![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Jocurile pe mobil preferate
Last Updated: May 05 2008 17:43, Started by
ThEDaMn3d
, Aug 18 2004 20:45
·
0

Posted 17 November 2007 - 21:39

ce jocuri imi sugerati si mie pentru motorola v360 ?
![]() ![]() |
Posted 18 November 2007 - 09:13

-Blades and Magic
-Deep Incerc sa il termin si pe al doilea. ![]() |
Posted 03 December 2007 - 18:52

Am un W810i iar urmatoarelel imi plac la nebunie, nu intr-o ordine anume:
Diamond Rush e favoritul meu, mai ales pentru ca pierd o groaza de timp sa gasesc toate diamantele alea portocalii (pana acum am jucat vreo 3 ore la el si am terminat cam 70% din el) ![]() Luxor 2 (dar nu stiu ce vrsiune am ca nu recunoste decat tastele numerice, deci nu pot pune pauza, etc... si e foarte staresant). Prince of Persia Classic (mi se pare fascinant sa joc prince of persia cu o grafica absolut noua... si e interesanta abordarea). Fantasy Warrior Fatman Adventures Brain Challenge Crash Twinsanity Bejeweled Pitfall (din pacate doar Pitfall Caves merge, Putfall Glacier se blocheaza iar Pitfall Jungle are tastele date peste cap) Brick Breaker Deluxe Connections Rayman 3 Adventure Island Terminator 3 Sabre Wulf 3D Ratchet Clank going mobile Super Monkey Ball Tip'n Tilt Spyro Yoyo fighter Zoys Rescue Mission 1 & 2 si cred ca mai sunt cateva dar nu mi le amintesc acum P.S. Cum as putea corecta tastele unui joc... adica sa le reconfigurez? (Java Adapter nu ma prind cum sa-l folosesc pt asa ceva) |
Posted 26 February 2008 - 14:23

cine stie unde pot gasi driver pt motorola v360 va rog
![]() |
Posted 07 March 2008 - 13:36

worms armageddon rulzzz , e cel mai tare joc posibil , va zic eu
![]() |
Posted 15 March 2008 - 16:21

@maslina: Nu ai precizat ce telefon ai. Daca e vorba de 6230, raspunsul este din pacate nu, cel putin nu am auzit pe nimeni sa fi gasit, desi mai de mult am gasit unul, dar contrar spuselor de pe site nu mergea prin BT. @maxy: Nici eu nu stiu, dar folosesc translate.ru ![]() V-ati jucat careva Worms: Forts Under Siege? Ce ziceti de el? Foarte fain joc, mai ales ca poti sa te joci si cu altii (pe acelasi telefon), ofera foarte multe arme, trebuie sa-ti faci cladiri si ai la dispozitie patru civilizatii. ![]() Il recomand cu caldura tuturor amatorilor de jocuri pe telefon. ![]() [ http://www.midlet-review.com/images/reviews/j2me/worms_forts/01.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ http://www.midlet-review.com/images/reviews/j2me/worms_forts/13.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ http://www.midlet-review.com/images/reviews/j2me/worms_forts/16.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ http://www.midlet-review.com/images/reviews/j2me/worms_forts/20.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] ms anticipat |
Posted 15 March 2008 - 16:27

"burnout dominator" the best
![]() apoi mai e si fast and the furious tokyo drift asphalt urban 3 street rules |
Posted 28 March 2008 - 14:44

Update: Favourite game Asphalt 3D! ![]()
"burnout dominator" the best ![]() apoi mai e si fast and the furious tokyo drift asphalt urban 3 street rules asphalt 3 !!! vreau si eu versiunea 3d .sis sau sisx. pentru n80 versiunea signed si fara certificat expirat sau alte erori!!! o mai aveti pe pc sau era vorba de .jar ? astept raspuns. multumesc! numai bine!!! |
Posted 03 April 2008 - 21:50

pai ar fi: Tetris Mania, PES 2008, Townsmen(2,3,4,5), Heroes Lore si Devil May Cry
|
Posted 06 April 2008 - 15:14

colectia mea (primul mesaj a fost cam off-topic):
golf pro contest 2 vp mobile solitaire pack nfs prostreet pgr fifa 07 worms world party age of empires 3 amf extreme bowling south park sports day asphalt 3 yeti sports 4 yeti sports 7 asphalt 2 the fast and the furious tokyo super taxi driver metal slug mi sudoku ros snooker majoritatea sunt .sis sau .sisx ... nu prea ma atrage grafica de .jar. prea putine cu grafica bunicica |
Posted 08 April 2008 - 15:25

Mesajul e cam neadecvat pentru acest topic dar scz
![]() Daca vreti sa vedeti jocurile mele preferate de telefon mobil intrati de pe telefonul vostru mobil pe situl : gunalextm.gammawap.com Are jocuri muzica Filme , Imagini si tot ce vreti . Nu uitati : gunalextm.gammawap.com ![]() |
Posted 05 May 2008 - 15:56

cu ce soft se poate incerca un joc inainte de-al baga pe telefon? Am incercta cu mpowerplayer dar da erori la cam multe jocuri
|
Posted 05 May 2008 - 17:07

|
Posted 05 May 2008 - 17:43

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users