Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Pardoseala foarte denivelata apar...

Garnitura robinet baie

Probleme dupa fractura picior

Parcare Militari Residence
 Taxa pe soare

din greseala am stropit pomii cu ...

Branduri de card acceptate la pla...

Doctoratul sau al 2-lea masterat ...
 Reparatie tabla smulsa in jurul u...

W11 home , problema cu limba engl...

De unde cumpar o tigaie wok?

Modem 4G LTE (USB) cu sim Vodafone
 Cartela cu numar pentru activarea...

Cablu ingropat

Presiune/amenințari

Sapatura de jur imprejurul casei
 

Motorola W230

- - - - -
  • Please log in to reply
153 replies to this topic

#37
Mannion

Mannion

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 267
  • Înscris: 17.07.2006
Am si eu un Moto W230 de vreo 2 zile. Am mai avut Motorola si deci meniul imi este cunoscut. Cateva comentarii vizavi de ce s-a zis pe aici.

"Cand il conectezi la calculator, telefonul este indisponibil; daca te suna cineva in momentul ala...not available."
Lucrul acesta este valabil doar in ceea ce priveste conectarea ca dispozitiv de stocare. Cand e conectat pt incarcare, asta nu se intampla.

"Cum se vede la lumina puternica etc..."
La lumina puternica se vede bine, poate chiar foarte bine, mai ales daca nu ii pui nici un fundal. Oricum e muuult mai bun decat U600 pe care caut sa-l vand.

"Stie cineva cum pot sa pun jocuri java pe el??"
Se pare ca cel putin deocamdata asta nu se poate, pt ca Motorola Phone Tools nu-l recunoaste si nu stiu altfel cum se poate activa Java App Loader. Chiar daca viitorul update il va recunoaste, nu putem sti daca vor putea fi puse si alte aplicatii Java pe acest model.

"Ma mai enerveaza sunetele care le scoate cand bag/scot charger-ul sau il deconectez de la USB-PC sau casti."
Asta-i cam drept. Singura solutie este sa-l pui pe silent. Astfel nu-si va mai schimba profilul la conectarea cablului USB sau a incarcatorului.

In rest:
- e cam greu sa scoti cardul din locasul in care este inserat.
+ mie imi place ca se stinge ecranul dupa ce se blocheaza tastatura pt ca economiseste bateria
+ faina e si notificarea apelurilor sau a mesajelor primite si necitite
- la un contact din agenda telefonica nu poti pune mai multe numere. Va considera o noua intrare chiar daca adaugi numarul la un contact deja existent.
+ in agenda telefonica poti cauta un contact dupa primele litere ale numelui, nu doar dupa prima litera
+ muzica se aude tare si radioul de asemenea

Am dat 46 de lei pe el, la fidelizare. Sotia mea, cand l-a vazut, a zis ca vrea si ea unul. Eu unul sunt multumit de el, cel putin deocamdata.
Numai bine!

#38
G_DD

G_DD

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,251
  • Înscris: 28.01.2007

 Mannion, on Jun 5 2008, 11:52, said:

"Ma mai enerveaza sunetele care le scoate cand bag/scot charger-ul sau il deconectez de la USB-PC sau casti."

Sa vezi cum face cand i se descarca bateria ... :cursing:

#39
blueauth

blueauth

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 21.05.2007
nu rezista la socuri.l-am dat de asfalt si display-ul s-a facut praf.aveti idee cam cat m-ar costa sa il schimb?

#40
aiptek

aiptek

    the big red

  • Grup: Moderators
  • Posts: 6,121
  • Înscris: 02.07.2006
Driverele USB pt motorola w230 pt cei care nu le au

Attached Files



#41
Mannion

Mannion

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 267
  • Înscris: 17.07.2006
"Sa vezi cum face cand i se descarca bateria ..."
Parerea mea e ca nu face chiar ingrozitor. Poate n-ai auzit un Benq-Siemens EF61 cand e pe profilul normal si cand i se descarca bateria. Ala da sunet care scoala mortii!

"nu rezista la socuri.l-am dat de asfalt si display-ul s-a facut praf.aveti idee cam cat m-ar costa sa il schimb?"
Vezi la un service, altfel nu cred sa stie cineva pe aici, decat daca se ocupa cu repararea lor.

"Driverele USB pt motorola w230 pt cei care nu le au ..."
Multumim pt attach. Driverul e f. folositor pt incarcarea la PC si pt conectarea la PC ca dispozitiv de stocare.

Alte lucruri descoperite la acest model, folositoare pt cei care se gandesc sa-si cumpere unul:
- nu are egalizator cand asculti muzica
+ are in schimb posibilitatile de "repeat" si "random" pt fiecare piesa sau pt toate
+ playerul muzical si radioul pot fi minimalizate si poti naviga in meniu sau se poate bloca tastatura (asta doar daca e setata automat)

Numai bine!

#42
aiptek

aiptek

    the big red

  • Grup: Moderators
  • Posts: 6,121
  • Înscris: 02.07.2006
Ca minus as adauga castile de slaba calitate la audio, dar poate ca ma insel, eu am un SE w580 si sunt obisnuit cu o claritate si bass excelent la muzica.Oricum per total telefonul si-a meritat 25 lei la fidelizare.Sa vedem cum sta la capitolul baterie

#43
StaVAraSH

StaVAraSH

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 651
  • Înscris: 01.05.2005
am de gand sa-mi cumpar maine acest model de la cineva dar e blocat in vodafone,am cateva intrebari legate de el:
1.se poate decoda?
2.cat te tine bateria?
3.suporta AAC? MP3-urile se aud bine?,cand asculti si se termina o melodie automat trece la urmatoarea nu? nu trebuie sa dai manual?(din cate am vazut nu suporta Java pt ca el nu e Java(cel putin asa cred,nu stiu daca e posibil sa nu fie Java),doar daca va aparea vrun update ca sa-l deblocheze si sa merga,nu stiu ce sa zik,insa in momentul de fata nu se pot pune Java pe el.)
4.Cum arata meniu telefonul codat pe Vodafone?,arata ca cele care sunt codate,adica au iconitele tipic vodafone cu butonul @live? sau arata exact ca unul luat pe liber,adica are soft original pe el Motorola doar ca telefonul e codat? pe telefon scrie undeva vodafone,sau are semnul vodafone pe el?
5.suporta 2giga? am citit ca suporta a incercat careva?
6.ms anticipat.

Edited by Horia Sima, 17 July 2008 - 15:14.


#44
StaVAraSH

StaVAraSH

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 651
  • Înscris: 01.05.2005
pana la urma am cumparat telefonul asta la liber, in mare masura mi-am raspuns singur la intrebarile de mai sus,acuma vine alta intrebare, se pot pune java pe el? prin cablu de date am citit ca nu se poate pune,iar de pe wap am incercat si nu mi-a mers,nu-mi recunostea extensia.

Edited by Horia Sima, 21 July 2008 - 16:36.


#45
husanuvaleri_BC

husanuvaleri_BC

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 05.05.2007

 danyel61, on May 12 2008, 08:02, said:

Ca o completare la ce s-a spus mai inainte, la MULTIMEDIA - BIBLIOTECA MUZICALA - DEPOZIT DE MUZICA, clic pe tasta ENTER (cea din centru, cu play/pauza pe ea), COMUTARE INTRE DISPOZITIVE - CARD DE MEMORIE, pentru ca telefonul sa foloseasca cardul de memorie, nu memoria lui interna; altfel telefonul nu vede cardul nici sa-l omori  :D

eu tot nu gasesc depozit de muzica

 husanuvaleri_BC, on Jul 23 2008, 19:23, said:

eu tot nu gasesc depozit de muzica

dau pe blibioteca muzicala imi arata numai melodiile din telefon dar cele de pe card nu ,am facut asa cu ai zis mai sus dau pe bliblioteca muzicala dar nu gasesc depozit de muzica

#46
Mannion

Mannion

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 267
  • Înscris: 17.07.2006
@Horia Sima: Nu, aplicatii si jocuri java nu merg puse pe el.
@husanuvaleri_BC: In mod normal, dupa ce comutezi pe card de memorie, ar trebui sa apara sub depozit de muzica: "toate melodiile" si apoi sub asta fiecare folder sau piesele care se gasesc pe card in folderul "music". Poate ai un card care nu e suportat de telefon. Piesele muzicale trebuie puse obligatoriu in folderul respectiv de pe card. Cum si unde ai pus melodiile?

#47
1ul1an

1ul1an

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 01.12.2007

Quote

Nu-ti trebuie niciun "driver".
In momentul cand conectezi telefonul la PC, ti-l recunoaste ca ''new hardware''. Nu dai nicio instalare pentru ca nu ai CD de instalare sau altceva, deci treci peste.
Daca ai citit mai sus,ai vazut ca si eu am avut probleme.
Cand conectam telefonul, nu vroia, se pare ca e un moft de al lui...

In concuzie:
-opreste telefonul mai intai(asta era tot ce trebuia eu sa fac ca sa mearga, nu stiu de ce vrea asa)
-reporneste-l
-conecteaza-te la USB
-daca a reusit conectarea la USB, pe telefon te intreaba daca folosesti telefonul ca dispozitiv de stocare
-dai ''DA"
-da cancel la instalarea unui nou hardware(nu te intereseaza)
-in my computer->devices with removable storage o sa iti apara REMOVABLE DISK
-dai dublu click, il deschizi, apoi in folderul Music bagi ce vrei
-F. IMPORTANT dupa ce ai terminat tot, nu scoti cablul USB, asa pur si simplu, ci jos in toolbar vezi ca ai o iconita "Safely Remove Hardware'', dai click, apoi click pe ''stop'', apoi ''ok'', si scoti cablul USB

e un telefon un pic mai ciudat la treaba asta, dar la pretul asta merge. De fapt tot ce trebuie sa faci e sa il inchizi si sa il repornesti ori de cate ori vrei sa il conectezi la USB...

Asta e tot. Sper ca am putut ajuta.
Aaaa....si inca ceva: asigura-te ca ai in telefon CARDUL DE MEMORIE !!! ;)

Am reusit conectarea la USB, am dat "DA", dar nu imi apare REMOVABLE DISK si pe ecranul telefonului scrie: "Incapabil sa incarce". Ceva idei ?

#48
aiptek

aiptek

    the big red

  • Grup: Moderators
  • Posts: 6,121
  • Înscris: 02.07.2006

 1ul1an, on Jul 28 2008, 02:20, said:

Am reusit conectarea la USB, am dat "DA", dar nu imi apare REMOVABLE DISK si pe ecranul telefonului scrie: "Incapabil sa incarce". Ceva idei ?
in postul 40 de pe acest topic am pus driverele pt acest telefon.Cand conectezi telefonu si iti cere drivere, da sa le ia pe acelea si nu o sa mai ai probleme

#49
1ul1an

1ul1an

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 01.12.2007

 aiptek, on Jul 28 2008, 07:56, said:

in postul 40 de pe acest topic am pus driverele pt acest telefon.Cand conectezi telefonu si iti cere drivere, da sa le ia pe acelea si nu o sa mai ai probleme

Am instalat si driverele si nu e nicio diferenta. Altii au reusit si fara drivere, deci eu cred ca merge. Pana la urma cred ca bateria a fost de vina. L-am incarcat si acum incerc. Revin cu un edit.

edit//: Tot nu merge. Fie mi se conecteaza cablul si mi se deschide automat Removable Disk (cu "Music" si "Pictures") si apoi, in urmatoarea secunda dispare Removable Disk si pe telefon imi apare: "cablul este deconectat. asteptati repornirea tel" (sau ceva de genul acesta)..fie telefonul este inactiv deoarece se afla in mediu de stocare (ceea ce si trebuie), dar nu imi apare Removable Disk. Mi-a aparut o data, dar imi dadea o eroare la deschidere.

PS: am instalat si driverele de la aiptek.

Edited by 1ul1an, 28 July 2008 - 13:00.


#50
G_DD

G_DD

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,251
  • Înscris: 28.01.2007

 1ul1an, on Jul 28 2008, 13:34, said:

Am instalat si driverele si nu e nicio diferenta. Altii au reusit si fara drivere, deci eu cred ca merge. Pana la urma cred ca bateria a fost de vina. L-am incarcat si acum incerc. Revin cu un edit.


Eu am mai spus: incearca sa-l inchizi, iar apoi il deschizi dinnou il conectezi la USB si merge...
Tre sa incerci de mai multe ori ,ciudat telefon...

#51
aiptek

aiptek

    the big red

  • Grup: Moderators
  • Posts: 6,121
  • Înscris: 02.07.2006

 G_DD, on Jul 28 2008, 13:59, said:

Eu am mai spus: incearca sa-l inchizi, iar apoi il deschizi dinnou il conectezi la USB si merge...
Tre sa incerci de mai multe ori ,ciudat telefon...
da, asa se face, tre sa restartezi telefonul dupa ce il conectezi si deconectezi.

#52
1ul1an

1ul1an

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 01.12.2007
Uitati aici ce imi apare in loc sa imi apara Removable Disk: click aici

Edited by 1ul1an, 28 July 2008 - 13:56.


#53
StaVAraSH

StaVAraSH

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 651
  • Înscris: 01.05.2005
unde pot verifica daca a aparut vreun update de soft la modelul acesta? pe ce site ma uit? si ce programe imi trebuie ca sa-l fac?

#54
G_DD

G_DD

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,251
  • Înscris: 28.01.2007

 1ul1an, on Jul 28 2008, 14:56, said:

Uitati aici ce imi apare in loc sa imi apara Removable Disk: click aici


Nici daca faci cum am spus noi mai sus nu merge ???
Nu se poate ! Mai incearca ! Restarteaza cu telefonul NECONECTAT la USB, reconecteaza !

Daca tot nu vrea nu mai stiu ce sa zic...

Edited by G_DD, 28 July 2008 - 17:46.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate