Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Probleme sistem audio mașina

Radio care se incinge

problema -amplificator cu tranzis...

Retragere bani din cont inainte d...
 Plata cu cardul si bacsisul

Primire bani din Danemarca prin N...

Alerta securitate Fedora Linux 40...

Problemuțe sistem audio ma&#...
 Renovare balcon

installation has failed there was...

Montura polara.....

Sfat inchiriere locuinta unei per...
 Sursa stereo -> amplif mono

Dan Blondu vs. Marian Piciu

Side - Antalya

Nume fetita - international dar c...
 

Client in spatele ISA - probleme conexiune

- - - - -
  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#1
warmaster

warmaster

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 306
  • Înscris: 19.07.2004
Am o mare problema. Intru pe internet printr-un server, si am avut niste probleme cu el in ultima vreme, in sensul ca nu mai putem sa intru pe net. In cele din urma sa rezolvat am resetat niste servicii, si acum intru prin proxy. Problema e ca am net (prin browser pot sa intru), dar nici o adresa nu raspunde la ping in command prompt. Unde e problema ? Help...  :help:

#2
Tyby

Tyby

    blue balls

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 15,397
  • Înscris: 29.11.2001
warmaster:

1. titlul este mai mult decat jenant: ce are mama-mare? sau ce?

2. da si tu mai multe detalii ... Si eu ies pe internet printr-un server ... si la un moment dat nu a mai mers .. ce are? Crezi ca ai putea sa-mi raspunzi?

#3
warmaster

warmaster

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 306
  • Înscris: 19.07.2004
Scuze. Ma cam grabeam.

#4
warmaster

warmaster

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 306
  • Înscris: 19.07.2004
A ! si nici Dns -ul nu raspunde la ping. In rest reteaua merge, net-ul prin browser merge. Nu raspunde la ping. Placa interna si externa raspund..... Care e problema ?

PS Am resetat si server-ul.

#5
laurentiu907

laurentiu907

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,940
  • Înscris: 14.12.2003
Nu raspunde la ping pentru ca folosesti proxy, si e normal ca adresele externe sa nu fie "vizibile" pentru ping...

Renunta la proxy si o sa-ti functioneze....

#6
warmaster

warmaster

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 306
  • Înscris: 19.07.2004
Pai am incercat si fara proxy si nu mai merge deloc (nici browser si nici ping).

#7
laurentiu907

laurentiu907

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,940
  • Înscris: 14.12.2003
Pai ai IP-uri rutabile de pe cel care dai ping?

#8
warmaster

warmaster

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 306
  • Înscris: 19.07.2004
Da.

#9
laurentiu907

laurentiu907

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,940
  • Înscris: 14.12.2003
Vezi ca nu cumva sa treci printr-un router (care are activat firewall) si acela iti taie ICMP ping requests...

#10
warmaster

warmaster

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 306
  • Înscris: 19.07.2004
Si cum fac sa dezactivez firewall-ul ? Dar repet el a mers pana ieri. A instalat un admin niste update-uri de la microsoft si cam atat. Mai e posibil sa fie virusat, pt ca nu e nici-un antivirus instalat.

#11
Tyby

Tyby

    blue balls

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 15,397
  • Înscris: 29.11.2001
warmaster - te-am rugat sa dai mai multe detalii ...

ce sistem de operare ai, ce fel de server e, etc ...

#12
warmaster

warmaster

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 306
  • Înscris: 19.07.2004
A da. Scuze inca odata. Deci pe server e instalat un win 2000 server, isa server. E un intel la 2.5, 512 ram, un hdd de 40gb scsi, si cam atat (restul nu cred ca conteaza). E un server cu un domeniu pe care intram vreo 50 de calculatoare. Si eu am un windows xp, cu proc la 2.8, 256 ram, 40 gb.

Ps placile de retea sunt surecom.

#13
Tyby

Tyby

    blue balls

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 15,397
  • Înscris: 29.11.2001
ISA Server - pe clienti folositi firewall client, proxy sau direct?

#14
warmaster

warmaster

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 306
  • Înscris: 19.07.2004
firewall client. cred. cum se verifica?

#15
Tyby

Tyby

    blue balls

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 15,397
  • Înscris: 29.11.2001
Cel mai simplu intreaba-l pe admin ce si cum si spune-i si de problema ta.

Pingul probabil ca a fost blocat din firewall (ISA Server).

#16
warmaster

warmaster

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 306
  • Înscris: 19.07.2004
Pai e in concediu. Te rog sa-mi explici si mie unde sa ma uit si ce sa fac.

#17
Tyby

Tyby

    blue balls

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 15,397
  • Înscris: 29.11.2001
warmaster - vezi ca s-a mai discutat treaba cu metodele de client-acces pe ISA Server ...

http://forum.softped...tby=&sortorder=

Cat despre problema ta - nush ce sa zic ... pana la urma ai net prin ISA? se pare ca da, din moment ce ai acces la un proxy ...

#18
PreTXT

PreTXT

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,053
  • Înscris: 09.01.2003
ca sa vezi daca ai firewall client te uiti dupa c:Program FilesMicrisift Firewall Client .. cat despre ping, ISA server filtreaza ICMP-ul by default ... trebuie sa dai permisiuni explicite ca sa pinguiesti in afara.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate