Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
PROGRAM COMPRIMARE VIDEO SIMPLU,G...

Reparatie termostat Rehau H 230

La multi ani @Cojocel!

Recomandari Baby monitor Wi-Fi!
 GENER8ION, 070 Shake - Neo Surf (...

Trusa unghii profesionala

La ce sa ma astept la urmatoarele...

Sunt dese/normale ofertele de van...
 Comanda online geaca

Îmbracaminte anti frecare

Caut o piesa muzicala

Ce reprezinta Free Dos?
 Care este temperatura voastra de ...

Operatiuni ante zugravit

Teapa sa nu sa dai avans la prelu...

Vacanta in SUA ( NY )

Va ganditi la inima?

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

ViRaveNuS

ViRaveNuS

Junior Member

• Grup: Members
Am doua intrebari care ma framanta de ceva timp. Am stat de vorba cu unii oameni mai in varsta si mi-au zis "tu chiar vrei sa ajungi asa?" si am raspuns afirmativ ca da ce e rau in asta? dar ei au zis ca " pai te gandesti ca inima aia are de lucrat o gramada, de pompat in continuu sange in tot corpul ala imens si in toti muschii aia, peste 100 kg de muschi?"....si am tacut nu am stiut ce sa mai zic . Intrebarea ar fi " E chiar asa de sanatos pentru inima sa practici culturism si sa iei tot felul de suplimente nutritive care cred ca nu sunt chiar asa naturale?"
O alta intrebare ar fi " In ultimul timp imi tremura mainile dupa ce acasa trag de gantere sau fac flotari intensiv de ce oare ?" sa fie de la o lipsa de vitamine,minerale ? mi-am facut analizele si mi s-a spus ca nu am nici o lipsa nimik sunt sanatos dar... Astept raspunsurile voastre...Bafta!

therock3

therock3

Junior Member

ViRaveNuS, on Jan 7 2008, 17:13, said:

Am doua intrebari care ma framanta de ceva timp. Am stat de vorba cu unii oameni mai in varsta si mi-au zis "tu chiar vrei sa ajungi asa?" si am raspuns afirmativ ca da ce e rau in asta? dar ei au zis ca " pai te gandesti ca inima aia are de lucrat o gramada, de pompat in continuu sange in tot corpul ala imens si in toti muschii aia, peste 100 kg de muschi?"....si am tacut nu am stiut ce sa mai zic . Intrebarea ar fi " E chiar asa de sanatos pentru inima sa practici culturism si sa iei tot felul de suplimente nutritive care cred ca nu sunt chiar asa naturale?"
O alta intrebare ar fi " In ultimul timp imi tremura mainile dupa ce acasa trag de gantere sau fac flotari intensiv de ce oare ?" sa fie de la o lipsa de vitamine,minerale ? mi-am facut analizele si mi s-a spus ca nu am nici o lipsa nimik sunt sanatos dar... Astept raspunsurile voastre...Bafta!
in primul rand cu analizele ..fiind un bodybuilder ..tre sa mananci mai mult decat consumi..pentru dezv muschilor ..si eu am aceeasi problema ..dar e din cauza nutritiei..cat despre inima stai linistit ...cu cat te dezvolti cu atat circulatia e mai buna (bineinteles daca shtii cum sa te dezv)si inima nu are nici o problema cu circulatia ..CAM GREU CU 100 KG muschi:)) La 4,5 kg muschii ai 2,5 cm pe brat..la 100 IA GANDESTE`TE..doar dak e vorba de o boala sa ai probl cu inima..
cand te dezv se dezv si organismul va face fata muschilor..deci nu e nici o problema

Edited by therock3, 07 January 2008 - 17:51.

geopsi

geopsi

Senior Member

• Grup: Senior Members
mda, ce zici tu e gandire de om care stie si nu stie. intradevar cu cat ai mai mare greutatea cu atat inima va face un efort mai mare ca sa pompeze sange. ideea e ca in anumite limite nu este o problema iar problema cea mai mare este grasimea, nu muschii. in momentul in care acumulezi grasime inima este fortata pentru ca apare colesterolul, dar daca tu ai avea un stil de viata corect si sanatos nu vei avea probleme nici chiar daca vei avea 100 kg de muschi,chestie greu de crezut poate sa ajungi tu la 100 kg! asa ca trage de fiare, mananca sanatos si va fi tot ok. plus ca prin exercitiile cardio stimulezi imina si circulatia.
tremuratul mainilor e alceva si poate avea cauze multiple. eu spre exemplu dupa ce ma luptam cu sacul de box aveam astfel de tremurari. probabil ca iti fortezi incheieturile!

keeekeeess

keeekeeess

Active Member

Nu mai asculta 'batranii' ca nu mai ii ca pe vremuri cand stiau toate, acuma habar n-au de nimic. Daca ar fii dupe ei, ne-am trezi la 5 dimineata ca-i sanatos, n-am bea apa la masa, am manca cu multa paine, etc.

Trebuie sa ai vreo 400 de kg ca inima sa incepa sa nu mai faca fata (vb de muchi, pentru ca aia obezi au venele infundate cu grasime)

Edited by keeekeeess, 09 January 2008 - 18:22.

Rayden3000

Rayden3000

Member

keeekeeess, on Jan 9 2008, 16:21, said:

Nu mai asculta 'batranii' ca nu mai ii ca pe vremuri cand stiau toate, acuma habar n-au de nimic. Daca ar fii dupe ei, ne-am trezi la 5 dimineata ca-i sanatos, n-am bea apa la masa, am manca cu multa paine, etc.

Trebuie sa ai vreo 400 de kg ca inima sa incepa sa nu mai faca fata (vb de muchi, pentru ca aia obezi au venele infundate cu grasime)

Corect ! :) cand cineva mai invarsta ma vede la masa ca nu prea folosesc painea (nu pt ca ma gandesc sa o elimin.. ci pt ca pur si simplu imi place mai mult fara )  se oftica si ma tot silesc sa manac cu paine ca asa e bun ! :lol:

geopsi

geopsi

Senior Member

• Grup: Senior Members
da... treaba cu painea mi se pare si mie aiurea. parca strica gustul mancarii. chestia e ca are si o groaza de calorii. si oricum cand pui muschi antrenezi si inima....

keeekeeess

keeekeeess

Active Member

Singuru lucru care-l mai stiu 'batranii' acuma ii sa joace table in parc  :lol:

Rayden3000

Rayden3000

Member

keeekeeess, on Jan 13 2008, 02:36, said:

Singuru lucru care-l mai stiu 'batranii' acuma ii sa joace table in parc  :lol:
:lol: sau mai nou la mine in oras.. seara cand pleaca babele de la piata.. vin ei si joaca table la tarabe..  :D

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate