Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Șina ghidaj + lanț Husq...

Alegere CPU + Motherboard + Memorie

Fara centrale de apartament peste...

Boiler casa vacanta - sistem goli...
 program conversie documente EXCEL...

Problema ștergatoare

Cod CAEN activitati birou

VAG și Renault se gandesc sa...
 Bolboroseala circuit apa calda me...

Ghete calduroase de oras?

programel care sa ajute votul in...

Acte persoana din Anglia
 Acumulatori camera de supraveghere

Zgomot de fond boxe laptop

Transcoder !

Old Goods Of Asgard (Poets Of The...

Ce aparat sa-mi iau?

- - - - -
  • Please log in to reply
3 replies to this topic

rapier_gv

rapier_gv

Junior Member

• Grup: Members
Salutare!

Navighez de cateva ore pe net si tot caut recomandari pentru un aparat de fitness, dar tot nu ma lamuresc. Caut ceva in special pentru abdomen si coapse, unde am kilograme in plus  ^_^ . Orice sfat / idee este binevenita. Multumesc

geopsi

geopsi

Senior Member

• Grup: Senior Members
pai tu nu poti sa dai grasimea jos doar de pe coapse sau abdomen :)). cum naiba sa dai grasimea jos doar de pe o parte a corpului! ia-ti o banda sau o bicicleta daca vrei sa slabesti!

rapier_gv

rapier_gv

Junior Member

• Grup: Members
imi cer scuze, am pus problema gresit. evident ca nu pot slabi "local" folosind un aparat, voiam doar sa zic ca voiam ceva care sa se concentreze pe zona respectiva.

geopsi

geopsi

Senior Member

• Grup: Senior Members
pai ia o banca de abdomen, iar pentru coapse poti face genoflexiuni, fandari cu greutati sau un aparat la care sa poti face extensii, dar asta e cam greu. ideal pentru slabit e alergatul!

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate