Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Angajat norma intreaga (profesor ...

Statul vrea sa sanctioneze pe rom...

Probleme temelie - Sfaturi

SMS Samsung j6
 Iphone 15 sau S23 Ultra

Achizitie tableta Android 10"...

Soluție iluminare trepte int...

Recomandare SIM cu date 2G pentru...
 Masina de spalat Hotpoint-Ariston...

Plata TVA cumparare teren

Ce melodie ati vrea sa va fie can...

LED auto H4
 Se oprește motorul la Golf 5...

GPS Aonerex ajutor Harti

Probleme MacBook Air A1466

Transfer de fisiere intre 2 pc-uri

ajutor!:)

- - - - -
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

hustler

hustler

New Member

• Grup: Members
deci...sa ma prezint...ma numesc tibi sunt din Brasov...anu asta merg pe 20 de ani....am facut sport de performanta vreo...7-8 ani, respectiv baschet (deci sunt inalt, aprox 2m) acuma...mai fac asa de placere...sala am mai fact acu 2 veri dar mi-a fost tarshala sa ma duc singur...acum, m-am apucat iara....de vreo sapt...am auzit atatea versiuni si poveshti ca m-au dat peste cap...pentru ca fiecare zice ceva...si isi sustine parerea cu argumente...treaba sta in felul urmator:
la inaltimea mea...am vreo...peste 90 de kg acuma...ideal ar fi...sa am sub 90 ...oricum nu vreau sa iau masa....vreau sa iau forme...intelegeti ce zic...adica...in nici un caz nu vreau si nu imi permit sa trec suta de kg...am inceput sa lucrez grupe de mushci care merg impreuna la un antrenament cum ar fi : spate cu bicepsi sau piept cu tricepsi sau umeri cu trapez si bineinteles picioare si dupa fiecare antrenament bag sauna...nu prea ma duc mai mult de 4 ori pe saptamana adica...pana acum nu am fost niciodata:) si nici nu fortez
Revenind , banuiesc ca ceea ce vreau eu se numeste definire si am inteles de la altii ca pentru definire faci multe repetari cu greutate acceptabila si pentru masa se fac repetari mai putine cu greutate mai mare? acuma imi explicati voi...
In al doilea rand nu vreau sa iau suplimente si nici sa imi schimb regimul alimentar...eu nu mananc zaharuri si nu mananc dupa 6 seara...si rar tin mai mult de 3 mese pe zi... daca ma apuc sa mananc de 4-5 ori pe zi cum am vzt la altii cand ma voi lasa de sala sau nu voi mai face miscare ma voi ingrasa si totul va fi in zadar plus ca imi va fi foarte greu sa imi schimb obiceiurile alimentare...asa ca vorbind de la baieti la baieti....vreau definire fara suplimente si fara sa bag mancare multa in mn...aaaa si am uitat sa va zic ca ies la alergat cam de 4 ori pe saptamana cate....10-12 km...sper ca ma puteti ajuta...ciao:)
sfaturi cat mai multe va rog ca sa aud mai multe pareri sa vad daca seama...ca daca iara zice fiecare ceva...e urat  :cursing:  si incercati sa nu deviati va rog si sa va concentrati la ce v-am rugat...mersi anticipat:)

hustler

hustler

New Member

am vzt ca ady185, therock3 si ghebos se pricep....nu ca as vrea sa fac o discriminare dar...m-ar interesa mult si parerea lor in special...ca de fapt toate sfaturile si tot ajutorul vostru:)

therock3

therock3

Junior Member

In primul rand cu repetarile asa este.Pentru inceput eu iti recomand sa faci un antrenament circuit de 3 ori pe sapt:
Luni :Grupele musculare pe care le doresti sa le antrenezi
Miercuri:La fel
Vineri:la fel
De luni reiei ciclul.
Pentru fiecare grupa musculara executa cate 3 serii *15-20 repetari cu pauza de 1 min intre serii si fara pauza intre grupe(cu timpul la 2 sapt sau cum crezi ca te acomodezi scade timpul la 30 sec).Ex:ai facut tractiuni la helcometru trei serii cu pauza de 1 min..cum ai terminat ultima serie treci la alta grupa si tot asa.Ramai la cate un singur tip de ex ptr fiecare grupa musculara.Foloseste gantere si aparate ..nu te arunca la haltere..
Programul fa`l pentru 4 sapt
Sapt 5-9 tot circuit da de 4 ori /sapt :
Luni:Piept Triceps Umeri Abdomen
Marti:Spate Biceps Picioare
Joi:repeta Luni
Vineri:repeta Marti
Acuma vei face cate 2 tipuri de exercitii (izolare si aparate)tot cate 3s cu 15-20 rep..si aceeai pauza intre grupe.
Pentru a slabi trebuie sa faci si mici ajustari in nutritie.Mananca la un interval de 3 ore .Consuma multe proteine(carne vita ,piept pui,ton,peste,..)si carb cu asimilare lenta(orz salbatic,fulgi ovaz,paine integrala...)
Sa nu consumi carb cu asimilare rapida !!!(alimente prefabricate)

hustler

hustler

New Member

da...mersi mult  :P adevarul e ca de cand m-am apucat am lucrat grupele de muschi exact cum ai zis tu...numa ca...cate 3-4 exercitii pentru fiecare grupa de muschi...si nu prea vreau sa fortez....o sa fac cum ai zis tu o luna...si dupa aia ....fac inca o luna alea cu 2 ex pentru grupa de muschi....cat despre treaba cu mancarea...greu de tot...nu degeaba zic ashtia care fac sondaje si traiesc pe pielea noastra...ca romanul de 40% din venituri pe mancare:) trebe sa investesc in mancare se pare...dar nu e o problema pentru ca sala e oricum moca:D  :thumbup:

therock3

therock3

Junior Member

View Posthustler, on Jan 9 2008, 12:11, said:

da...mersi mult  :P adevarul e ca de cand m-am apucat am lucrat grupele de muschi exact cum ai zis tu...numa ca...cate 3-4 exercitii pentru fiecare grupa de muschi...si nu prea vreau sa fortez....o sa fac cum ai zis tu o luna...si dupa aia ....fac inca o luna alea cu 2 ex pentru grupa de muschi....cat despre treaba cu mancarea...greu de tot...nu degeaba zic ashtia care fac sondaje si traiesc pe pielea noastra...ca romanul de 40% din venituri pe mancare:) trebe sa investesc in mancare se pare...dar nu e o problema pentru ca sala e oricum moca:D  :thumbup:
Nu e chiar asa greu cu mancarea..trebuie sa iti alegi alimente mai ieftine si tot vei da rezultate

keeekeeess

keeekeeess

Active Member

In primu rand nu mananci calumea, organismu are nevoie tot timpu de mancare si cel mai indicat ii sa mananci des si putin decat de 2-3 ori. La fel si cu mancatu dupa 6 (cea mai mare prostie), organismu nu stie cat ii ceasu, el lucreaza oricum si noaptea nu depoziteaza mai multa grasime decat ziua, iar cand ii 'flamanzesti' si apoi mananci, tot ce-i in plus depoziteaza imediat ca grasime ca cine stie cand mai primeste ceva.

Definirea, masa si forta is legate intre ele, nu exista exercitii speciale, doar pentru forta de explozie, care te fac mai rapid si eventual slabit. N-au cum sa se vada muschii pe tine daca-s atrofiati si daca ai muschi calumea da ai un strat de grasime, trebuie sa scapi de grasime pentru 'definire', adica exercitii de slabit.

Ce zice therock is foarte bune pentru scapat de grasime (omu cand slabeste mai mult da jos din muschi)

Iar sauna nu-i buna de absolut nimic. Nu ti se topeste grasimea si ti se scurge prin piele, sauna e ca sa te relaxezi eventual sa-ti faci un tratament facial dupa, pentru ca ai porii deschisi :D

Edited by keeekeeess, 09 January 2008 - 18:15.

geopsi

geopsi

Senior Member

• Grup: Senior Members
1.Luni:Piept Triceps Umeri Abdomen nu e cam mult?
2. la piept nu lucreaza si tricepsul, la spate nu lucreaza si bicepsul? greu de crezut ca duca ce vei face piept vei mai face un antrenament intens si bun pentru triceps....

io zic ca fie bagi o zi spate, umeri, piept si in alta biceps si triceps luni marti, miercuri pauza apoi joi si vineri si dinnou luni si marti fie faci programul clasic de spate cu triceps, piept cu biceps, umeri cu trapez(sau abdomene mai intens daca ai trapezul mare) si in alta zi picioare.... repetari 8-10 ca cate 3-4 serii.

therock3

therock3

Junior Member

View Postgeopsi, on Jan 9 2008, 18:13, said:

1.Luni:Piept Triceps Umeri Abdomen nu e cam mult?
2. la piept nu lucreaza si tricepsul, la spate nu lucreaza si bicepsul? greu de crezut ca duca ce vei face piept vei mai face un antrenament intens si bun pentru triceps....

io zic ca fie bagi o zi spate, umeri, piept si in alta biceps si triceps luni marti, miercuri pauza apoi joi si vineri si dinnou luni si marti fie faci programul clasic de spate cu triceps, piept cu biceps, umeri cu trapez(sau abdomene mai intens daca ai trapezul mare) si in alta zi picioare.... repetari 8-10 ca cate 3-4 serii.
Dupa cum ai observat e un antre de inepatori ..depinde si de cum progreseaza..incepator poti sa fi si 5 ani..daca tragi si nu te dezv tot incepator esti ...arnold zicea ca numai esti incepator dupa ce ai crescut 7 cm pe brat ..asta inseamna cam 15 kg masa musculara pura..greu de realizat..
si in plus vrea sa slabeasca nu`l intereseaza masa

hustler

hustler

New Member

nu a zis nimeni ca fac sauna dupa ca sa slabesc...si nici nu am zis ca sauna slabeste...:D dar... inteleg si ce zici tu...poate asta ai fost tentat sa crezi....oricum...referitor la ce mi-ai zis tu...chestia dupa 6 cu mancatu  nu mi se pare o idee rea...mai ales ca am auzit si citit de la mai multi , inclusiv nutritionisti...chestie e ...organismul nu stie cat e ceasul dar daca bagi la 10 seara mancare si iei somn...imi e foarte greu sa cred ca nu se depune...
si tot nu sunt pe deplin lamurit..gras nu sunt...dar sa presupunem ca sunt gras....vreau sa ard grasimea si sa dezvolt mushchiul...cand o sa fie timpul poate ma voi gandi si la masa...dar acuma...nu vreau sa trec sub nici un caz de suta...ba chiar vreau sa scad sub 90...si sauna e chiar relaxanta...asta e singurul motiv...te deconcentreaza si chiar ok...ar trebui sa incerci ...pana si instructorul de la sala mea...care e versat si facut bine...face...toti fac...poate e si o moda...dar nah, mie imi prinde bine :D  B) :P :D

Edited by hustler, 09 January 2008 - 22:24.

geopsi

geopsi

Senior Member

• Grup: Senior Members
oricum hustler, trebuie sa pui si masa ca degeaba slabesti daca nu ai muchi ca nu are ce sa se vada. eu am 1,76 si 81kg, 39 in brat la rece si ince as mai vrea sa ajung pe la 85 si atunci sa slabesc, faza e ca e greu sa pui muschi nu sa slabesti.

keeekeeess

keeekeeess

Active Member

View Posthustler, on Jan 9 2008, 22:22, said:

nu a zis nimeni ca fac sauna dupa ca sa slabesc...si nici nu am zis ca sauna slabeste...:D dar... inteleg si ce zici tu...poate asta ai fost tentat sa crezi....oricum...referitor la ce mi-ai zis tu...chestia dupa 6 cu mancatu  nu mi se pare o idee rea...mai ales ca am auzit si citit de la mai multi , inclusiv nutritionisti...chestie e ...organismul nu stie cat e ceasul dar daca bagi la 10 seara mancare si iei somn...imi e foarte greu sa cred ca nu se depune...
si tot nu sunt pe deplin lamurit..gras nu sunt...dar sa presupunem ca sunt gras....vreau sa ard grasimea si sa dezvolt mushchiul...cand o sa fie timpul poate ma voi gandi si la masa...dar acuma...nu vreau sa trec sub nici un caz de suta...ba chiar vreau sa scad sub 90...si sauna e chiar relaxanta...asta e singurul motiv...te deconcentreaza si chiar ok...ar trebui sa incerci ...pana si instructorul de la sala mea...care e versat si facut bine...face...toti fac...poate e si o moda...dar nah, mie imi prinde bine :D  B) :P :D

Tu consumi X calorii pe zi indiferent cand bagi mancare in tine. Chestia cu dupa 6 e veche si functioneaza de obicei pt ca oamenii nu mai mananca ca porcii toata ziua. De exemplu in loc sa mananci 3 pizza pe zi, mananci doua, pentru ca o trecut ora 6. Dpdv asta functioneaza 'regimul', dar daca ar fii sa mananci la fel, nu ar conta ora (de fapt e mai bine sa mananci rar si des, inclusiv dupa 6).

Da na tu faci cum vrei. Doar ca eu am dreptate :D

Eu fac

ziua 1 : piept, biceps, abdomen
ziua 2 : spate, triceps, muschii dorsali inferiori
ziua 3 : umeri, picioare

o zi da una nu. nici nu se merita sa faci in fiecare zi decat daca antrenezi doar cate o grupa si stai mai putin la sala.

umerii includ si trapezu.

Rayden3000

Rayden3000

Member

View Postkeeekeeess, on Jan 13 2008, 02:35, said:

Tu consumi X calorii pe zi indiferent cand bagi mancare in tine. Chestia cu dupa 6 e veche si functioneaza de obicei pt ca oamenii nu mai mananca ca porcii toata ziua. De exemplu in loc sa mananci 3 pizza pe zi, mananci doua, pentru ca o trecut ora 6. Dpdv asta functioneaza 'regimul', dar daca ar fii sa mananci la fel, nu ar conta ora (de fapt e mai bine sa mananci rar si des, inclusiv dupa 6).

Da na tu faci cum vrei. Doar ca eu am dreptate :D

Eu fac

ziua 1 : piept, biceps, abdomen
ziua 2 : spate, triceps, muschii dorsali inferiori
ziua 3 : umeri, picioare

o zi da una nu. nici nu se merita sa faci in fiecare zi decat daca antrenezi doar cate o grupa si stai mai putin la sala.

umerii includ si trapezu.

Hai ca-i tare :lol: tu ai zis bine..doar ca ai gresit un cuvant :D

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate