Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Convertit sistem de navigați...

Nu am sunet pe hdmi

Întrebare alunita

Schimbare tabla acoperis
 Trotineta Bolt cu reducere de 3 lei

Aragaz cu plita pe gaz si cuptor ...

Cablu FFC

Poco F6/F6 Pro
 Scurgere catre hazna

De la 24V la 5V DC?

Deducere TVA

Open WRT nu sincronizeaza ceasul ...
 salariu plafonat

sistem actionare electrica pentru...

Sfaturi achizitie auto ~10k€

ICC/ICM soft monitorizare si cont...
 

Intrare audio

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
Christi

Christi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 133
  • Înscris: 04.08.2004
Am un radiocas. de masina ,care nu are intrare sunet.Eu as dori sa montez un cd-rom fara folosire unei casete adaptoare.Radiocasetofonul este digital , implicit si volumul.
Cum descopar intrarea in preamplificatorul casului(doresc sa folosesc si reglajele de ton ,care deasemenea-s digitale)
Va multumesc anticipat.

#2
DrFan

DrFan

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 1,702
  • Înscris: 28.02.2002
poate ajuta http://forum.softped...&threadid=10833    ...dar nu prea se refera la ce vrei tu...

sa intelegem ca tu vrei sa sti strict unde legi cele 3 fire ce o sa iti iasa de la cd-rom....

daca nu esti dibaci de ochi si indemanatic...iti trebuie cel putin schema de la casetofon....deci poti revenii cu tipu/modelul casetofonului

#3
Christi

Christi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 133
  • Înscris: 04.08.2004
Casu' este un BMW reverse rds iar schema nu o am.Posed numai schema de la legaturi.Mufa cu pini grosi am inteles-o , dar cea cu pini mici nu o descifrez de nici o culoare.Apare acolo un "l" si un"r" , care banuiesc sa fie stanga-dreapta.Aveti idee ce-i cu mufa aia?
Daca nu reusesc cu aceasta mufa cred ca voi desface aparatul , si voi cauta intrarile inainte de volum , inalte si bass.Aveti ceva metode de cautare mai empirice ale acestor intrari?

#4
Christi

Christi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 133
  • Înscris: 04.08.2004
Iata si schema conexiunilor:

Attached Files



#5
max34

max34

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 158
  • Înscris: 02.07.2004
Ei un obiect metalic ascutit  si pui pe toti  pinii  pe ransd de la prefinal  in timpul functionarii  cand apare brum in boxe de 50Hz inseamna ca ai nimerit punctul unde trebu sa bagi semnal si tot asa bafta!

#6
Christi

Christi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 133
  • Înscris: 04.08.2004
Chiar asa vroiam sa fac si eu , si totusi ce-i cu mufa aia mica?Am folosit un ac la acesti pini , si totusi brumul nu apare ,asa ca nu-mi ramane decat sa-l desfac si sa o iau babeste.

#7
DeeJay

DeeJay

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,087
  • Înscris: 07.05.2004
cred ca intrarea aia de semnal e de la cd-charger
comuta pe cd-charger si vezi poate mere

#8
Christi

Christi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 133
  • Înscris: 04.08.2004
Nu are comenzi de cd-changer.

#9
gigi_duru

gigi_duru

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 241
  • Înscris: 13.01.2004
Daca i+ai conecta un CD changer probabil ai avea si meniu de CD changer. Pe conectica vad ca ai intrare de date si intrari audio (probabil analogice). Nu stiu cum ai putea sa faci comutarea pe acele intrari fara sa ii dai comanda necesara.........

#10
alexandru_m

alexandru_m

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 249
  • Înscris: 21.05.2002
Daca vrei sa lucrezi profesionist, cauti pe net datasheet-urile integratelor din cass si vezi semnificatia pinilor (cu ocazia asta vezi si care ce face). Daca vrei sa lucrezi ca gigi de la colt, alegi varianta lui max34.

#11
SS

SS

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 23.03.2004
Daca este digital toate controalele (volum, ton, selectie sursa program) le face un circuit digital specializat. Din cauza asta nu ai sa poti depista cu brumul pinul din mufa pentru semnal extern (nu este activat). Cred ca se activeaza daca simte mufa conectata si CD-changer-ul raspunde comenzilor digitale trimise prin DATA.  Abia atunci, cred,  vei putea sa selectezi ca sursa de program cd-ul extern.
Alta varianta e sa depistezi printre integrate, dupa codul sau, care este preamplificatorul corector pentru capul de cas. Din foaia de catalog gaseti care sunt pinii de iesire. Apoi te intercalezi cu semnal extern pe acest traseu, eventual cu o mufa cu deconectare (cand introduci jack-ul de la CD deconecteaza semnalul de la preampl. capului). E bine sa ai o separare galvanica (condensator) care poate chiar este pe traseu. Bineinteles ca trebuie sa pui sa ruleze o caseta ca sa fie selectata caseta ca sursa de program. (eventual o caseta fara banda).
Succes

#12
Christi

Christi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 133
  • Înscris: 04.08.2004
Merci mult , am sa incerc.

#13
xndrei

xndrei

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 24.11.2005
Ai reusit ceva?
Ma intereseaza si pe mine, am aceeasi problema... vreau sa conectez un mp3 sau cd player.


View PostChristi, on Aug 20 2004, 21:35, said:

Merci mult , am sa incerc.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate