Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Radu Stefan Banica ft. Juno - Sam...

Întrebare

Grupul de firme Paysera Bulgaria ...

Upgrade Ryzen 9 5900X -> Ryze...
 Priza aplicata cu intrerupator cu...

Tor cu IP de UK

Sugestii road trip Moldova + Mara...

Recomandare apartament 3 camere
 Casa in constructie la tara, ce s...

Procesor cu pini indoiti, vandut ...

Examene competența lingvisti...

Probleme vw golf 7
 laptop acer nu merge tastatura

De ce ca Freelancer caștigi ...

La mulți ani @hvz!

La mulți ani @cotzi!
 

atx 350W

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
alicumircea

alicumircea

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 476
  • Înscris: 11.06.2004
Problema mea e ca imi porneste calcu', dar nu apare nimic pe monitor. Coolerele sunt alimentate, la fel si led-ul de power, dar hardul porneste un moment, iar apoi ramane asa fara sa incerce sa booteze. Daca scot din priza cablul si apoi il reintroduc, porneste ok. Stiti care-i  baiu' la sursa?

#2
DeeJay

DeeJay

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,087
  • Înscris: 07.05.2004
pai asta e defect placa de baza, nu de atx

#3
alicumircea

alicumircea

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 476
  • Înscris: 11.06.2004
am pus si alta placa de baza si face la fel! (si alti rami si alt hdd...)

#4
DeeJay

DeeJay

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,087
  • Înscris: 07.05.2004
:) tocma' ce mi-a facut si mea sursa aceeasi problema: reset in draci cand intra in windoza. am schimbat-o cu totul, pt. ca avea conectorul atx tocit si nu facea contact ca lumea, sau era prea mica.... sfatul meu e sa o schimbi cu totul

#5
alicumircea

alicumircea

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 476
  • Înscris: 11.06.2004
mai greu cu schimbatu' ca-i de la firma .... si sefii nu prea vor sa auda de investitii pana nu moare sursa de tot... da' asta' cred ca ar fi o idee buna!

#6
Christi

Christi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 133
  • Înscris: 04.08.2004
Daca-i de la firma ce te tot framanti atat?

#7
max34

max34

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 158
  • Înscris: 02.07.2004
Cred ca e sursa busit si dupa cateva resetari intra in parametri normali din cauza unor condensatori sau te miri ce o fi pe acolo deci nu e corect semnalul de "power good la inceput"

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate