![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Slobozia(Ialomita) - Knetzgau(Germania)
Last Updated: Feb 14 2008 21:15, Started by
Mate90
, Jan 08 2008 23:43
·
0

Posted 08 January 2008 - 23:43

Cum sa incep.DUS a fost cu autocarul,Plecare de la Ploiesti(1:00,Miercuri noaptea).Soferii au iesit pe la Turnu in Ungaria si de acolo in Austria.de acolo in Germania prin Linz.Am coborat in Bamberg(4:00,Joi Noaptea) si de acolo ne-au ridicat rudele pana in Knetzgau unde stau ei si unde era si masina.Dupa ce am stat vreo doua-trei zile ca nu ne-a permis timpul mai mult si terminasem treaba cu masina,am plecat (9:00,Sambata dimineata) spre Tara-Mama
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cam asta e tot. Daca aveti vreo intrebare,cu placere.Daca aveti vreo sugestie,la fel.Vreo greseala de abordare a drumului INTORS,chiar sunt curios. P.S. : poze:1-Ungaria,2-Ungaria,3-Austria(AutoBahn),4-OMV Austria(Rafinaria cat un oras-cea mai mare din Europa),5-Sparkasse Hasfurth Germania, 6-Germania(Hasfurth),7-AutoBahn Germania,8-Opel Corsa C se pregatea de plecare,9-Austria la Intoarcere(AuotBahn-ul suspendat),10-Romania. Attached FilesEdited by Mate90, 08 January 2008 - 23:45. |
Posted 08 January 2008 - 23:49

Multumesc mult C.F.S. . Am uitat sa spun pentru amatorii de distractii dinastea.E ilegal sa mergi cu cauciucuri de vara pana in Martie in tari din UE ca Germania,Austria si Ungaria.pe mine nu m-au controlat la nici o vama decat dus cu autocarul si la intors au vazut ca am buletin dar la iesire din Germania si Austria,nu era nimeni.
|
Posted 08 January 2008 - 23:51

Multumesc mult C.F.S. . Am uitat sa spun pentru amatorii de distractii dinastea.E ilegal sa mergi cu cauciucuri de vara pana in Martie in tari din UE ca Germania,Austria si Ungaria.pe mine nu m-au controlat la nici o vama decat dus cu autocarul si la intors au vazut ca am buletin dar la iesire din Germania si Austria,nu era nimeni. Super marfa... |
Posted 30 January 2008 - 16:50

fara sa fie o rautate ,cred ca de fapt ai vrut sa te plimbi pana in germania si inapoi sau ai primit masina cadou si platesti doar taxa de prima inmatriculare ca pentru oraselul ala care masoara 5 km de la " moara pan ' la gara " , are maxim 6-7 semafoare si te cunosti cu toata lumea , cred ca era buna si o alta masina luata de aproape .s-o stapanesti sanatos .
|
Posted 02 February 2008 - 22:36

fara sa fie o rautate ,cred ca de fapt ai vrut sa te plimbi pana in germania si inapoi sau ai primit masina cadou si platesti doar taxa de prima inmatriculare ca pentru oraselul ala care masoara 5 km de la " moara pan ' la gara " , are maxim 6-7 semafoare si te cunosti cu toata lumea , cred ca era buna si o alta masina luata de aproape .s-o stapanesti sanatos . ok.o sa pretind ca sunt amuzat si nu deranjat ![]() ![]() PS: ca sa nu zici ca sunt rau si sa te afirm putin. Knetzgau nu e oras,e un fel de comuna.dar la marime nu e "5km".stiu orase romanesti mult mai mici ca acea localitate nemteasca. Edited by Mate90, 02 February 2008 - 22:37. |
Posted 14 February 2008 - 11:31

ok.o sa pretind ca sunt amuzat si nu deranjat ![]() ![]() PS: ca sa nu zici ca sunt rau si sa te afirm putin. Knetzgau nu e oras,e un fel de comuna.dar la marime nu e "5km".stiu orase romanesti mult mai mici ca acea localitate nemteasca. ![]() |
Posted 14 February 2008 - 21:15

chiar si asa nu inteleg problema.nu e Corsa luata din Germania compatibila cu un oras ca Slobozia...?! cateodata unele pareri mai bine nu sunt expuse.
Edited by Mate90, 14 February 2008 - 21:16. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users