Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Colecționari de baterii.

Depanare telecomanda IR

Posibila frauda - mail de la adre...
 Recomandare telefon premium

Xiaomi Redmi Note 11 versiunea st...

memorie 8gb

Indicatorul mouse este centrat in...
 Dilema instalare puffer cu o sesp...

Sfat SRL sau PFA

Pozitii LED sau Bec incandescent....

MyheritageDNA - transport probe
 Up Multibeneficii

Baterie sau redresor? Care e defe...

Preot filmat cand fura bani cu um...

Implementarea unei scheme de nota...
 

atx 350W

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
alicumircea

alicumircea

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 476
  • Înscris: 11.06.2004
Problema mea e ca imi porneste calcu', dar nu apare nimic pe monitor. Coolerele sunt alimentate, la fel si led-ul de power, dar hardul porneste un moment, iar apoi ramane asa fara sa incerce sa booteze. Daca scot din priza cablul si apoi il reintroduc, porneste ok. Stiti care-i  baiu' la sursa?

#2
DeeJay

DeeJay

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,070
  • Înscris: 07.05.2004
pai asta e defect placa de baza, nu de atx

#3
alicumircea

alicumircea

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 476
  • Înscris: 11.06.2004
am pus si alta placa de baza si face la fel! (si alti rami si alt hdd...)

#4
DeeJay

DeeJay

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,070
  • Înscris: 07.05.2004
:) tocma' ce mi-a facut si mea sursa aceeasi problema: reset in draci cand intra in windoza. am schimbat-o cu totul, pt. ca avea conectorul atx tocit si nu facea contact ca lumea, sau era prea mica.... sfatul meu e sa o schimbi cu totul

#5
alicumircea

alicumircea

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 476
  • Înscris: 11.06.2004
mai greu cu schimbatu' ca-i de la firma .... si sefii nu prea vor sa auda de investitii pana nu moare sursa de tot... da' asta' cred ca ar fi o idee buna!

#6
Christi

Christi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 133
  • Înscris: 04.08.2004
Daca-i de la firma ce te tot framanti atat?

#7
max34

max34

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 158
  • Înscris: 02.07.2004
Cred ca e sursa busit si dupa cateva resetari intra in parametri normali din cauza unor condensatori sau te miri ce o fi pe acolo deci nu e corect semnalul de "power good la inceput"

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate