![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Ce aparat sa-mi iau?
Last Updated: Jan 08 2008 22:10, Started by
rapier_gv
, Jan 08 2008 17:31
·
0

Posted 08 January 2008 - 17:31

Salutare!
Navighez de cateva ore pe net si tot caut recomandari pentru un aparat de fitness, dar tot nu ma lamuresc. Caut ceva in special pentru abdomen si coapse, unde am kilograme in plus ![]() |
Posted 08 January 2008 - 20:04

pai tu nu poti sa dai grasimea jos doar de pe coapse sau abdomen
![]() |
Posted 08 January 2008 - 20:06

imi cer scuze, am pus problema gresit. evident ca nu pot slabi "local" folosind un aparat, voiam doar sa zic ca voiam ceva care sa se concentreze pe zona respectiva.
|
Posted 08 January 2008 - 22:10

pai ia o banca de abdomen, iar pentru coapse poti face genoflexiuni, fandari cu greutati sau un aparat la care sa poti face extensii, dar asta e cam greu. ideal pentru slabit e alergatul!
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users