![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Client in spatele ISA - probleme conexiune
Last Updated: Aug 23 2004 11:07, Started by
warmaster
, Aug 20 2004 09:24
·
0

Posted 20 August 2004 - 09:24

Am o mare problema. Intru pe internet printr-un server, si am avut niste probleme cu el in ultima vreme, in sensul ca nu mai putem sa intru pe net. In cele din urma sa rezolvat am resetat niste servicii, si acum intru prin proxy. Problema e ca am net (prin browser pot sa intru), dar nici o adresa nu raspunde la ping in command prompt. Unde e problema ? Help... :help:
|
Posted 20 August 2004 - 09:46

warmaster:
1. titlul este mai mult decat jenant: ce are mama-mare? sau ce? 2. da si tu mai multe detalii ... Si eu ies pe internet printr-un server ... si la un moment dat nu a mai mers .. ce are? Crezi ca ai putea sa-mi raspunzi? |
Posted 20 August 2004 - 09:54

A ! si nici Dns -ul nu raspunde la ping. In rest reteaua merge, net-ul prin browser merge. Nu raspunde la ping. Placa interna si externa raspund..... Care e problema ?
PS Am resetat si server-ul. |
Posted 20 August 2004 - 09:55

Nu raspunde la ping pentru ca folosesti proxy, si e normal ca adresele externe sa nu fie "vizibile" pentru ping...
Renunta la proxy si o sa-ti functioneze.... |
Posted 20 August 2004 - 09:59

Pai am incercat si fara proxy si nu mai merge deloc (nici browser si nici ping).
|
Posted 20 August 2004 - 10:14

Vezi ca nu cumva sa treci printr-un router (care are activat firewall) si acela iti taie ICMP ping requests...
|
Posted 20 August 2004 - 10:26

Si cum fac sa dezactivez firewall-ul ? Dar repet el a mers pana ieri. A instalat un admin niste update-uri de la microsoft si cam atat. Mai e posibil sa fie virusat, pt ca nu e nici-un antivirus instalat.
|
Posted 20 August 2004 - 10:41

warmaster - te-am rugat sa dai mai multe detalii ...
ce sistem de operare ai, ce fel de server e, etc ... |
|
Posted 20 August 2004 - 10:46

A da. Scuze inca odata. Deci pe server e instalat un win 2000 server, isa server. E un intel la 2.5, 512 ram, un hdd de 40gb scsi, si cam atat (restul nu cred ca conteaza). E un server cu un domeniu pe care intram vreo 50 de calculatoare. Si eu am un windows xp, cu proc la 2.8, 256 ram, 40 gb.
Ps placile de retea sunt surecom. |
Posted 20 August 2004 - 10:53

ISA Server - pe clienti folositi firewall client, proxy sau direct?
|
Posted 20 August 2004 - 11:02

Cel mai simplu intreaba-l pe admin ce si cum si spune-i si de problema ta.
Pingul probabil ca a fost blocat din firewall (ISA Server). |
Posted 20 August 2004 - 11:06

Pai e in concediu. Te rog sa-mi explici si mie unde sa ma uit si ce sa fac.
|
Posted 20 August 2004 - 11:27

warmaster - vezi ca s-a mai discutat treaba cu metodele de client-acces pe ISA Server ...
http://forum.softped...tby=&sortorder= Cat despre problema ta - nush ce sa zic ... pana la urma ai net prin ISA? se pare ca da, din moment ce ai acces la un proxy ... |
|
Posted 22 August 2004 - 22:28

ca sa vezi daca ai firewall client te uiti dupa c:Program FilesMicrisift Firewall Client .. cat despre ping, ISA server filtreaza ICMP-ul by default ... trebuie sa dai permisiuni explicite ca sa pinguiesti in afara.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users