![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Visual Basic 6 - command line output
Last Updated: Aug 19 2004 23:38, Started by
PreTXT
, Aug 18 2004 15:24
·
0

Posted 18 August 2004 - 15:24

Poate suna stupid, dar eu nu m-am prins cum pot sa fac output dintr-o aplicatie executata in cmd prompt.
Ce functie sa folosesc pentru a scoate un rahat de "Hello, World" in linie de comanda ? :ciocan: m-am jucat cu AllocConsole si WriteConsole, dar eu vreau sa afisez in consola curenta si nu intr-una noua. multzam :cya: |
Posted 19 August 2004 - 23:38

come on guys ... dati shi voi un sfat .. ca de la programator la "scriiitor de batchuri" :) .. ca altceva nu prea am facut shi am nevoie de kestia asta ca sa-mi fac o jucarie de criptare stringuri.
mentiune: presupun ca o varianta ar fi sa initializez un WSH dar am sperat ca exista o varianta mai eleganta ... |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users