biceps abdomen 2 spate triceps trapez 3 umeri picioare pentru masa repeteri relativ putine(6-8) cu greutate mare nu? Luni:Piept Triceps Umeri Abdomen Miercuri:Spate Biceps Trapez Biceps Femural(Hamstrings) Vineri:Cvadriceps Gambe Abdomen Sper sa iti fie de folos..Poti sa schimbi cum vrei u zilele si grupele ..dar eu asa cred ca ar arata programul pentru tine..tine minte ca intri la sala dupa ce ai plecat de la antrenamentele de acasa..nu te arunca.. ptr masa rep potrivite sunt intre 6-10 Edited by therock3, 11 January 2008 - 10:06. |
Posted 11 January 2008 - 16:36

Da doresc sa fac si picioare....am observat ca ati pus si de 2 ori pe saptamana picioare si abdomen....abdomen nu zic ca nu as putea face dar si picioare de doua ori/sapt? edit: daca as face asa 1 piept biceps abdomen 2 spate triceps trapez 3 umeri picioare pentru masa repeteri relativ putine(6-8) cu greutate mare nu? Abdomen poti face si de mai multe ori pe saptamana. Mai mult de 2 ori nu e cel mai bine pentru cresterea musculara, insa pentru slabit merge ( plus alergari, pedalat, etc. ) Cat despre picioare, poti face de 2 ori pe saptamana, insa nu aceleasi exercitii. |
Posted 23 January 2008 - 16:18

Puteai să ne spui de «marea» ta realizare deschizând un singur topic, nu 3!
|
Posted 23 January 2008 - 17:45

Puteai să ne spui de «marea» ta realizare deschizând un singur topic, nu 3! ![]() ![]() |
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users