Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Șina ghidaj + lanț Husq...

Alegere CPU + Motherboard + Memorie

Fara centrale de apartament peste...

Boiler casa vacanta - sistem goli...
 program conversie documente EXCEL...

Problema ștergatoare

Cod CAEN activitati birou

VAG și Renault se gandesc sa...
 Bolboroseala circuit apa calda me...

Ghete calduroase de oras?

programel care sa ajute votul in...

Acte persoana din Anglia
 Acumulatori camera de supraveghere

Zgomot de fond boxe laptop

Transcoder !

Old Goods Of Asgard (Poets Of The...

porteine si fat burner

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

ionutzul

ionutzul

New Member

• Grup: Members
spuneti-mi si mie va rog  daca ar fi intelept sa combin un fat burner cu proteine stiu ca ii oleca de contradictie intre cele 2 produse....dar voi ce ziceti pana la urma pe mine ma intereseaza sa pun masa si sa dau jos grasimea afecteaza fat burneru cu ceva in procesul de marire in masa sau fiecare produs cu treaba lui ???

WHEEP26

WHEEP26

Member

Stai dreq cuminte cu prostiile alea ca te faci la fel ca si puii de crevedia. Nu o lua in nume de rau, dar am un prieten care s-a deformat rau de la porcoveniile alea, acuma are 1.90 si 150 de kile.

adi185

adi185

Member

• Grup: Senior Members

View Postionutzul, on Jan 5 2008, 01:21, said:

spuneti-mi si mie va rog  daca ar fi intelept sa combin un fat burner cu proteine stiu ca ii oleca de contradictie intre cele 2 produse....dar voi ce ziceti pana la urma pe mine ma intereseaza sa pun masa si sa dau jos grasimea afecteaza fat burneru cu ceva in procesul de marire in masa sau fiecare produs cu treaba lui ???
pune intai masa pe tine, si apoi fa o perioada de definire, si dat jos grasimea consta in regim alimentar, poti lua ori ce fat burner daca nu tii regim, degeaba :)

adi185

adi185

Member

View PostWHEEP26, on Jan 5 2008, 01:32, said:

Stai dreq cuminte cu prostiile alea ca te faci la fel ca si puii de crevedia. Nu o lua in nume de rau, dar am un prieten care s-a deformat rau de la porcoveniile alea, acuma are 1.90 si 150 de kile.
tu gandesti ce vb?? ai un pik de minte??

cutler

cutler

Senior Member

View PostWHEEP26, on Jan 5 2008, 01:32, said:

esti sigur ? sigur sigur ?

geopsi

geopsi

Senior Member

wheep 26, in cel mai rau caz nu au nici un efect. faza e ca daca vrei sa slabesti trebuie sa ti un regim de slabire, care nu e benefic cresterii masei musculare iar daca vreai sa cresti in masa e cam invers, si asta e cel mai important, nu cele 2 suplimente.  plus ca sunt si exercitii diferite!
ionutzul, de ce nu iei un concentrat proteic cu o concentratyie mica de carbo si faci la sfarsitul fiecarui antrenament niste abdomene si putina bicicleta sau banda?

Edited by geopsi, 05 January 2008 - 11:28.

ionutzul

ionutzul

New Member

multumesc mult pentru informatii :D

therock3

therock3

Junior Member

View Postionutzul, on Jan 5 2008, 15:32, said:

multumesc mult pentru informatii :D
nu are nici o probl...daca vrei sa slabesti consuma mai multe proteine si carb complecsi(cu asimilare lenta)ex:orez salbatic,paine integrala,fulgi ovaz,legume.si daca mai reduci din carb restul de calorii trebuie completat cu caloriile din proteine ..deci vei mai adauga proteine ca sa ajungi la acelasi nr de calorii.Mult NOROC

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate