![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Versuri Katiusha
Last Updated: Nov 12 2013 20:03, Started by
mwlambo
, Jan 05 2008 17:01
·
0

Posted 05 January 2008 - 17:01

Cine are versurile melodiei rusesti Katiusha? Pot sa fie in engleza sau romana. Pe google am gasit doar prima strofa.
Multumesc ![]() |
Posted 05 January 2008 - 19:20

Am gasit pana la urma, dar daca are cineva versurile in romana...
Once upon a time there was a tavern Where we used to raise a glass or two Remember how we laughed away the hours, And dreamed of all the great things we would do Those were the days my friend We thought theyd never end We'd sing and dance forever and a day We'd live the life we chose We'd fight and never lose For we were young and sure to have our way Then the busy years went rushing by us We lost our starry notions on the way If by chance Id see you in the tavern Wed smile at one another and wed say Those were the days... Just tonight I stood before the tavern Nothing seemed the way it used to be In the glass I saw a strange reflection Was that lonely woman really me? Those were the days... Through the door there came familiar laughter I saw your face and heard you call my name Oh my friend we're older but no wiser For in our hearts the dreams are still the same |
Posted 05 January 2008 - 19:49

huh?!
![]() ![]() toamna cand se scutura salcamii au plecat cazacii la razboi si-au lasat buchete albe-n gara, dragoste si-ntoarcere-napoi. peste drumuri se plimba katiusha ochii ei albastri straluceau o intreb "fetito cum te cheama?" buzele ei rosii imi sopteau sunt rusoaica, ma numesc katiusha si-am venit aici la voi pe front ca asa mi-e data soarta mie sa iubesc baietii care mor. ma rog, n-am idee daca asta cautai, da' zau ca nu pricep de unde pana unde le-ai botezat pe versurile alea "katiusha". Edited by mianna, 05 January 2008 - 19:57. |
Posted 06 January 2008 - 15:31

Ai dreptate
![]() PS Multumesc pentru versurile in romana Edited by mwlambo, 06 January 2008 - 15:42. |
Posted 06 January 2008 - 15:47

Astea sunt de fapt:
Apples and pears were blossomin Mist on the river floating On the bank katyusha stepped out On the high steep bank. Stepped out, started a song About one grey steppe eagle About her loved one Whose letters she cherished. Oh song, maiden's song Fly towards the clear sun And to the warrior on a far away border Bring katysha's greeting. Versurile pe care le-am postat initial sunt ale melodiei Those were the days, my friend |
Posted 10 January 2008 - 21:44

Am reascultat melodia si mi-am folosti cunostiintele de rusa,nefolosite in ultima vreme. Vot
Расцветали яблони и груши, Meri si peri inflorisera? Поплыли туманы над рекой. Ceata plutea pe rau Выходила на берег Катюша, Katiusa a pasit pe mal На высокий берег на крутой. Pe malul moale..(cred) Выходила, песню заводила Mergea,cantand un cantec Про степного, сизого орла, Despre un vultur gri de stepa Про того, которого любила, Despre adevarata-i iubire Про того, чьи письма берегла. Ale carei scrisori le pastra Он ты, песня, песенка девичья, O tu cantec,cantecel pentru fecioara Ты лети за ясным солнцем вслед. Cap pentru stralucitorul soare И бойцу на дальнем пограничье Si reper? pentru soldatul de pe granita indepartata От Катюши передай привет. Cu salutari de la katiusa Пусть он вспомнит девушку простую, Lasa-l sa-si aminteasca o fata obisnuita Пусть услышит, как она поет, Si sa auda cum ea canta Пусть он землю бережет родную, Lasa-l sa aiba grija/pastreze de patria mama А любовь Катюша сбережет. Cum Katiusa pastreaza iubirea lor |
Posted 26 January 2008 - 18:05

Am reascultat melodia si mi-am folosti cunostiintele de rusa,nefolosite in ultima vreme. Vot Расцветали яблони и груши, Meri si peri inflorisera? Поплыли туманы над рекой. Ceata plutea pe rau Выходила на берег Катюша, Katiusa a pasit pe mal На высокий берег на крутой. Pe malul moale..(cred) Выходила, песню заводила Mergea,cantand un cantec Про степного, сизого орла, Despre un vultur gri de stepa Про того, которого любила, Despre adevarata-i iubire Про того, чьи письма берегла. Ale carei scrisori le pastra Он ты, песня, песенка девичья, O tu cantec,cantecel pentru fecioara Ты лети за ясным солнцем вслед. Cap pentru stralucitorul soare И бойцу на дальнем пограничье Si reper? pentru soldatul de pe granita indepartata От Катюши передай привет. Cu salutari de la katiusa Пусть он вспомнит девушку простую, Lasa-l sa-si aminteasca o fata obisnuita Пусть услышит, как она поет, Si sa auda cum ea canta Пусть он землю бережет родную, Lasa-l sa aiba grija/pastreze de patria mama А любовь Катюша сбережет. Cum Katiusa pastreaza iubirea lor |
Posted 12 August 2008 - 11:44

Posted 12 August 2008 - 12:20

Mai era varianta aia:
Faceam parte din armata rusa Si eram 100'n regiment Si-am plecat..... Da nu cred ca astea le cautai ![]() -Luke- |
Posted 06 February 2012 - 16:19

Cine are versurile melodiei rusesti Katiusha? Pot sa fie in engleza sau romana. Pe google am gasit doar prima strofa. Multumesc ![]() KATIUSHA Rastsvetali yabloni i grushi, poplıli tumani nad rekoi, vıkhadyila na byereg Katyusha, na vısoki byereg, na krutoi. vıkhadyila na byereg Katyusha, na vısoki byereg, na krutoi. Vıkhadyila, pyesnyu zavodyila, pro stepnovo, sizovo orla, pro tavo, katorovo lubyila, pro tavo, tshi pyisma beregla. pro tavo, katorovo lubyila, pro tavo, tshi pyisma beregla. Oi, tı pyesnya, pyesen'ka dyevitshya, tı leti za yasnım sontsem vsled i boitsu na dalnem pogranyitshie ot Katyushi pyeredai privyet. i boitsu na dalnem pogranyitshie ot Katyushi pyeredai privyet. Pust' on vspomnit dyevushku prastuyu, pust' uslıshit, kak ana payot, pust' on zemlu byerezhot radnuyu - a lyubov Katyusha zbyerezhot. pust' on zemlu byerezhot radnuyu - a lyubov Katyusha zbyerezhot. Otsvetali yabloni i grushi, uplıli tumani nad rekoi. Ukhadyila z byerega Katyusha, unasyila pyesen'ku damoi. Ukhadyila z byerega Katyusha, unasyila pyesen'ku damoi KATIUSHA toamna cand se scutura salcamii au plecat cazacii la razboi si-au lasat buchete albe-n gara, dragoste si-ntoarcere-napoi. peste drumuri se plimba katiusha ochii ei albastri straluceau o intreb "fetito cum te cheama?" buzele ei rosii imi sopteau sunt rusoaica, ma numesc katiusha si-am venit aici la voi pe front ca asa mi-e data soarta mie sa iubesc baietii care mor. --- sau varianta asta... Расцветали яблони и груши, Apple and pear trees were a-blooming, Rastsvetali iabloni i grushi, Поплыли туманы над рекой. Mist (was) creeping on the river. Poplyli tumany nad rekoj. Выходила на берег Катюша, Katyusha set out on the banks, Vykhodila na bereg Katyusha, На высокий берег на крутой. On the steep and lofty bank. Na vysokij bereg na krutoj. Выходила, песню заводила She was walking, singing a song Vykhodila, pesniu zavodila Про степного, сизого орла, About a grey steppe eagle, Pro stepnogo, sizogo orla, Про того, которого любила, About her true love, Pro togo, kotorogo liubila, Про того, чьи письма берегла. Whose letters she was keeping. Pro togo, chi pisma beregla. Ой ты, песня, песенка девичья, Oh you song! Little song of a maiden, Oj ty, pesnia, pesenka devichia, Ты лети за ясным солнцем вслед. Head for the bright sun. Ty leti za iasnym solntsem vsled. И бойцу на дальнем пограничье And reach for the soldier on the far-away border I bojtsu na dalnem pograniche От Катюши передай привет. Along with greetings from Katyusha. Ot Katyushi peredaj privet. Пусть он вспомнит девушку простую, Let him remember an ordinary girl, Pust on vspomnit devushku prostuiu, Пусть услышит, как она поет, And hear how she sings, Pust uslyshit, kak ona poet, Пусть он землю бережет родную, Let him preserve the Motherland, Pust on zemliu berezhet rodnuiu, А любовь Катюша сбережет. Same as Katyusha preserves their love. A liubov Katyusha sberezhet. |
Posted 12 November 2013 - 20:03

Cine are versurile melodiei rusesti Katiusha? Pot sa fie in engleza sau romana. Pe google am gasit doar prima strofa. Multumesc ![]() Faceam parte din armata rusa Si eram 100-n Regiment Si-am pleca-at s-o futem pe Katiusa Sa ne umplem toti de sculament Si-am plecat s-o futem pe Katiusa Sa ne umplem toti de sculament Pe Katiusha fute generalu’ Pe Katiusha o fute un regiment Uite acum se împlineste anu’ De când ne-am umplut de sculament Si-a fatat cateaua nostra-n sura Dragi tavarasi nu i-a fost usor Un catel cu o juma’ de penis Spre rusinea întregului popor Si-a fatat cateaua noastra-n ploaie Dragi tavarasi nu i-a fost usor Un catel cu trei perechi de coaie Spre mândria întregului popor Si-a fatat cateaua noastra-n casa Dragi tavarasi nu i-a fost usor Un catel cu penis cât o casa Spre mândria întregului popor. |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users