Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Tencuiala tavane cu folie de plas...

A cunoaste DOAR limba engleza e u...

Izolatie tavan?

Telefoane low end - generalitati
 setare permanenta 16:10 in VLC?

Schimbare nume strada se schimba ...

¨Pentru ca ti-a placut Einstein &...

Produsele marca proprie ar putea ...
 Slabire burta

Extender mikrotik

Puț apa in comuna Berceni Il...

Configurare router TP-Link (trans...
 Informatie job secundar

VLC Media Player

WoW Ascension parere

Eliberare fiscal - ajutor
 

Motorola W230

- - - - -
  • Please log in to reply
153 replies to this topic

#109
kostelh

kostelh

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 13.03.2007

View PostHoria Sima, on Aug 27 2008, 13:34, said:

1230 de Wallpapers 128x128
mie imi apar arhivele ca au parola... care e parola? :(

#110
G_DD

G_DD

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,251
  • Înscris: 28.01.2007

View Postkostelh, on Feb 16 2009, 19:23, said:

mie imi apar arhivele ca au parola... care e parola? :(

NU au parola ! :huh:

#111
mike-5

mike-5

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 635
  • Înscris: 14.12.2007
Salut,
         aveti idee ce reprezinta cele trei liniute verticale albastre de langa indicatorul de semnal. Nu am gasit ceva referitor la acestea in instructiunile telefonului.
         Telefonul este ok la banii astia (190 ron), l-am luat la liber, a venit cu baterie de 910 Mah si fara card, pe cutie scrie ca este optional cardul. L-am cumparat pentru filtrarea Cristal Talk, pentru convorbiri in medii cu zgomot.Mai am si un Nokia 3110 Clasic care are filtrare, dar o face un pic mai slab decat W230. Am mai testat Nokia 1650,1600 si 1110, care in ciuda faptului ca au semnal, sunet si baterie bune, in medii cu zgomot sunt slabe.
         Userul AntinVidia a spus: CRISTAL TALK-ul face toti banii si ASA ESTE.

#112
G_DD

G_DD

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,251
  • Înscris: 28.01.2007

View Postmike-5, on Feb 18 2009, 12:19, said:

Salut,
         aveti idee ce reprezinta cele trei liniute verticale albastre de langa indicatorul de semnal. Nu am gasit ceva
Nu se stie... :huh: Eu unul nu stiu

#113
HFL

HFL

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 382
  • Înscris: 27.12.2005

View Postmike-5, on Feb 18 2009, 12:19, said:

Salut,
         aveti idee ce reprezinta cele trei liniute verticale albastre de langa indicatorul de semnal.

GPRS.

#114
mike-5

mike-5

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 635
  • Înscris: 14.12.2007
Se poate dezactiva la W230 ? mai am un Nokia 3110 Clasic care stie GPRS, dar nu se afiseaza pe ecran acest semnal.

#115
HFL

HFL

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 382
  • Înscris: 27.12.2005

View Postmike-5, on Feb 18 2009, 21:15, said:

Se poate dezactiva la W230 ? mai am un Nokia 3110 Clasic care stie GPRS, dar nu se afiseaza pe ecran acest semnal.
Ma tem ca nu se poate...si eu am incercat sa caut in meniu ceva legat de asta si nu am gasit; asta e!

#116
mike-5

mike-5

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 635
  • Înscris: 14.12.2007
Multumesc pentru raspunsurile date.

#117
antinVidia

antinVidia

    - I'm deranged -

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,302
  • Înscris: 14.02.2007
E posibil sa gasesti o setare prin meniul de la mesaje\MMS ...
Nu mai stiu sigur, dar e posibil sa fie o setare de unde poti regla sa folosesca\sa nu folosesca  GPRS-ul.

#118
mike-5

mike-5

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 635
  • Înscris: 14.12.2007

View PostantinVidia, on Feb 18 2009, 23:47, said:

E posibil sa gasesti o setare prin meniul de la mesaje\MMS ...
Nu mai stiu sigur, dar e posibil sa fie o setare de unde poti regla sa folosesca\sa nu folosesca  GPRS-ul.
   Inca nu am dat de ea, daca reusesc sa dezactivez GPRS-ul, poate creste putin autonomia.

#119
antinVidia

antinVidia

    - I'm deranged -

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,302
  • Înscris: 14.02.2007

View Postmike-5, on Feb 20 2009, 19:47, said:

Inca nu am dat de ea, daca reusesc sa dezactivez GPRS-ul, poate creste putin autonomia.

La mine pe E8 se gaseste la Messages - Options - Settings - Text Messages - Preferred Connection, iar aici sunt doua optiuni : GSM si GPRS.
Sistemul de operare e diferit insa la W230 si e posibil sa nu ai optiunea asta.
Nu iti va imbunatati autonomia decat daca trimiti multe mesaje. Pe modul GSM, atunci cand trimiti mesaje se vor trimite normal , fara sa se mai foloseasca protocolul GPRS. Doar in acel moment bateria va fi putin mai intesns accesata, in rest nu vei simti diferenta intre GSM si GPRS.

Pentru a mari autonomia trebuie sa umblii putin prin setarile de Network :

Navigheaza la Settings \ Network \ Setup (sau Search Setup) ;
Aici regleaza asa :
Band - 900/1800 ;
Speed - Medium sau chiar Low daca esti intr-o zona cu semnal puternic ;
Type -  Manual si iti alegi reteaua in care esti tu.

Un alt lucru pe care e bine sa il ai in minte referitor la telefoanele Motorola, e ca ecranul consuma cel mai mult curent din baterie (mai mult decat la Nokia).  
Acolo unde ai posibilitatea e bine sa reduci luminozitatea (brightness) la minim, iar asta iti va oferi ore bune in plus la autonomie.

Edited by antinVidia, 20 February 2009 - 20:56.


#120
mike-5

mike-5

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 635
  • Înscris: 14.12.2007
Multumesc pentru recomandari,
in privinta GPRS-ului, nu am acea setare de a-l dezactiva; reglaj luminozitate - nu; network - setare speed nu.
Autonomia - cam mica (3 zile), fara sa umblu la el; poate creste dupa cateva incarcari-descarcari complete.

#121
mike-5

mike-5

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 635
  • Înscris: 14.12.2007
Nu-mi vede cardul de 1G Kingston, l-am avut in tel Nokia 3110 Classic, am creat 2 foldere:Music si Pictures, am pus muzica si poze pe card, le-am vizionat pe tel Nokia, am scos cardul, l-am introdus in W230 dar nu-l vede in biblioteca muzicala. Apas tasta stanga sus- Muzica,selectez Biblioteca muzicala, imi arata melodiile din tel si atat, unde-l mai caut ?

#122
mike-5

mike-5

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 635
  • Înscris: 14.12.2007
Rog ajutor, cardul mi-l vede acum gratie postului 29 al lui danyel61, dar dupa ce am scos cardul si bateria de doua ori.
Problema este urmatoarea: am creat doua foldere unul Music pe care mi-l vede si unul Pictures (unde am poze dezarhivate in format jpeg 128x128) pe care NU mi-l vede in Imagini, desi am setat si in Imagini la Dispozitive de stocare - Card de memorie. Cand dau clik pe Imagini, imi afiseaza "In folderul specificat nu exista nici un fisier acceptat !! Se comuta la memoria din telefon."

#123
Ion_Cristoiu

Ion_Cristoiu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 846
  • Înscris: 31.07.2008
Tocmai am schimbat W230-ul. E un telefon de toata jena din cauza unui imens inconvenient: SEMNALUL ORANGE(cel putin de orange zic, de restul retelelor nu stiu) NU PREA ESTE PRINS.

#124
antinVidia

antinVidia

    - I'm deranged -

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,302
  • Înscris: 14.02.2007

View Postmike-5, on Feb 26 2009, 19:56, said:

Rog ajutor, cardul mi-l vede acum gratie postului 29 al lui danyel61, dar dupa ce am scos cardul si bateria de doua ori.
Problema este urmatoarea: am creat doua foldere unul Music pe care mi-l vede si unul Pictures (unde am poze dezarhivate in format jpeg 128x128) pe care NU mi-l vede in Imagini, desi am setat si in Imagini la Dispozitive de stocare - Card de memorie. Cand dau clik pe Imagini, imi afiseaza "In folderul specificat nu exista nici un fisier acceptat !! Se comuta la memoria din telefon."


NU am idee. Repet eu nu am avut nici cea mai mica problema cu acest telefon. Totul mergea ca la carte.
La fel am facut si eu cu pozele ;  le-am pus intr-un folder separat - wallpapers si le vedeam fara in telefon.  

View PostIon_Cristoiu, on Feb 27 2009, 10:51, said:

Tocmai am schimbat W230-ul. E un telefon de toata jena din cauza unui imens inconvenient: SEMNALUL ORANGE(cel putin de orange zic, de restul retelelor nu stiu) NU PREA ESTE PRINS.

L-am folosit numai in Orange si nu am intampinat probleme de semnal.
Semnalul chiar e punctul forte la Motorola.
Poate terminalul tau avea ceva probleme "din nastere" cu receptia.

#125
mike-5

mike-5

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 635
  • Înscris: 14.12.2007
Am rezolvat, acum vede si pozele, dupa ce am scos cardul din W230, l-am bagat in 3110 classic si am descoperit ca s-a format al treilea folder numit Picture care era gol, eu pe asta trebuia sa bag pozele dar nu a aparut de prima data, asa ca am sters folderul Pictures si am bagat pozele in folderul creat din senin Picture si acum vad si pozele.

#126
fast25

fast25

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 70
  • Înscris: 17.12.2008
salut miam luat si eu motorola W230 zicea cineva ca se pot schimba culorile la taste si dk da de unde?si pe voi cat va tine bateria?

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate