![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
porteine si fat burner
Last Updated: Jan 07 2008 15:38, Started by
ionutzul
, Jan 05 2008 01:21
·
0

Posted 05 January 2008 - 01:21

spuneti-mi si mie va rog daca ar fi intelept sa combin un fat burner cu proteine stiu ca ii oleca de contradictie intre cele 2 produse....dar voi ce ziceti pana la urma pe mine ma intereseaza sa pun masa si sa dau jos grasimea afecteaza fat burneru cu ceva in procesul de marire in masa sau fiecare produs cu treaba lui ???
|
Posted 05 January 2008 - 01:32

Stai dreq cuminte cu prostiile alea ca te faci la fel ca si puii de crevedia. Nu o lua in nume de rau, dar am un prieten care s-a deformat rau de la porcoveniile alea, acuma are 1.90 si 150 de kile.
|
Posted 05 January 2008 - 10:14

spuneti-mi si mie va rog daca ar fi intelept sa combin un fat burner cu proteine stiu ca ii oleca de contradictie intre cele 2 produse....dar voi ce ziceti pana la urma pe mine ma intereseaza sa pun masa si sa dau jos grasimea afecteaza fat burneru cu ceva in procesul de marire in masa sau fiecare produs cu treaba lui ??? ![]() |
Posted 05 January 2008 - 10:15

Posted 05 January 2008 - 10:34

Posted 05 January 2008 - 11:28

wheep 26, in cel mai rau caz nu au nici un efect. faza e ca daca vrei sa slabesti trebuie sa ti un regim de slabire, care nu e benefic cresterii masei musculare iar daca vreai sa cresti in masa e cam invers, si asta e cel mai important, nu cele 2 suplimente. plus ca sunt si exercitii diferite!
ionutzul, de ce nu iei un concentrat proteic cu o concentratyie mica de carbo si faci la sfarsitul fiecarui antrenament niste abdomene si putina bicicleta sau banda? Edited by geopsi, 05 January 2008 - 11:28. |
Posted 07 January 2008 - 15:38

multumesc mult pentru informatii ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users