![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
deschidere pizzerie
Last Updated: Mar 02 2009 15:11, Started by
keliosu23
, Jan 09 2008 19:07
·
0

#1
Posted 09 January 2008 - 19:07

salut!
a murit bunicul meu acum 2 luni si avea un teren la snagov cu o casa batraneasca.am reusit sa il vand si am obtinut un pret bun pe el:70.000E.as dori sa imi deschid o pizzerie in bucuresti si as dori sa aflu daca stie careva cam ce acte,autorizatii mi-ar trebui pentru inceput?cat m-ar duce costul tuturor autorizatiilor?cam ce tip de pizzerie as putea deschide cu banii astia?mai am nevoie de bani? ma rog....este doar o idee....astept raspunsurile voastre |
#2
Posted 09 January 2008 - 19:11

in primul rand condoleante...
in al doilea rand...ai spatiu in buc ? |
#3
Posted 09 January 2008 - 20:10

pai cu aia 70.000 cred ca are de gand sa inchirieze/cumpere
|
#4
Posted 09 January 2008 - 20:14

pai da dar suma mi se pare mica...lasand la o parte hartogaraia...
ma gandesc la chirie + mobilare/utilare + bucataria cu toate cele necesare pizzeriei + personalul + materia prima....cam putin 70k Edited by spare-me, 09 January 2008 - 20:14. |
#5
Posted 09 January 2008 - 20:20

spare-me, on Jan 9 2008, 20:14, said: pai da dar suma mi se pare mica...lasand la o parte hartogaraia... ma gandesc la chirie + mobilare/utilare + bucataria cu toate cele necesare pizzeriei + personalul + materia prima....cam putin 70k Intr-adevar, cam mica suma. Cauta pe net sa vezi cat costa un cuptor pt. pizza... ![]() |
#6
Posted 10 January 2008 - 16:50

http://www.cuptoared....ro/oferta.html
cu 3350E....un cuptor pt 17 pizza....nu cred ca este foarte mult.eu cred ca este de ajuns pentru inceput o sa ma interesez saptamana asta de un loc pt inchiriat.eu unul zic ca sunt de ajuns 70.000E...pentru inceput. plus ca nu vreau sa fac o pizzerie gen "cuptorul cu lemne","pizza hut".am alta idee.sper sa mearga.asa ceva nu am mai intalnit in bucuresti ![]() Edited by keliosu23, 10 January 2008 - 16:54. |
#7
Posted 10 January 2008 - 17:02

ideea nu e daca banii ti-ajung sa-i cheltui ca sa faci pizzeria...
ci sa iti ajunga sa rezisit pana vei face profit... ca degeaba ai bani sa o deschizi luni...dar nu iti ajung sa rezisti pana duminica cand vei face profit (exemplu, ca sa intelegi) banii aia trebuie sa iti ajunga pentru aprovizionare, salarii si cheltuieli curente si utilitati nu numai ca s-o deschizi..ci si ca sa rezisti pana la profit.. intelegi tu ? |
#8
Posted 11 January 2008 - 09:00

Spare-me are dreptate. Pune totul pe hartie de la A la Z si aduna. Vezi ca un pizzer bun, costa bani. Nu cred ca nu poate fi profitabil, pentru ca tot ce tine de mancare si a manca se vinde destul de usor; dar alege bine zona, angajatii, materia prima. Banii astia trebuie sa-ti ajunga pana la profit. Tu trebuie sa ai bani pe cateva luni avans, pentru plata cheltuielilor lunare (salarii, taxe, ingrendiente, intretinerea localului). Bafta!
|
#9
Posted 11 January 2008 - 12:52

keliosu23, on Jan 10 2008, 16:50, said: http://www.cuptoared....ro/oferta.html cu 3350E....un cuptor pt 17 pizza....nu cred ca este foarte mult.eu cred ca este de ajuns pentru inceput o sa ma interesez saptamana asta de un loc pt inchiriat.eu unul zic ca sunt de ajuns 70.000E...pentru inceput. plus ca nu vreau sa fac o pizzerie gen "cuptorul cu lemne","pizza hut".am alta idee.sper sa mearga.asa ceva nu am mai intalnit in bucuresti ![]() ![]() acum serios. ai putea incepe mai intai cu o pizzerie cu livrari la domiciliu...cred ca investitia e ceva mai mica la inceput. nu-ti trebuie un loc prea mare, ospatari, etc... si daca merge...te extinzi. si de asemenea...nu cred ca are rost sa servesti numai pizza. cred ca e loc si de niscaiva salate, paste sau friprui... nu toata lmea papa pizza. |
#10
Posted 11 January 2008 - 16:29

ideea lui kramer este deja luata de cateva pizzerii din oras.pizzerie cu livrari la domiciliu...sunt deja marci cunoscute care fac chestia asta=>o sa imi fie foarte greu sa ma impun pe piata.eu as vrea sa fac ceva unic in bucuresti.sper sa reusesc.ideea am spus-o doar cunoscutilor si mi-au spus ca o sa mearga.sigur daca v-as spune si voua a-ti fi de acord cu mine.am de gand sa fac si un credit la banca in caz ca nu imi ajung banii.dar eu deja am demarat un plan de afaceri si am ajuns "ok" cu el...
Edited by keliosu23, 11 January 2008 - 16:33. |
#11
Posted 11 January 2008 - 20:23

Ca sa ai succes trebuie sa ai o zona buna si ceva special fata de ce exista pe piata.Daca nu iti ajung banii ai putea sa mai faci un credit de 20-30000 de euro .
|
|
#12
Posted 11 January 2008 - 22:20

keliosu23, on Jan 11 2008, 16:29, said: ideea lui kramer este deja luata de cateva pizzerii din oras.pizzerie cu livrari la domiciliu...sunt deja marci cunoscute care fac chestia asta=>o sa imi fie foarte greu sa ma impun pe piata.eu as vrea sa fac ceva unic in bucuresti.sper sa reusesc.ideea am spus-o doar cunoscutilor si mi-au spus ca o sa mearga.sigur daca v-as spune si voua a-ti fi de acord cu mine.am de gand sa fac si un credit la banca in caz ca nu imi ajung banii.dar eu deja am demarat un plan de afaceri si am ajuns "ok" cu el... da...daca ne-ai spune-o A-M fi de acord cu tine.... deci sa recapitulam 1) ai DEJA un plan de afaceri 2) ai demarat actiunea 3) bani ai destui si ai putea sa faci si credit 4) noua nici macar nu ne-ai spus varianta corecta si cinstitia pe care vrei s-o faci rezulta, fara nicio suparare, ce rost are topicul asta ?! |
#14
Posted 12 January 2008 - 19:23

Eu am avut o pizzerie pana acum o luna.Am renuntat la ea din motive care nu au tinut de doleanta mea.Am functionat 3 ani si jumatate cu personal{14 angajati in 2 ture 8-16,16-22}care atunci cand i-am angajat facusera doar oua prajite.Am mers la pizza hut si am vorbit cu un baiat de la bucatarie si in timpul liber venea la pizzeria noastra{fie dimineata fie dupaamiaza}.Tot personalul s-a "calificat"astfel cam intr-o luna.Tot asa am facut si cu shaorma,hamburgerii si celelalte.Cu bunavointa dupa o luna au fost ok.Am deschis.Lucrez in alim.de 3o de ani dar pizzerie nu am avut si nici habar de maruntisurile ei.A mers fffff bine totul.Din pacate spatiul era inchiriat iar proprietarul a considerat ca e mai bine sa fie a lui decat sa traiasca din chirie.A esuat.Ma bucur nespus pt.ca pizzeria fusese un pariu cu mine.o provocare.O castigasem...Nu te speria de costuri.7oooo de euro sunt arhisuficienti.Materia prima e ieftina-comparativ cu pretul de vanzare-.Utilajele sunt de toate tipurile,puterile si marimile.Personal recomand un cuptor electric cu motor la 38o v.Are trei sertare independente cu 6 pizza de 3o cm diametru pe sertar.E 9oo d euro.Pt.dotarea bucatariei mai ai nevoie de 6000-7ooo de euro.Sala,barul intra la ale cheltuieli dar nu mai mult de inca 8ooo-10000 de euro.Materia prima aprox.2ooo de euro{termenele de garantie pt.ingrediente sunt scurte sitrebuie o aprovizionare ritmica,pe termen relativ scurt:3-4-5 zile}.Eu vindeam apox.400 pizza pe zi,150-2oo shaorma,hamburgeri poate 1oo.faceam pui la rotisor si inca cateva maruntisuri.Culmea e ca nu vindeam in Buc ci intr-un orasel satelit cu 25ooo de locuitori.Sfat de luat in seama:NU TE ZGARCI LA CALITATEA INGREDIENTELOR.Ia ce e mai bun ca si cum le-ai consuma tu si familia ta.Doar asa iese un produs bun si vei avea clienti.Castig va fi sigur pt.ca indiferent ce pui pretul iti va iesi f bun.Ai grija de spatiu sa nu patesti ca mine.Succeas si curaj.
|
#15
Posted 14 January 2008 - 00:12

Richard59, on Jan 12 2008, 19:23, said: Eu am avut o pizzerie pana acum o luna.Am renuntat la ea din motive care nu au tinut de doleanta mea.Am functionat 3 ani si jumatate cu personal{14 angajati in 2 ture 8-16,16-22}care atunci cand i-am angajat facusera doar oua prajite.Am mers la pizza hut si am vorbit cu un baiat de la bucatarie si in timpul liber venea la pizzeria noastra{fie dimineata fie dupaamiaza}.Tot personalul s-a "calificat"astfel cam intr-o luna.Tot asa am facut si cu shaorma,hamburgerii si celelalte.Cu bunavointa dupa o luna au fost ok.Am deschis.Lucrez in alim.de 3o de ani dar pizzerie nu am avut si nici habar de maruntisurile ei.A mers fffff bine totul.Din pacate spatiul era inchiriat iar proprietarul a considerat ca e mai bine sa fie a lui decat sa traiasca din chirie.A esuat.Ma bucur nespus pt.ca pizzeria fusese un pariu cu mine.o provocare.O castigasem...Nu te speria de costuri.7oooo de euro sunt arhisuficienti.Materia prima e ieftina-comparativ cu pretul de vanzare-.Utilajele sunt de toate tipurile,puterile si marimile.Personal recomand un cuptor electric cu motor la 38o v.Are trei sertare independente cu 6 pizza de 3o cm diametru pe sertar.E 9oo d euro.Pt.dotarea bucatariei mai ai nevoie de 6000-7ooo de euro.Sala,barul intra la ale cheltuieli dar nu mai mult de inca 8ooo-10000 de euro.Materia prima aprox.2ooo de euro{termenele de garantie pt.ingrediente sunt scurte sitrebuie o aprovizionare ritmica,pe termen relativ scurt:3-4-5 zile}.Eu vindeam apox.400 pizza pe zi,150-2oo shaorma,hamburgeri poate 1oo.faceam pui la rotisor si inca cateva maruntisuri.Culmea e ca nu vindeam in Buc ci intr-un orasel satelit cu 25ooo de locuitori.Sfat de luat in seama:NU TE ZGARCI LA CALITATEA INGREDIENTELOR.Ia ce e mai bun ca si cum le-ai consuma tu si familia ta.Doar asa iese un produs bun si vei avea clienti.Castig va fi sigur pt.ca indiferent ce pui pretul iti va iesi f bun.Ai grija de spatiu sa nu patesti ca mine.Succeas si curaj. Ma intereseaza foatre mult ce ai spus. Am putea sa ne auzim la un telefon? Da-mi un bip si sun eu 0720/759255 Edited by herculess, 14 January 2008 - 00:21. |
#16
Posted 27 February 2009 - 19:17

salut. am citit topicul pana acum pt ca sunt interesat sa-mi deschid si eu o mica pizzerie. daca a-ti mai deschis pizzeria mai spuneti cateva detalii aici, cam cat v-a costat, daca hartogaraia(actele) sunt multe, dureaza mult. daca puteti recomanda site-uri, sau furnizori de utilaje sau daca stiti furnizori care dau utilajele in leasing?
Edited by paul_cc, 27 February 2009 - 19:19. |
#18
Posted 02 March 2009 - 00:29

Utilajele le poti lua si in leasing , nu trebuie sa te arunci la credite , sau sa le cumperi !
Ca sa ai cheltuielile cu dobanda deductibile , trebuie sa ai un capital social mai mare ! Dupa cate se pare , toti fraierastenii care aveau un spatiu inchiriat unei unitati de alimentatie publica , si care au decis sa-i dea afara pe chiriasi ca sa-si deschida ei o asemenea afacere , au dat faliment cu mare succes ! Trecerea de la statutul de incasator de chirie , la antreprenor in alimentatia publica este foarte dificila ! In Buftea era pizzeria ta ? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users